Opublikowano 5 stycznia 200916 l Wiekszosc gier na Very Hardzie czy Insane/Vetaran jest prosta gdy ma sie regenaracje zdrowia :}
Opublikowano 6 stycznia 200916 l respawnow nie wyczerpiesz, bo one si enie koncza ; ) trzeba dojsc do checkpointaW niektórych miejscach tak... W niektórych czekasz, aż ktoś powie "All clear"
Opublikowano 11 stycznia 200916 l "Mile High Club" on Veteran wpadł dzisiaj .. zostały tylko acziki z laptopami i calaczek jest.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Miałem obawy co do tej gry, ale okazało się, że jest dość prosta. Sześć dni grania (po kilka godzin), trochę nerwów na Veteranie i kilkadziesiąt prób pod Mile High Club. Świetna gra i w miarę proste achivy.
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Calak jest już wieki temu nabity ale Mile High Club to achivment dla zapalonych. Jeszcze najlepsze jest to, że przy Slow-Mo, gdy terrorysta grozi zakładnikowi na poziomach Recruit-Hardened jest checkpoint. Na Veteranie, nie ma. Nawet nie wiecie jak po kilkudziesięciu podejściach, dotrwałem z pulsującym czerwonym zdrowie do drzwi i pyk... kula w łeb ... cywila i wkoło Macieju... bo zaczyna się od startu. Zaczełęm k*rwować na Infinity Ward ["gdzie jest K***********RWA czekpojnt!?"], a kumple (będący w temacie), którzy w międzyczasie wpadli i popijali piwko nie mogli powstrzymać się od głośnych ryków i turlania się po podłodze 20 minut później świętowałem przy browarze unlocka;] Edytowane 28 stycznia 200916 l przez Zimol
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Mnie udało się tylko raz dotrzeć do zakładnika. Mierzę, a ten gnój tak się przesuwa, że pistolet zasłania mi wszystko. Jako, że była sekunda do końca strzeliłem nic nie widząc. Trafiłem terrorystę. To się nazywa szczęście (pierwsze dotarcie i od razu bingo). Pod koniec etapu (ostatni zakręt) często kończy się magazynek i wtedy trzeba zmienić na pistolet (na ostatnich dwóch przeciwników), bo przeładowanie zajmuje za dużo czasu=zgon.
Opublikowano 28 stycznia 200916 l Ja za pierwszym razem zabiłem zakładnika, za drugim już spokojnie rozwaliłem łeb terroryście.
Opublikowano 29 stycznia 200916 l Jak dla mnie Mile High Club na Veteranie to najfajniejszy aczik z jakim do tej pory miałem do czynienia. Tzn. może nie najfajniejszy ale na pewno dający sporo satysfakcji i banana na twarzy. W ogóle ta gra sprawia że chce się ją ukończyć całą na veteranie, czego niestety nie mogę powiedzieć o World at War. Cały czas próbuje się zabrać za tę grę ale jakoś nie potrafię. Boję się o swoje nerwy i pada. Może poczekam na Modern Warfare 2
Opublikowano 29 stycznia 200916 l No najfajnieszy bo wg statystyk IW ze wszystkich osob grajacych w 4 jedynie nie cale 3% zrobilo go - wiec jest sie czym chwalic :} (prawie czy ponad polowa nawet 1 misji treningowej nie ukonczyla )
Opublikowano 30 stycznia 200916 l Nie przesadzajmy nie jest aż takie trudne Trudniejsze są speed run'y w ME ;P
Opublikowano 5 lutego 200916 l Trudniejsze jest także ukończenie DMC na Dante Must Die tudzież Ninja Gaiden na najwyższym poziomie trudności albo Ikarugę, co z tego? a no nic...bo to temat o COD4, więc nie wiem po co piszesz tu o ME ( IMO biedna gra)
Opublikowano 5 lutego 200916 l Po prostu podałem przykład bo ludzie strasznie narzekaja na tego acziva choc wg mnie nie jest aż tak trudny Ale masz racje to topic o cod4
Opublikowano 21 lutego 200916 l Witam. Mam taki problem, zdobyłem 30 laptopów w COD 4, na nieszczęście ostatnie dwa znalazłem używając cheats. Oczywiście nie dostałem achviement-a. Może ktoś z Was wie jak go zdobyć? Nie mam już pomysłu. Wykasowałem save-y, nie pomogło (chciałem od nowa zdobywać te lapy). Proszę o pomoc. Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Opublikowano 21 lutego 200916 l jeden z wieeeeeelu poradników znajdujących się w necie http://nextgenwalkthroughs.com/call-of-duty-4
Opublikowano 21 marca 200916 l Dzisiaj pograłem sobie w multi i gra sie genialnie! MAm tylko problem z jednym achievem MIle High Club po 4h prób nadal mi się nie udało zrobić. x/ Edytowane 21 marca 200916 l przez Mango0700
Opublikowano 22 marca 200916 l Uwierz mi ze jak już go zrobisz to sam sie z siebie usmiejsz jakie to łatwe .. .Aczik bardziej na myslenie niż na działanie. W całym zadaniu musimy tylko strzelać w 2 miejscach reszta to odpowiednie rzucenie flash'a i schowanie sie w odpowiednim miejscu reszte załatwiają kompani z druzyny i mamy czyste pole. Popatrz na YT na filmiki z tym aczikiem i zobacz w którym miejscu się chowac i gdzie flash'a rzucić
Opublikowano 15 czerwca 200915 l Pierwszy laptop jest w wierzy kościelnej drugi na beczce obok strażników wśród kontenerów trzeci na 4 pietrze po prawej jak wyczołgasz się z pod konwoju i zdejmiesz z tego miejsca snajpera czwarty jak wyjdziesz ze spalonego domu niosąc rannego dowódce po prawej jest drabina i schody pożarowe intel na ostatnim piętrze brakuje mi Intela numer 5 z misji one shot one kill tego przy diabelskim kole, drzwi w których się znajduje nie otwierają się, czy coś robię źle?? macie na to jakiś patent?? podchodziłem do tej misji ze 100 razy na różnych poziomach i (_._) Edytowane 16 czerwca 200915 l przez matrix_dk
Opublikowano 17 czerwca 200915 l drzwi otwierają się po pewnym czasie , połóż dowwodce w wyznaczonym miejscu , rozmiesć ładunki wybuchowe i jak wyjda pierwsze op4 to drzi powinny być już otwarte .
Opublikowano 17 czerwca 200915 l op4? a co to jest? dzrwi mam zamkniete do konca misji, nie sa nawet czarne tylko cały czas białe :wkurzony:
Opublikowano 19 czerwca 200915 l op4 (opfor - przeciwnik ) . Niemożliwe ze masz cały czas zamknięte drzwi
Opublikowano 23 lipca 200915 l dorwałem znów cod 4 i że nie mam golda to nie mogę grać przez neta więc chcę zdobyć wszystkie laptopy ma ktoś jakiś poradnik jak znaleźć wszystkie ?