Nyu 740 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 pytanie do misji "zimowej" jade sobie autkiem przez jaskinie, nagle jest brak prądu i wyskakują pająki. Jeden wpada mi na autko. Mam go rozwalić przed tym czu uciec?? Boom w środkowego, później w tego po prawej, na końcu po lewej i już . Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 oczywiście strzelamy im w papę gdy rozkładają łapy Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebastian PL 1 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 dla mnie to tez rozczarowanie myslalme,ze bede mucil w ta gre ile wlezie a tu taki zonk ehh nawet polaczyc sie nie moge. moj kumpel ost fajnym stwierdzeniem rzucil : porownyac gow do gow2 to tak jakby porownywac dragonbala tenkaichi 2 do tenkaichi 3 na ps2 , kto gral ten wie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 W GoW2 naprawdę słabo gra się na multi samemu, tutaj ekipa, albo przynajmniej kumpel do skrzydłowego to podstawa. Bez tego czeka się bez końca na dorzucenie do hamburgerów, z których połowa opuści mecz przed połową z powodu lagów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pstrag 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) W GoW2 naprawdę słabo gra się na multi samemu, tutaj ekipa, albo przynajmniej kumpel do skrzydłowego to podstawa. Bez tego czeka się bez końca na dorzucenie do hamburgerów, z których połowa opuści mecz przed połową z powodu lagów. tak szczerze mówiąc to wcale im się nie dziwię bo lagi są masakryczne. stolarzy* już przemilczę.... *stolarz - osoba biegająca cały czas z piłą, udająca że potrafi grać Edytowane 16 Listopada 2008 przez Pstrag Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Moj problem... jade czolgiem przez ciemna jaskinei, w celu jest zapisane znajdz chyba wejscie do sieci tuneli loctusow. Ale wejscia znalesc nie moge Szukam w srodku po najciemniejszych zakamarkach i nic. Tozwalam sopelki i nic :/ wtf panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Było już o tym mówione, wczytaj checkpoint i pojedź tam jeszcze raz. BTW. Epic Games uhonorowane przez NCTA Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 czesc ,nie wiem co powiedziec o tej grze ,przedtem gralem w dead space i ta gra mnie wciagla, byla bardzo dobra, a teraz jak gram w gearsow to ta gra mnie nie rajcuje, po prostu jest slaba, misje liniowe, jak cie trafia to pozniej na pamiec mozna wiedziec ,gdzie kto bedzie, niewidzialne sciany ,ograniczaja swobode,gram na hardzie i to jest poziom tak prosty ze szok, interakcia z otoczeniem praktycznie nie istnieje, nie wiem jak wam ale mi ta gra kompletnie nie pasuje ,gralem w 1 i nie wiem ale przedtem nie umialem sie oderwac od telewizora a teraz tak gram zeby ja zaliczyc i wymienic na gieldzie na inny tytul Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 proszę używaj polskich znaków:) jak to nie ma interakcji. Mercenaries 2 to to nie jest, ale jest o wiele lepiej niż w GOW. kampania jest moim zdaniem świetna, ale nie każdemu musi się GoW2 podobać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Wiecie może na kiedy jest planowana łatka do multi gow2? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Narazie cisza, ale pewnie wejdzie niebawem ;D bo sporo ludzi narzeka na matchmaking Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Było już o tym mówione, wczytaj checkpoint i pojedź tam jeszcze raz. BTW. Epic Games uhonorowane przez NCTA Ok ale problem w tym, ze ja restartuje checkpointy, raz resetnolem konsole, wpadam do jaskini i nic... W ktorym kacie ma byc ten stwor?? Calkiem przy koncu gdzie jest najciemniej? Co zrobic gdy nic nie pomaga? Wyrzucic gre za okno czy zjesc na kolacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Dojedź do samego końca i gdzieś z lewej strony powinien wyskoczyć jak pamiętam. Musisz jeździć blisko ściany, a jak nie pomoże to nie jedz tylko tego, bo to nie dobre jest. Edytowane 16 Listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Skonczona fabula - pozostal niedosyt Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 za 3 dni podłącz się do Live i pograj z nami. Niedosyt pójdzie z dymem Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 kupisz mi Live to pogramy :} Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Ja tam nie wiem co wy chcecie od kampanii, toż to I liga. Nie porównuje jej czy lepsza czy gorsza względem Gow-a pierwszego, bo obydwie częsci to majstersztyki same w sobie. Ale jest tak jak zapowiadano, nie wiem skoro komuś podobała się jedynka, to 2 powinien być zachwycony(mowa o kampani). Sequel pełną gębą, chodź z jedną rzeczą się zgadzam. Grę zacząłem na hardzie (solo) i jest banalnie prosto . Może insane, da trochę popalić, a jak nie to i tak mam to gdzieś, bo liczy się MULTI. Edytowane 16 Listopada 2008 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja po 3-cim akcie miałem dość Hard'a trudno może nie jest, ale skończę na INSANE w coopie Cytuj Odnośnik do komentarza
masterlag 1 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Ja jestem właśnie po insane na coopie i nie wiem czy to bug czy coś,ale nie zaliczyło mi acziwu za wszystkie rozdziały.W 27 rozdziale wyskoczyło info,że mam zrobione 27/29,a po zabiciu zmutowanego brumaka wskoczył acziw tylko za insane.Ktoś wie ocb??Dodam,że na bank wyskoczyło okienko informujące,że 2 rozdziały do acziwa,a w war journal'u brakuje mi właśnie tej kreseczki odpowiedzialnej za 1 rozdział.Bo szczerze,ale już do 2 przejścia się musiałem zmuszać i 3 próby nie pociągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gazi 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Hardcore właśnie jest w sam raz na solo(chociaż są momenty w których da nawet popalić- etapy minigierki). Insane jeszcze nie tykałem bo nie wynajduje coś mi gier na live. Mimo wszystko singiel jest świetny(bez większych bugów), ale matchmaking i mortary to bój się Boga;). Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 No własnie, a propos mortarów, jak się tym cholerstwem strzela. Bo ilekroć próbuję walnąc w jakąś grupę, to nalot spada hektar przed nimi, a bliżej mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) DaBig - Im dłużej trzymasz RT, tym dalej leci. Edytowane 16 Listopada 2008 przez _tomek Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 Najlepsze jest w mortarach to, że nie trzeba wcale dokładnie celować. Zasięg rażenia jest bardzo duży (nieco powiedziałbmy przesadzony) A na mapce pawilon większość już wyczaiła, że najlepiej nie wychodzić z respawnu i zakampować ściane granatami xD Szkoda, że tylko 2 na raz mozna mieć podczepione. Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 DaBig - Im dłużej trzymasz RT, tym dalej leci. Aaaaaa. Tego nie wiedziałem i pstrykałem, pstrykałem, a to leciało zupełnie nie tam gdzie chciałem Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 (edytowane) Ogólnie to rzeka wymiata - jest to taki odpowiednik gridlocka z jedynki. Co do botów, to gra strasznie przycina czasami ja ustawisz sobie dziewięciu, do tego maja przesadzoną celność ze snajpy. Edytowane 16 Listopada 2008 przez Dark AlexX Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi