Opublikowano 30 lipca 200915 l Ja wiem, czy taki mały to obszar? Jak dla mnie w tej grze wymiata właśnie fabuła, grafika i muzyka. Nie mogłem się doczekać następnego dnia, byleby tylko dowiedzieć się, o co chodzi. System walki to miód, gigantyczna beczka miodu! Genialne wykorzystanie ekranu DS'a i nietuzinkowy pomysł walczenia mocami z przypinek. Grafika jest prześliczna a muzyka właśnie urzeka, jak się lubi japońskie klimaty to nie można się oderwać.
Opublikowano 11 sierpnia 200915 l No i skończyłem ją, świetna gra i najlepszy rpg tej generacji Shibuya jednak się nie nudzi, fabuła daje rady ^_^
Opublikowano 21 sierpnia 200915 l Wlasnie odpalilem gierke i zaczynam,chociaz nie rozumiem troche poczatku,dokladnie momentu jak idzie,potyka sie i co...moze nie uwazalem i cos przegapilem czy to normalne ze odrazu na gleboka wode i czlowiek nie ogarnia co sie dzieje? Ale gra zapowiada sie swietnie,bardzo dobra muzyka Edytowane 21 sierpnia 200915 l przez Velius
Opublikowano 26 sierpnia 200915 l Hah i wkoncu przeszedlem TWEWY.Gra tak mnie wciagnela ze gralem cale dnie non stop i niestety ukonczylem gre w 3 dni.Bardzo zaluje bo w tak dobrego jrpg z polotem dawno nie gralem. Swietna muzyka,fabula,grafika i oryginalny system walki + kompozycja swietnie dograna i zlozona w calosc...na poczatku chcialem jej dac ode mnie 9/10 ale po przeczytaniu raportow z szczerym sercem moge dac 10/10 i polecic kazdemu bo dla mnie to nie tylko jedna z najlepszych gier na NDS,ale jeden z najlepszych jrpg ever.
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l Z początku chciałem napisać, że gra strasznie prosta. Przez pierwszy tydzień lvl na minimum i normalu. Nie zginąłem ani razu. Zacząłem drugi tydzień drugi dzień i odblokowałem hard. Na minimalnym lvlu padam jak mucha. Joshua ma niski dmg i kiepsko się nim gra. Ogólnie zrobiło się lepiej. Gra wyjątkowa. Szkoda tylko, że do ewolucji niektorych pinów wymagany jest drugi DS i Wi-Fi. Tytuł bardzo wyjątkowy i potrafi nieźle wciągnąć lub... odrzucić. Albo się tą gre kocha albo nienawidzi. Wkurzający jest motyw z dwoma ekranami. Za cholere nie potrafię skupić się na obydwu. Zazwyczaj partenerem to na ślepo tylko wciskam krzyżak w zależności po pozycji niose'ów a skupiam się na grze głównym bohaterem. Jak narazie gra zaskakuje i mam nadzieję, że tak zostanie Edytowane 29 sierpnia 200915 l przez WisnieR
Opublikowano 29 sierpnia 200915 l A Minglowanie? O ile się nie myle są takie które muszą mieć expa przez Minglowanie (czy jak tam) nabitego żeby ewoluować?
Opublikowano 3 września 200915 l wohooo! nareszcie udalo mi sie zamowic bo dosc korzystnej cenie ta giere, 79/50zl na ultimie to prawie jak za darmo nie moge sie doczekac kiedy ja odpale i sie zaglebie w ten swiat jak tyle pochlebnych opinii
Opublikowano 4 września 200915 l Ja dałem 59,90zł i dzisiaj gra dotarła (razem z DQV) pech chciał, że godzinę wcześniej zdechła mi konsola Edytowane 4 września 200915 l przez stoodio
Opublikowano 4 września 200915 l ja wzialem wraz z dq IV, V i jeszcze valkyrie profile, kazda za 50zl kurcze nie moge sie doczekac, mam nadzieje ze warto
Opublikowano 4 września 200915 l W Ultimie - dali radę z tą promocją, grzech grać na programatorze Nóweczka w folii się do mnie uśmiecha z półki, tylko konsoli brak -_-'
Opublikowano 5 września 200915 l Autor Sorry za offa ale do kiedy trwa ta promocja? na stronie nie moge tego znaleźć.
Opublikowano 5 września 200915 l chyba nie podano, aby obczaić wchodzisz do działu ds i w prawym górnym rogu masz baner 4 gry za 2 stówy
Opublikowano 8 września 200915 l http://www.ultima.pl/index.php?listid=6154|7182|6941|5811|6993|7484|6868|5812|5472|6778|6992|6835|6208|5891 jest póki są kopie sam się zastanawiam nad DQ IV, DQ V, Valkyrie Profile + TWEWY wlasnie, bo swoja wersje opchnalem dawno za dobra kase
Opublikowano 18 października 200915 l mial ktos taki problem, ze sie gra zacina prawie na poczatku jak ten nake zaczyna uciekac. Mam acekard i wszystkie gry chodza normalnie i sciagalem juz wiele razy z roznych linkow... ciagle to samo : / A szkoda, bo gra bardzo fajnie sie zaczyna
Opublikowano 18 października 200915 l Też tak miałem, za którymś razem poszło gładko. czyli ze mam co chwila grac od poczatku az pojdzie? to trwa z jakies 10 min zeby tam dojsc troche sie nie chce : ./
Opublikowano 18 października 200915 l Możesz, no nie wiem, kupić grę. Jak widać w powyższych postach, tania jest.
Opublikowano 20 października 200915 l Ja nie mialem problemow zadnych,poszukaj na google napewno cos znajdziesz. Albo kup oryginal bo jest tani,przejdziesz i sprzedasz.WARTO.
Opublikowano 22 października 200915 l problem rozwiazany trzeba wgrac nie oficjalny soft acekarda tylko akaio : )