Sephirath 0 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 LOL http://www.gametrailers.com/player/usermov...aylist=featured Zarąbisty koleś, troszkę to psuje koncepcję, że w "Gh3 trzeba grać ze skupieniem" ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 To jest lepsze http://www.youtube.com/watch?v=7_koQxaC16k ten sam typ Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 (edytowane) To jest lepszehttp://www.youtube.com/watch?v=7_koQxaC16k ten sam typ Heh oczywiscie, ze nie zrobil 100% Bardziej interesuje mnie jak zdobyc enter sandman Edytowane 3 Lutego 2008 przez Machel Cytuj Odnośnik do komentarza
wendiego 11 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 W najnowszym extreme, w teście gitary Sojer napisał, że współpracuje ona z RB. Natomiast do mnie dochodziły zewsząd informacje zupełnie temu przeczące. Czy ktoś z was już testował kompatybilność gitary z GHIII z RB i może w końcu jasno powiedzieć jak jest naprawdę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie wiecie czy Europa dostanie ten darmowy track Aerosmith? W USA jest, na EU nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Nie wiecie czy Europa dostanie ten darmowy track Aerosmith? W USA jest, na EU nie widzę. Też szukałem, chyba ten bajer dotyczy tylko US Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Czyli z Pal-owską wersja gry nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Czyli z Pal-owską wersja gry nie działa? Czyli znowu olano EUPSS Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Czyli z Pal-owską wersja gry nie działa? Chyba nie, zassałem dzis ten dodatek i nigdzie go nie widać, chyba że źle szukałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sephirath 0 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Ty masz zarejestrowane PSS pod USA? Bo u mnie na Polskę nigdzie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2008 Tak mowa o amerykańskim PS Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 Poprzedni darmowy dodatek jak się ściągnęło z US to też nie działał na EUR. Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 PStore PL Claissic Track Pack - cena 22zł Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 PStore PL Claissic Track Pack - cena 22zł Boston - “Piece of Mind” Foreigner - “Juke Box Hero” Journey - “Any Way You Want It” Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Wczoraj zakupiłem swoją kopię tej gierki i to jest jakiś obłęd! Włączyłem na 30min koło 21.30, zanim sie obejrzałem była 0.30... Mam pytanie, na rewersie pudełka (tego dużego) są zdjęcia zamiennych blatów gitarki, ktoś wie gdzie je dostać i jaki to jest koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza
pleju 208 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 W najnowszym extreme, w teście gitary Sojer napisał, że współpracuje ona z RB. Natomiast do mnie dochodziły zewsząd informacje zupełnie temu przeczące. Czy ktoś z was już testował kompatybilność gitary z GHIII z RB i może w końcu jasno powiedzieć jak jest naprawdę? Gitarka z GH3 nie działa z RB, a na padzie nie da grać, Sojer dzięki za profesjonalny test :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) W najnowszym extreme, w teście gitary Sojer napisał, że współpracuje ona z RB. Natomiast do mnie dochodziły zewsząd informacje zupełnie temu przeczące. Czy ktoś z was już testował kompatybilność gitary z GHIII z RB i może w końcu jasno powiedzieć jak jest naprawdę? Gitarka z GH3 nie działa z RB, a na padzie nie da grać, Sojer dzięki za profesjonalny test :wkurzony: Tak nie da się grać na padzie,tylko ja mam EASY i MEDIUM zaliczone na padzie,wszystko na pięć gwiazdek i jestem w połowie HARDA-nie ruszam nastepnej piosenki,zanim nie zaliczę na 5 Edytowane 22 Lutego 2008 przez adi Cytuj Odnośnik do komentarza
boski_karol 2 Opublikowano 23 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2008 Mam pytanie. Jest możliwość grania w karierze na basie? Są do kupienia gitarki basowe, ale nie można ich wybrać... Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Nowe piosenki do Guitar Hero III http://www.ps3site.pl/nowe-piosenki-do-guitar-hero-iii Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Nowy tydzień… http://www.ps3site.pl/nowy-tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza
dmk 0 Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 PStore PL Claissic Track Pack - cena 22zł Boston - “Piece of Mind” Foreigner - “Juke Box Hero” Journey - “Any Way You Want It” Dla mnie to jeden z lepszych dodatków (może dlatego, że nie mam wszystkich...) Cytuj Odnośnik do komentarza
pack 1 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Chris Chike - pogromca rekordów http://polygamia.pl/chris-chike-pogromca-rekordow Cytuj Odnośnik do komentarza
Beck 3 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tyle sie o tej grze mówi więc i ja postanowiłem spróbować. Moja opinia: WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW Nigdy bym nie przypuszczał że tak mnie to wciągnie!!!!! Nawet piosenki których prawie nie znam albo nie znam wcale szarpię jak szalony. Mam nadzieje że wyjdzie cała masa dodatkowych piosenek. Nawet boję się pomyśleć jak to będzie jak kumpel dostanie swoją kopię w łapy i wpadnie do mnie na partyjkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
creed122 0 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 witam właśnie zakupiłem gitar hero 3 na ps3 ale mam problem z gitarą po włączeniu wogole nie wykrywa gitary,próbuję zainstalowac gitarę jako urządzenie bluetouhe ale nadal nic co trzeba zrobić żeby grać na gitarze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 867 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Podłączasz takie małe urządzenie do USB? Musisz to podłączyć, żeby gitara łączyła się z konsolą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi