Jump to content

The Dark Knight

Timmy

Recommended Posts

• Replies 649
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

o ku*wa 0_______________________________________________o

Oni juz ten film nakrecili, czy jeszcze byli w trakcie? Tak, chodzi mi o to, czy go nie wycofaja z kin.

Posted (edited)

Ciężko powiedzieć , ale pewnie dowiemy się w najbliższej przyszłości . Na zagranicznych serwisach widnieje info że przyczyną zgonu było przedawkowanie jakiegoś narkotyku :) . Gość zostawił narzeczoną i 2 letnie dziecko .

Edited by Timmy
Posted
Oni juz ten film nakrecili, czy jeszcze byli w trakcie? Tak, chodzi mi o to, czy go nie wycofaja z kin.

Premiera na wakacje wiec wydaje mi sie, ze zdjecia juz dawno skonczone a teraz tylko bawia sie w montaz.

Jak tylko kolo bardzo dobrze zagral swoja role to ma zapewniona duza slawe + za jakies 15-20lat moze nawet swoj wlasny kult.

Posted (edited)

szkoda typa, dobry aktorzyna z niego był

pewnie doigral sie za spedalenie amerykanskiego mitu o heteroseksualnym kowboju

Edited by Specu
Guest lukasz
Posted
szkoda typa, dobry aktorzyna z niego był

pewnie doigral sie za spedalenie amerykanskiego mitu o heteroseksualnym kowboju

to gylenhall też zagrożony jest :)

tak na serio to szkoda mi go.legenda brokeback rośnie o-O

Posted

W kazdym razie lepszej reklamy "Dark Knight" miec nie mogl, a Ledger o ile zagral bardzo dobrze, to (tak jak juz wspomniano) zapewnil sobie pewnie jakis rodzaj wiecznej slawy a'la Brandon Lee.

Ciekawe, czy w ogole Joker umiera w tym filmie.

Posted

przypomina mi sie The Crow, czyzby to byla jakas klątwa Jokera :) szkoda mi aktora bo swietnie zagral klowna, widzialem tyle co z trailera ale juz mi sie spodobalo a why so serious ? na dlugo bedzie mi sie z nim kojarzyl. joker nie umiera, raczej skonczy w arkham

Heath-Joker.jpg

Posted

ujęcia z Ledgerem ponoć wszystkie nakręcone były (filmweb mówi), wątpię żeby film się nie ukazał

niesamowicie szkoda typa

Posted

jedno jest juz zaklepane, zapamietamy Ledger'a wlasnie z roli Jokera.

doktor: jest pan powaznie chory, musi sie pan leczyc

Joker: pochlebstwa pana nie uratują doktorze

Posted

Właśnie obejrzałem trailer i szczerze mówiąc nie mam pojęcia co wy w tym widzicie? Jak dla mnie Batman skończył się na 2 filmie Burtona i żaden nowy obraz z Nietoperzem tego nie zmieni :) Pewnie mnie za to zbluzgacie, ale wali mnie to...

Posted (edited)

niech mu ziemia lekka bedzie ... mowiac troche, drastycznie i niezbyt kulturalnie - nawet jesli nowy Joker nie spelni oczekiwan... wątpie ze ktokolwiek odwazy sie o tym powiedziec na forum światowym ... o dobrym chłopaku, lepiej powiedziec dobre rzeczy ... rest in peace

Edited by mishka
Posted

kurde lekkie przegiecie, zagrac Jokera i umrzec. wydaje mi sie to lekko naciągane, czy to moze taki chory zart, jesli to rzeczywiscie zart to jak najbardziej w stylu Jokera :(

Posted
kurde lekkie przegiecie, zagrac Jokera i umrzec. wydaje mi sie to lekko naciągane, czy to moze taki chory zart, jesli to rzeczywiscie zart to jak najbardziej w stylu Jokera :(

Jeśli to byłby żarto to uznałbym to za najlepszą kampanię reklamową wszechczasów.

Posted

w moim poscie chodzilo o to, ze jakis user przerobil plakat promujacy . Z why so serious na why so dead, taki zarcik. Mozna sie juz smiac.

Guest lukasz
Posted

ludzie pamietac beda ze batman to jego ostatnia rola ale czemu mieliby go zapamietac wlasnie z tej?mi sie widzi ,ze bardziejz brokeback zostanie zapamietany.to byl glosny film za pare lat kandydujacy do miana klasyka.joker to zawsze bedzie nicholson i do niego bedzie ledger porwnywalny.to duzy talent byl ale zagral w zbyt malej ilosci takich naprawde swietnych produkcji zeby byc jak chociazby dean-za nim staly 3 filmy.co innego river phoenix no ale to tez osobny przypadek ,bo w specyficznym filmie renome sobie wyrobil.