Opublikowano 1 marca 200817 l PSX - on zapoczątkował u mnie całodzienne ciorcianie w tekkena 3 czy tez ISS Pro
Opublikowano 4 marca 200817 l Pegazus i PSX. Od pegazusa zaczynałem i wciągnął mnie w gry. Po zobaczeniu gier na PSX-a miałem wytrzeszcz oczu z wrażenia (jakie to wszystko ładne, rozbudowane, intuicyjne, grywalne).
Opublikowano 4 marca 200817 l oczywiscie ze Szarak, Wipeout 2097 i moje przygoda z ta konsolka sie zaczela, ehh, piekne czasy były ; ]
Opublikowano 4 marca 200817 l PSX i beztroskie czasy początków podstawówki, kiedy radośnie pocinałem w Spyro, Tekkena i Crasha. Wymieniałem w nim tylko kółeczko podtrzymujące płyty: raz wyjmowałem płytę i wyjęła mi się razem z tym kółeczkiem Rok temu bodajże.
Opublikowano 4 kwietnia 200817 l Zdecydowanie snes :zegnam: Super Mario, Zelda, Mario Kart, Speed Gears, król lew, Donkey kong, Street Fighter II, Mortal Kombat I i wieleeee innych, jezu to były czasy... Na drugim miejscu zdecydowanie N64 Goldeneye(!), Mario 64, Rogue Leader (!!)... Potem PS2, Xboxy, przenośnie... Jakoś najmniejszym sentymentem darzę PSX'a, nie wiem dlaczego...
Opublikowano 4 kwietnia 200817 l PSX,na zawsze zostana w mojej pamieci gry takie jak TOMB RAIDER,RESIDENT EVIL czy TEKKEN Ech,piekne czsy byly. Kto ich nie przezyl,niechaj teraz zaluje
Opublikowano 6 kwietnia 200817 l PSX, to na pewno. Konsola, ktora dala wyraz konsolomaniactwu i zapoczatkowala prawdziwy boom na gry video. Na drugim miejscu stawiam pierwszego Xa - za wprowadzenie konkurencji.
Opublikowano 6 kwietnia 200817 l zdecydowanie pegasus i 10001 in 1 game potem psx i resident evil 2 spotkanie z pierwszym likierem to byl shock ,to były czasy
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l z konsol napewno PSXa wspominal bede zawsze z nostalgia,piekne to czasy byly,gdy kupowalo sie Extrima,a tam od dechy do dechy tylko o gierach na PSX.z ogromnym sentymentem wspominam rowniez Amige,ale to juz zupelnie inna historia...
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l Nie bede orginalny i powiem ze rowniez w moim przypadku "szaraczek" jest ikona z posrod wszystkich konsoli jakie posiadam
Opublikowano 15 kwietnia 200817 l PEGASUS to od niego wszystko sie zaczelo. Nie pamietam pierwszego spotkania z konsola ale cioranie w pegausie i contre na co0op to bylo cos!. Drugie miejsce to oczywiscie psx i tekken 3
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Bez odrobiny wątpliwości Dreamcast. Choć pokochałem gry w zasadzie dzięki Szarakowi, to na DC grałem jak oszalały. Nadal przy chwili wolnego czasu odpalam DeCeka, co by ciut przypomnieć sobie stare dobre czasy.
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Snes pierwsza konsola Mam ją dalej i czasem załącze sobie DK i Mario Karta xD
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Ja najlepiej wspominam PSX-a - noce z Silent Hill, dni i noce z MGS... Niby teraz gry sa jeszcze lepsze, jednak to na Szaraku gry zaczely mi sie tak podobac.
Opublikowano 12 maja 200816 l Snes - przekonała mnie do eRPeGów : FF, Secret of Mana, Breath of Fire... Niedawno zassałem emu z pakiecikiem gier - największe hiciory nadal mają świetną grywalność ( Yoshi's Island to poezja ). Cudowny sprzęt
Opublikowano 14 maja 200816 l Pierwszy Game Boy ehh te gry począwszy od Tetrisa, Spiderman'a kończąc na Metroid. Leży u mnie do tej pory tylko niestety nie działa.
Opublikowano 14 maja 200816 l NES i PSX na pierwszym miejscu, NES był moją pierwszą konsolą (wcześniej miałem ATARI 800XE), no i jak ktoś wspomniał gry 1000 in 1, które w co'opie były zaje.biste no i ta innowacyjność - pamięta ktoś pistolet i strzelanie do kaczek? ;], potem miałem SEGE GENESIS jakoś się do niej nie przywiązałem miałem tylko 4 gry (w tym Sonic 2 i MK3) gdzie przy tym drugim była u mnie masa ludu w domu (turnieje etc.). Potem PSX i solidny kop w ryj na widok Crasha i pierwszego tekkena... no cóż przy PSXie zaczęło się prawdziwe giercowanie...nocki, zawalanie szkoły itp. ;] dlatego darze go szczególnym sentymentem na równi z NESem.
Opublikowano 27 maja 200816 l Absolutnie PSX, model SCPH-7502 bodajze - nie pamiętam. Opyliłem w okolicach 2003 roku - żałuję do tej pory jak jasna k***a! Wcześniej był ofkoz Pegasus, ale niestety szybko przepadł w dziejach - spierdzielił się zanim zdążyłem dobrze poszpilać. Ale to na szaraku pierwszy raz zarwałem nockę przy jakiejś grze - przeżycie prawie jak pierwsza plomba w zęby pod blokiem czy pierwszy raz. Tomb Raidery, Gran Turismo, FIFA i ISS, Breath of Fire III... Pięknie...
Opublikowano 29 maja 200816 l Pegasus i PSX of course. Nieraz jadłem obiad zamiast kolacji, bo matka była wciągnięta grą w Super Mario Bros:) Ja tam wolałem platformówki Capcomu (Duck Tales, Chip & Dale), ale swoje w Mariana też przegrałem...PSX natomiast to zupełnie inna bajka - Chrono Cross, Final Fantasy IX, Dino Crisis...Na takich grach wykształtował się mój mały "Charakter Gracza". Wcześniej był ofkoz Pegasus, ale niestety szybko przepadł w dziejach - spierdzielił się zanim zdążyłem dobrze poszpilać. To tak jak z moimi Pegasusami. Miałem ich w życiu bodajże trzy i najtwardszy wydolił niecałe pół roku:) Ale zaraz po nim kupiło się nowego za 20, czy 30 zł i dalej się grało.
Opublikowano 21 czerwca 200816 l Największy sentyment mam do GAMEBOY CLASSIC, od niego zaczęła sie moja pasja oraz przygoda z konsolami już tak na dobre powieki amen To była 1 klasa podstawowa 1993 rok zamiana mahjong hehehe 2x pegazus-y na GB CLASSIC plus dostałem jedną grę do niego co ją do tej pory mam SUPER MARIO LAND 2, GB też przetrwał do dnia dzisiejszego ^_^
Opublikowano 2 lipca 200816 l Zdecydowanie PSX,posiadający ogromną bibliotekę tytułów i PEGASUS wraz z nieśmiertelną Contrą...
Opublikowano 16 września 200816 l Peazus....kurna ile ja na tym przegralem to cholera jedna wie ...poznej PSX i genialny Dreamcast a teraz.....teraz konsole to juz nie to samo.... Teraz sprawilem sobie snesika o ktorym zawsze marzylem (totalny oldschool) ...bedzie wiec meczenie Marianow i legendarnych RPG Squaresoftu ktore nie ukazaly sie na innych konsolach Edytowane 16 września 200816 l przez Yuki
Opublikowano 27 października 200816 l Chyba atari ... a właściwie podróbkę tejże konsoli którą dostałem w prezencie na komunię ;] a było to już szmat czasu temu. Od niej wszystko się zaczęło.