Opublikowano 14 stycznia 20178 l Bardzo dobry, dla mnie z francuskich horrorów tylko Frontiere(s) jest lepsze. obadam :)
Opublikowano 14 stycznia 20178 l No klasyka horrorow. Juz daaaaawno zaliczone. Francuskie kino tobi robote.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Bardzo dobry, dla mnie z francuskich horrorów tylko Frontiere(s) jest lepsze. Ależ ten film był przeciętny do bólu.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Widziałem dzisiaj przy niedzieli Cottage z 2008 i fajnie się to oglądało. Trochę komedii, motywów rodem żadnych horroru, fajni bohaterowie tylko zakończenie trochę po napisach popsuli. Później poszedł polecany przez Milana Tusk i rzeczywiście w kategorii szoku i wykręcenia stawiam to na równi z Humancentipede. Jakby nie było oglądało się super, dialogi robią jako to u Smitha a główny zły dobry wykolejeniec. Polecam jako szoker i ciekawostkę.
Opublikowano 15 stycznia 20178 l Na miejsce przyjeżdża wujek tej blondyny z dwoma kolegami i wylatuje na nich główny zły chociaż raczej miał być martwy, taka furtka do 2 części na siłę. I jeszcze to fin ze znakiem zapytania. Fajnie IMO się by skończyło bez tego po creditsach.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Obejrzalem last shift, no dobre guvno ale faktycznie czegos temu filmowo zabralko. Niemniej jednak musialwm zmieniac bieliznę. Thw witch-super klimat, realia 17 wiecznej Ameryki to strzal w 10, szkoda jednak potencjalu bo film nie byl jednak straszny:/
Opublikowano 30 stycznia 20178 l ja na tym last shifcie przysnąłem niedawno, oglądałem na telefonie na słuchawkach, zasnąłem i jeszcze słuchawki rozje.bałem bo się urwał kabel xD Muszę dokończyć ale widocznie słabo mnie wciągnął.
Opublikowano 4 lutego 20178 l Znowu diabeł kogoś opętał? Ten to musi być zapracowany. Nic z tych rzeczy:) Predzej temu do tego filmu (urge)z Brosmanem i tym specyfikiem co uwalniał najgorsze instynkty.
Opublikowano 14 lutego 20178 l przestrzegam przed Bodom, obejrzałem 2 tyg. temu i widze ze recenzuja na pewnej stronce, straszny gniot.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Jakiś autentycznie mocny film o temacie demonów/opętań? Amityville USA strasznie słaby, Egzorcyzmy E. Rose już widziałem, podobał mi się pierwszy Insidious. Czukam czegoś co prawdziwie szarga nerwy.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Najlepszy film o demonie to dokument Dear Zachary, tylko o ludzkim. Filmy raczej tak nie zszargają nerwów.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Girl with all the gift Swiat po apokalipsie,zaraza zwiazana z grzybami, wyjatkowa dziewczynka...chyba z czyms sie kojarzy. Jak ktos ciekaw jak moze wygladac ekranizacja Last of us to niech zobaczy. Oczywiscie wyszla kupa z chyba najbardziej w(pipi)iajacym dzieciakiem jakiego widzialem w filmie. 4/10 I ostatnio widzialem Lake Mungo i nawet zaciekawil mnie ten motyw z filmem dokumentalnym. Ten Dear Zachary to cos podobnego? Edytowane 15 lutego 20178 l przez Ma_niek
Opublikowano 15 lutego 20178 l Nie wiem co to Lake Mungo, ale dear zachary to dramat rodzinny, przytoczyłem, bo nie wiem czy coś jest bardziej wstrząsającego na rynku, i na pewno szarga nerwami
Opublikowano 15 lutego 20178 l przestrzegam przed Bodom, obejrzałem 2 tyg. temu i widze ze recenzuja na pewnej stronce, straszny gniot. A czego się spodziewać po oklepanym temacie grupy młodych na za(pipi)u? A Havenhurst ktoś już widział? Film o domu w którym złamanie zasad oznacza eksmisje... na tamten świat:D Motyw z tymi p ^_^ łapkami trochę naciągany Poprawione. Edytowane 16 lutego 20178 l przez czesio83
Opublikowano 28 lutego 20178 l http://film.org.pl/news/get-out-horror-ktory-zachwyca-wszystkich-102493/ Ciekawe. Tylko nie oglądajcie trailera, bo podobno zdradza zbyt dużo.
Opublikowano 28 lutego 20178 l No i już wiadomo skąd te dobre oceny krytyków. Spójrzcie na reżysera i temat przewodni filmu. Oryginalnie, świeży temat
Opublikowano 1 marca 20178 l Trailer miał skończyć się w połowie:) Edytowane 1 marca 20178 l przez czesio83
Opublikowano 1 marca 20178 l Film był znośny do tego momentu, ale ten diabeł przelał czare guwna xd Edytowane 1 marca 20178 l przez Pawcio
Opublikowano 1 marca 20178 l No dzięki za spoiler, a miałem zamiar nigdy nie wiedzieć o czym jest ten film :/