Posted January 28, 200817 yr Nowe fotki: http://gamersyde.com/news_5841_en.html Nawierzchnia asfaltu średnio, ale wykonanie fur i ten lakier na masce całkiem konkretnie miesza we łbach
February 2, 200817 yr Na podstawie screenów muszę stwierdzic, że gra wygląda bardzo ładnie. Te wszystkie szczegóły, guziczki są naprawdę dobrze zrobione. Czyżby kolejny must-have ?
April 17, 200817 yr Kto nie widział.. trailer: http://www.rockstargames.com/midnightclubLA/ . Jakby ktoś pytał jaki utwór leci w trailer'ze, jest to Digitalism - Idealistic, pozdrawiam Edited April 17, 200817 yr by moro.
April 22, 200817 yr nowe screeny http://www.gamersyde.com/news_6356_en.html Uwielbiam amerykańskie krążowniki oraz ich styl (Shelby!) a tu ma ich być całkiem sporo
April 22, 200817 yr Author Kiedy ta gra ma wyjsc? 9 wrzesień 2008 w USA. Data EU nie jest jeszcze znana.
April 22, 200817 yr Data EU jest znana, została podana razem z datą dla Ameryki Północnej i będzie to 12 września.
July 24, 200816 yr Na moje oko 8 screen z motocyklem gówniany. Reszta całkiem spoko a 9 z policją daje do myślenia
July 24, 200816 yr Ten z policją to jakby tak z TDU wyjęty Ogólnie zapowiada się ciekawie, wydaje mi się, że toż to będzie lepsze od Burnouta Paradise. No ale są gusta i guściki
July 24, 200816 yr Nie robcie jaj ze tak szybko !? Wisi mi grafika wystarczy zeby wygladalo jak w MC3 i starczy to juz mozna szykowac 2 setki portfel a sie grzeje
July 24, 200816 yr Ten z policją to jakby tak z TDU wyjęty W TDU była całkiem fajna blondyneczka wręczająca mandat :> Ziomy z giwerami to już wyższy poziom Patrząc też na poprzednie screeny... Ciekawe jak rozwiążą kwestię przechodniów - da radę wziąć na maskę czy nie Może w końcu żywy ludzik w racerze nie będzie tylko elementem cut-scenki.
August 9, 200816 yr W pełni ruszyła oficjalna strona gry. Sporo dobrego stuff'u http://www.rockstargames.com/midnightclubLA/
August 12, 200816 yr Screeny wymiatają. Ostatni trailer również. R* trzyma rękę na pulsie. Jak pamiętam Dub Edition był znakomitą ścigałką a tutaj widzę, że twórcy poszli na całość. Chyba będzie to jedna z najbardziej udanych wyścigów związanych z nielegalnym klimatem szybkich i wściekłych, or sth.
August 12, 200816 yr Shoty srednie. Gra nigdy jakos mnie nie jarcowala, racery i freeroaming to IMO pomylka. No i wlasnie ten lansowany przez EA i teraz R* klimat ulicznych fighterow. Nie dla mnie.
August 12, 200816 yr Tyle ,ze ten klimat jest w tej grze od samego poczatku. To raczej pomylka jest nazwac ,najnowsza czesc ,gra idaca za moda. Ja tam czekam na gre z niecierpliwoscia, tylko zeby nie odwalili czegos glupiego z ta policja ,co widac na jednym screenie.
August 12, 200816 yr Owiec ta moda rozpoczela sie juz jakis czas temu, nie napisalem ze teraz. Nie kazdemu to odpowiada, ot co.
August 12, 200816 yr Spoko, każdy ma swoje klimaty ale wyobrażasz sobie legalne wyścigi uliczne? Freeroamig to teraz najlepsze rozwiązanie żeby choć trochę powiało świeżością w racerach. Swobodne śmiganie po okolicy i zwiedzanie + dojeżdżanie do wyścigów daje więcej zabawy niż tylko odpalanie poszczególnych tras. Zawsze było tylko menu, wybór trasy, samochodu i repeat until game over. Przynajmniej jest co robić.
August 12, 200816 yr Nie wiem, nie testowałem, ale to pewnie kwestia wykonania no i gustu TDU było genialne klimatem. Mnie naprawdę cieszy takie podejście do tematu. Chętnie polatam po LA bez cel, dla samego zwiedzania i ogólnej eksploracji. BartX: Właśnie dlatego tak ważne jest "zaprojektowanie" i wykonanie gry. Znowu odniosę się do Test Drive ale co tam. Trzeba było poświecić kilkanaście godzin aby odkryć całą wyspę, drogi, eventy itd. Jeżeli podobnie będzie w LA to ofc must have. Edited August 12, 200816 yr by Colin84
August 12, 200816 yr @Psyko Agreed. Arcade + otwarte miasto to pomyłka. W MC3 miasto było tak małe, że właściwie się nie odczuwało free-roamingu. Po prostu łapało się kolejne evenvty, nie trzeba było jechać przez całe miasto jak w Burnoucie @Colin84 TDU IMO zabijał klimatem przez parę godzin, później te widoczki mi się znudziły. Edited August 12, 200816 yr by BartX
August 12, 200816 yr freeroming jest ok , jeśli da sie wybrać z mapy dany wyścig bo gdy trzeba enty raz szwęndać sie po mieście za jakim danym wyścigiem to już takie fajne nie jest:( i niech zapomną o tak małym szczególe jak retry w BP
August 12, 200816 yr W TDU nie trzeba bylo znac miasta . Tam tylko patrzyles gdzie ci strzalka każe jechac . W Burnoucie Paradise i w Midnight Clubie ( a szczegolnie w midnight clubie ) musisz znac skroty, bo czasem jedynie dzieki nim potrafisz wygrac wyscig .