Skocz do zawartości

Gry na PSN

Featured Replies

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś na czym polega LocoRoco Coccorecho ? Nie mogę skumać o co w tej grze chodzi. Byłem przekonany ,że w locoroco będę grał wielką zółtą kulką i zbierał inne kulki a tu zonk bo jakiś motylek.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 473,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Czyli krótko mówiąc - nie ma nic za darmo Dlatego jeśli mamy dostać jakieś darmowe gry to powinny być one poza usługą PS Plus. Ja raczej nigdy nie opłacę abonamentu, nie dlatego że nie mam na to pie

• Oni z tą ceną Rayman'a tak na serio? Lekarz zabronił się denerwować, ale kuźwa za kogo oni mnie mają? Za kolesia który zapłaci 219 zł? Absurdalne ceny gier na PSS ubliżają mi i mam nadzieję, że stracą

• Mariusz S.
    Mariusz S.

To ja może z innego forum przekleję, coby się nie produkować na nowo  

Opublikowano
  • Autor

Latasz motylem i sprawiasz by kulki podążały za Tobą, ot, tyle ;)

Opublikowano

Ale beznadzieja w porównaniu do locoroco z psp gra wypada bardzo słabo.

Opublikowano

Zgadzam się, również srogo mnie "kokorejro" rozczarowało. W sumie to lubię to włączyć tylko żeby posłuchać w menu piosenki.

Opublikowano

Ja dzisiejszy dzień spędziłem z moim PSP i... Silent Hill. Genialna gra! Czekam na więcej tego typu killerów z PSX!

Opublikowano

Resident evil 2, Final Fantasy 7/8, Xenogears, Grandia i kolejne dziesiatki(setki?)godzin wyjetych z zyciorysu ;)

Moze kiedys, moze kiedys...nadzieja w koncu umiera ostatnia :closedeyes:

Opublikowano

Ja SH kupiłem dziś. Pomimo tylu lat gra dalej jest najlepszym horrorem na rynku. Tylko czemu do cholery zmienili dzieci z nożami(te z samego początku) na jakieś badziewne potworki(chyba ze w wersji EU zawsze tak było - ja chyba miałem US w czasach PSX'a)??Ech...

Opublikowano
  • Autor

Nowe gry zapowiedziane:

* Bulgarian studio Ivent Games, who are developing the third-person action game Strength of the Sword.

* New French studio Lexis Numérique whose PS3 title Brooklyn Stories (working title) is currently in development.

* New Paris, France-based studio Spiders working on their as-yet-unsigned RPG/Action disc-based game Mars.

* VectorCell, Paul Cuisset’s new studio, whose PS3 title The 7th Seal (working title) is currently in development.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=356201

Opublikowano

Kurcze patrze teraz i nie wiem czemu już nie ma w PS STORE gry Silent Hill...

Opublikowano

Ja na Psp odpaliłem ostatnio Xenogears. Ahh jak cudownie jest odświerzyć taki tytuł. Szkoda że młoty z Sony nie starają o takie tytuły na PS Store.

Opublikowano
Kurcze patrze teraz i nie wiem czemu już nie ma w PS STORE gry Silent Hill...

Bartek wejdź w ikone "Klasyki PSX" czy coś takiego

Opublikowano

damn it! a ja sprzedałem PSP--- szkoda bo chętnie ciupnąłbym w SH - szkoda, że nie ma takiej opcji na mojej PS3...

Opublikowano

Jakiej opcji nie ma?

Opublikowano

żeby zagrać z SilentHill na PS3 a nie na PSP - bo rozumiem, że ta wersja jest tylko pod PSP, right?

Opublikowano

To SH z PSX'a - odpalisz go na PSP i PS3. Wczoraj grałem chwilke - gra nadal ma niesamowity klimat IMO.

Opublikowano
żeby zagrać z SilentHill na PS3 a nie na PSP - bo rozumiem, że ta wersja jest tylko pod PSP, right?

Normalnie,na ps3 i psp mozesz grac,jak w kazda gierke z psx'a dostepna na ps store.

Opublikowano

Pewnie uznali że cena za mała a każdy się rzucił jak szczerbaty na suchary :D Zrobią 30 dychy i gites będzie a kto kupił to jego :lol3:

Opublikowano

Jak już krążymy wokół Silent Hill'a to wtrącę swoje trzy grosze;) Pierwsze zderzenie z grą ---> jak to wygląda?, człowiek jakoś to lepiej pamiętał...Ale jak wiadomo, nie grafiką człowiek żyje ( do której zresztą można się po chwili grania przyzwyczaić ). Trzeba bowiem przyznać, że klimat pozostał, momenty, gdy robi się ciemno i mamy tylko latarkę dalej wywołują ciarki na plecach. W ogóle wciąż jest duszno i ciężko, czuć ten przytłaczający klimat. Jakoś tak się złożyło, że pierwszego Silenta nigdy nie skończyłem ( bałem się, a co ;) ), ale myślę, że teraz to się zmieni.

A, że usunęli Silent Hilla z PSStore to faktycznie dziwne, tak jak pisze Old Kyo - mnóstwo luda się rzuciło to trza cenę zmienić :P

Edytowane przez Kris Blake

Opublikowano

Co do wyglądu SH. Jeżeli kupuje jakies gry z PSX poprzez PSS, to gram w nie tylko na moim PSP. Nie wyobrażam sobie tej gry odpalonej np. na 32 calowym tv.

Opublikowano

tylko z naszego usunęli czy z każdego Store?btw może zrozumieją,że PS STore potrzebuje gier z psx.Ja tam za 30zł jestem w stanie kupić mgs1,chrono cross,finale,xenogears ,vangart story itp :P.Tym bardziej,że zawsze dziele zakupy na 5.....:P

Opublikowano
Co do wyglądu SH. Jeżeli kupuje jakies gry z PSX poprzez PSS, to gram w nie tylko na moim PSP. Nie wyobrażam sobie tej gry odpalonej np. na 32 calowym tv.

Yyyy tam ;) Często odpalam klasyki z psx'a na 32 calach. Już się przyzwyczaiłem ;) .

Opublikowano

Rag Doll Kung Fu: Fists of Plastic Interview - Producer Joshua Miller Answers Your Questions

Wywiad- http://blog.us.playstation.com/2009/03/24/...your-questions/

Noby Noby Boy Multiplayer Teaser

http://blog.us.playstation.com/2009/03/24/...iplayer-teaser/

Worms HD na PS Store - screeny

http://www.ps3site.pl/worms-na-ps-store-screeny/15282/

Biorę Rag Doll Kung Fu i Worms HD. Must Have! :)

Edytowane przez Shakeawake

Opublikowano
Yyyy tam ;) Często odpalam klasyki z psx'a na 32 calach. Już się przyzwyczaiłem ;) .

Crash Team Racing nawet na 40' bawi jak za starych czasów na psx i starym neptunie :)

A teraz cos z zupełnie innej beczki...

KATAMARI is back !!!

Jeeeee, nosz kurna jedna z fajniejszych gierek z gatunku "japońskie poryte". Do dziś mam w głowie te w sumie psychodeliczne japońskie piosenki z Katamari. Nie zapominajmy też że jest to rozbudowana i pełna sekretów gierka z nawet fajnym multiplayerem. Taki NOBY NOBY BOY jest w sumie tylko popie.rdółką a Katamari porządną, dużą grą. Skoro ma być to Katamari Tribute to licze że nie potna tej gierki lecz nawet wzbogacą o nowe levele itp. Echh nie ma to jak z rana nawinać sobie na kulkę kilknaście wysp i całe miasto :):):)