Hela 1 962 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) skille drugiego poziomu mają Cost 2, czyli potrzeba dwóch slotów żeby jedną taką umiejętność ustawić. Czyli musisz z czegoś zrezygnować na rzecz tego. gdzie jest jakiś serwer z polakami? Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Hela Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 noj uz rozkminilem ten patent .....najbardziej denerwuje mnie w tej grze "friendli fajer" Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Mnie bardzo denerwuje chwilowe wyłączenie broni gdy strzeli się do kogoś z własnej drużyny-działa na nerwy w sytuacji gdy jest ostra zadyma i akurat na linii strzału przebiega ktoś z swojego teamu,chwilowo broń nie działa ,a tamten już zdąży mnie załatwić.Do tego widok z oczu bohatera jest doszczętnie niegrywalny Edit.hehe miałem nieodświeżoną stronę i jak widzę OlooS mnie ubiegł i też nie lubi tego samego co ja Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
OlooS 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ficus - dokladnie o to mi chodzi to jest strasznie lub gdy strzelasz do goscia ktos z twojego teamu zacznie strzelac do niego ale w plecy a ty walisz w swojego i po broni w tym czasie gine Cytuj Odnośnik do komentarza
Janish 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A ja mam takie pytanie, do kiedy jest Beta ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Evil-one 1 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 A ja mam takie pytanie, do kiedy jest Beta ? :> już jest rób konto na https://id.konami.net/login.do i wbijaj na serwy Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) A ja mam takie pytanie, do kiedy jest Beta ? :> do 11 maja Dzięki chłopaki za grę wczoraj. Co prawda nie wiem, z kim grałem, skojarzyłem tylko Jakima, ale było świetnie i tak. tez bylem,czekam na kolejna gre z rodakami co do samej gry to sie powtorze:wszystko super,ale: 1)jest za wolna 2)zmiana broni zabiera sporo czasu 3)blizsze starcia sa niewygodne Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez theGrimReaper669 Cytuj Odnośnik do komentarza
BigSnk 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Beta jest do 11 maja... dozo ludzi widze nazeka na szybkosc gry, trudne strzelanie itp. ale czy ktos z was wogule wziol pod uwage zalozenia twurcow gry??? wystarczy obejrzec trailer i joz wszystko jasne oni chciel stwozyc cos innego, gre w ktorej nielatasz i kosisz wszystkich sam tylko ma byc gra zespolowa dozo zkradania itp. ma przypominac gre na singlu i przedewsztstkim gre taktyczna... my czyli wiekrzosc graczy jest przyzwyczajona do koszenia, gram w cod4 online wiec wiem co jest 5... jak wszedlem pierwszy raz na mgo to strasznie dziwnie mi sie gralo dopiero po kilku godzinach zczailem jak najlepiej grac... Cytuj Odnośnik do komentarza
BigSnk 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Co do gry w zwarciu to wlasnie jest esencja mgo bo one sa wlasnie najleprze.... nagle kaczy sie amunicja i co dalej ? przeladowanie dlogie (levele skilla na broni skracaja ten proces) wiec wyciagasz noz albo pistolt ale on ma malo amo wiec zaczyna sie walka wrecz i to jest super CQC wymiata!! kolo cie powala a ty lezac na plecach mozesz strzelac, mozesz zkatrowac prube powalenia albo koles cie lapie ty sie wyrywasz i lapiesz go podcinajac mu gardlojazdy - jedny mi slowy wszystko zalezy od umiejetnosci wykozystania otoczenia, skilli gry i wlasnego skilla bo nie sztuka jest walnac heada z ak. m4 albo snajperki... Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Co do gry w zwarciu to wlasnie jest esencja mgo bo one sa wlasnie najleprze.... nagle kaczy sie amunicja i co dalej ? przeladowanie dlogie (levele skilla na broni skracaja ten proces) wiec wyciagasz noz albo pistolt ale on ma malo amo wiec zaczyna sie walka wrecz i to jest super CQC wymiata!! kolo cie powala a ty lezac na plecach mozesz strzelac, mozesz zkatrowac prube powalenia albo koles cie lapie ty sie wyrywasz i lapiesz go podcinajac mu gardlojazdy - jedny mi slowy wszystko zalezy od umiejetnosci wykozystania otoczenia, skilli gry i wlasnego skilla bo nie sztuka jest walnac heada z ak. m4 albo snajperki... jak sie amunicja kaczy to nie zyjesz ...chodzi o to ze to nie dziala tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja gralem wczoraj jako Pawelsky. Gramy dzisiaj? Znowu server Polska na Meryl? Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja gralem wczoraj jako Pawelsky. Gramy dzisiaj? Znowu server Polska na Meryl? to umowmy sie np na 6.00 kto zaklada? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Ja gralem wczoraj jako Pawelsky. Gramy dzisiaj? Znowu server Polska na Meryl? to umowmy sie np na 6.00 kto zaklada? Teraz na 18? Najlepiej TDM na groznym, bo blood bath troche małe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) Server Polska na meryl. kto chce niech wbija. Ja moge zalozyc ale nie wiem ile osob pociagnie moj net. EDIT: Niestety nie moge stworzyc gry. Jakis error mi pokazuje. NIech ktos sprobuje. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Afroman Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ja proponuje jak wczoraj- dośc późnym wieczorem. Ludzie się zejdą do domów i możnaniexle pograc w większej grupie. 23? Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) zaczac mozna juz teraz. Ludzie beda sie dolanczac z czasem. No chyba ze nikt nie zalozy gry teraz. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Afroman Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 tez przegapiłem trening bo nie moglem sie doczekać samej rozgrywki sieciowej. aha... w CQC wychodzi mi tylko rzut przeciwnikiem o glebe po czym i tak wstaje. why ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metal 4 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Szybki head to właśnie jest sztuka . Jak ktoś do mnie podbiega i chce uzywać CQC to az mi micha sie cieszy bo nawet z pistoletu go sheaduje . CQC za to świetnie nadaje sie do czego innego, ale nie jestem pewny, domyślam sie po jednej sytuacji, jaką miałem (byłem ofiara). Gość zrobił tak jak sie robiłą w pierwszym MGO. Rzucił mnie na ziemie i szybko użył noża, żeby mnie zastunować (wMGO1 sie zabijało po prostu). Myślę, ze jak sie opanuje, to można wywalić przeciwnika i szybko heada strzelić, ale nie testowałem. Co do samej gry, to w MGO1, było znacznie więcej skradania sie, i wcale nie mniej headowania, pomimo ze auto aim działał z bardzo daleka. No i kombo Camera Orientation+pudło+karabin rządzi . Najlepiej na prawdę grać z Assault Riffle, jeśli chodzi o wyniki. Co do hosta, to to, ze nie moze ktos załozyc, to wina poblokowanych portów. Jak cos to ktos z Zanzibaru chyba załozył host na EVA, z tego co czytałem tam na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krakers 4 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) W CQC da się tylko powalić przeciwnika lub go udusić, czy może o czymś nie wiem? Beta ogólnie bardzo przyjemna - taktyczna, dobra giera, ale jeżeli taka grafika będzie w MGS4 to będę bardzo zawiedziony. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Krakers Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 To o ktorej gramy ? Bylem niedawno na Meryl i byl server Polska, ale bylo zalozone haslo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Gra mi się bardzo podoba, ale niestety albo trafiam na samych noobków, albo granie we wcześniejsze MGSy się opłaciło, bo najczęściej jestem pierwszy lub drugi na serwerze Dawajcie serwer Polska :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 (edytowane) zalozcie server Polska1 na meryl bez hasla. Zgadzacie sie? Saptis dasz rade? Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Afroman Cytuj Odnośnik do komentarza
Katana 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ja spróbuję założyć, ale z hasłem - "extreme" (bez cudzysłowu oczywiście ) Cytuj Odnośnik do komentarza
theGrimReaper669 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 zrobcie server psx Polska i haslo np psx zeby nikt nam nie wchodzil:) najlepiej o 22.00 bo ja mam roznice czasowa i nie chce znowu zarywac nocki Cytuj Odnośnik do komentarza
Binek 0 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Fajnie się grało dziś chłopaki:-), tryb ze zdobywaniem baz jest jak najbardziej ok, mam nadzieje że jeszcze nie raz sie spotkamy online. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi