Opublikowano 22 stycznia 20232 l Dziś w nocy Kubacki 11, Granerud 2. 48 punktów przewagi, a za tydzień loty to mu Granerud dopierdoli garści i się skończy liderowanie
Opublikowano 22 stycznia 20232 l Turnbiśla chyba pomału może myśleć o założeniu dodatkowego tunelu. W dupie
Opublikowano 22 stycznia 20232 l No to po pucharze już raczej Chyba, że Granulat obsra zbroje za w drugiej części sezonu.
Opublikowano 28 stycznia 20232 l 117 na mamucie to chyba tez nie kazdy potrafi skoczyc Ale patola zawody. No chyba ze Kubacki skoczy normalnie a granulat 120. Wtedy ok
Opublikowano 29 stycznia 20232 l Kawid Dubacki chce się chyba od razu z podium pś spierdolić, co się będzie rozdrabniał.
Opublikowano 29 stycznia 20232 l Chlopy zjezdzaja 100kmh a jeszcze sie wybic muszą xd Ciezko to sobie wyobrazic jaki to ekstremalny sport
Opublikowano 29 stycznia 20232 l W dniu 22.01.2023 o 09:12, D.B. Cooper napisał: za tydzień loty to mu Granerud dopierdoli garści i się skończy liderowanie No i się nie pomyliłem
Opublikowano 3 lutego 20232 l O ja pierdole jak to wyglądało xd jak w dsj z ustawionym wiatrem na 20 No ale nie ustał, Klemens dalej rekordzistą
Opublikowano 5 lutego 20232 l 51 miejsce Wszystko przez potężnych amerykanow ktorzy awansowali w trojke
Opublikowano 6 lutego 20232 l Chłop co roku tak gada. Nie wiem, czy to samozaparcie, czy brak pomysłu na życie. Dobrze, że TVN przejął skoki, to już nie musimy oglądać jego starego w studio.