Opublikowano 20 maja20 maj Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.
Opublikowano 21 maja21 maj Świat horrorkowo-thrillerkowy... nie śpi. No i dobra nasza. Ciekawy newsik na ,,FDB/PL" odnośnie filmu twórcy Drive... Nie powiem, nie powiem. Prezentuje się ten tytuł co najmnije dość intrygująco. Za wiele nie zdradza, no i chyba o to chodzi w tego typu filmach, co nie? :D 14 godzin temu, Rtooj napisał(a):Bardzo fajna ta Mumia 2026, gdyby nie to że pod koniec zamienia się to w rodzinę addamsów na pełnej to byłoby na równi z evil dead.No włacha, zakończenie... dosłownie ostatnie dziesiątki sekund, trochę rozmiękcza całość. Bo węszę tu sequel.
Opublikowano 23 maja23 maj Obejrzałem nową Mumie, bardzo spoko, czego innego się spodziewałem. Przez większość filmu chciałem wystawić mocne 7, ale końcówka za bardzo poszła w kopie egzorcysty, 6+/10.
Opublikowano 25 maja25 maj Wizytę obejrzałem na netflix z polecenia kumpeli, nawet niezły klimat, ale ciężko coś napisać bez spoilerów
Opublikowano 25 maja25 maj Dobra nasza, że na ,,FDB/PL" redakcja/newsmani wspomnieli o tego rodzaju horror-thrillerze, który niedługo... ,,tylko w kinach". Miejsce i okres czasu filmu - świetna inwencja i realizacja. Aktorka do żeńskiej ,,MC": najs w sztos, a sam film jako całość:.. cóż, tylko seans w kinie zweryfikuje.
Opublikowano czwartek o 12:543 dni Obsesje ktoś widział? Oceny wysokie, ludzie w necie chwalą, tylko nie lubie horrorów w kinie oglądać za bardzo
Opublikowano czwartek o 14:523 dni Widziałem 2 razy (tak jakoś wyszło) - kompletnie nie straszy ale dostarcza kilka fajnych pomysłów i scen. Historia ma swoje 2-gie dno, a samo mięsko praktycznie pozbawione jest tanich straszaków wyskakujących z piskami na ryj. Wg mnie zdecydowanie warto obadać. Kolejny horrorek zrobiony za grosze, który rozgromił (jakością i wynikami finansowymi) wiele zdecydowanie droższych produkcji. Bardzo dobra gra aktorska bohaterki też na wielgachny plus.
Opublikowano czwartek o 17:313 dni Ziomeczki dajcie tytuł jakiś lżejszych produkcji. Coś w stylu Później nocy z diabłem albo Urbex.
Opublikowano piątek o 15:002 dni Kruci, ciekawe filmicho się nam szykuje. Bez kitu; fabuła, postaci, środowisko... Całkiem, całkiem!21 godzin temu, Hubert249 napisał(a):Ziomeczki dajcie tytuł jakiś lżejszych produkcji. Coś w stylu Później nocy z diabłem albo Urbex.Urbexy... Jakbym miał wybrać jeden tytuł, polecam na starcie ten: https://www.filmweb.pl/film/Tropiciele+mogił-2011-610178... Urbexy, tego typu horrory, raczej lekkie nie są. :D Gusta!
Opublikowano piątek o 20:552 dni 1 minutę temu, Shen napisał(a):Mam to obejrzeć i zepsuć sobie kilka filmów?Mozesz przeskoczyc po tytuach i polecajke sobie zrobic
Opublikowano piątek o 20:582 dni Sprawdziłem, widziałem wszystko z wyjątkiem tego stolika kawowego. Raczej nie polecam żadnego, oceny od 2 do 5 wystawiłem tym dziełom.
Opublikowano piątek o 21:032 dni 4 minuty temu, Shen napisał(a):Sprawdziłem, widziałem wszystko z wyjątkiem tego stolika kawowego. Raczej nie polecam żadnego, oceny od 2 do 5 wystawiłem tym dziełom.Eden Lake bardzo spoko film
Opublikowano piątek o 21:092 dni Najwyżej go oceniłem z tych, najmniej mi się podobał ten duński, już nawet amerykański remake mi lepiej siadł, chyba jedyny taki przypadek.
Opublikowano sobota o 07:322 dni 11 godzin temu, Pierre Deck napisał(a):Z pizdy zestawienie bo nie ma Srpski Film.
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 20.05.2026 o 11:18, Shen napisał(a):31 maja film trafi na streamingJuz na torrentach
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. W dniu 30.05.2026 o 09:32, Masorz napisał(a):Z pizdy zestawienie bo nie ma Srpski Film.A obejrzałeś go do końca?
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Na Backrooms się przejdę, wygląda na lżejszy film od Obsesjihttps://variety.com/2026/film/box-office/backrooms-box-office-record-opening-weekend-obsession-jumps-star-wars-crumbles-1236763355/This weekend was one for the box office history books.Movie theaters across the nation were jamming with Gen Z crowds, who showed up en masse for not one but two buzzy horror films. A24’s “Backrooms” collected a jaw-dropping, record-breaking $81 million from 3,442 North American theaters in its opening weekend. That’s as ticket sales for the Focus Features breakout “Obsession” jumped again in its third frame with $26.4 million from 2,781 cinemas — and crossed the $100 million mark domestically. Both movies were directed by YouTube stars and cost nearly nothing to produce, upending conventional wisdom about the necessary components for a hit.Jednak ludzie lubią jeszcze do kina chodzić, tylko trzeba zrobić jakiś dobry film, a nie kolejnych gości w rajtuzach.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 18 godzin temu, mugen napisał(a):A obejrzałeś go do końca?Wielokrotnie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Prawdopodobnie masz cechy psychopatyczne. Ale tak poważnie, to jak oglądać na 0,25 Nieodwracalne, scenę w tunelu. Coś jest nie tak pod beretem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Obsession - horror roku*. nogi z waty po wyjściu z kina, dawno nic mnie tak nie zmroziło :cotaniego straszenia brak, zamiast tego napięcie podbijane jak bębenek przez kolejne niepokojące sceny, do tego stopnia, że prosta scena pójścia spać napina nerwy bo nie wiesz co się za chwilę odwali..a dzieje się totalne wariactwo ;) film potrafi wejść pod skórę i tam jeszcze zostanie jakiś czas ogólnie wyszedłem zachwycony, dodatkowo faktem że nowa fala youtuberów-filmowców zaczyna dzielić i rządzić co bardzo mnie cieszy, powiew świeżości był potrzebny, oby więcej takich tworów * nie widziałem Backrooms
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 20 minut temu, nero2082 napisał(a):Obsession - horror roku*. nogi z waty po wyjściu z kina, dawno nic mnie tak nie zmroziło :coDzięki, tylko mnie utwierdziłeś w tym, żeby obejrzeć w domu.20 minut temu, nero2082 napisał(a):* nie widziałem Backroomsw Polsce niestety premiera dopiero 19 czerwca