Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Just Cause 2

Featured Replies

Opublikowano

Ficus, Ty jeszcze nie wiesz ile ta wyspa ma do zaoferowania ;) ja po ponad 20h nadal znajduje tam nowinki ;)

biczplis 20h w panau to nic
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 153
  • Wyświetleń 25,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A czy nie jest czasem tak że niebieskie kropki pokazują sie na mapie tylko na tym terytorium które mamy pod kontrolą? Grałem niedawno i mam odkrytą tylko mała część dla jednej frakcji i na jej obszarz

• najwiecej zabawy mam z tego samego, a o dziwo nie porownywalem tego do gier pokroju desert/junge strike... chociaz chodzi o to samo xD trafne porownanie   Tri, ale my jestesmy growymi dziadkami, no

• Hehe Desert Strike - faktycznie, kiedys zagrywalem sie w to godzinami na Amidze 500 (z rozszezeniem 1MB), teraz juz wiem dlaczego w Just Cause 2 tak chetnie latam helikopterem.   Swoja droga to Jus

Opublikowano

Przez pierwsze 20h to ja nawet głównego wątku nie tknąłem. Skończyłem go po ok 40h, a teraz mam 60h i mnóstwo do zrobienia. Obecnie JC2 jest za 27zł, więc nie ma się nad czym zastanawiać.

Opublikowano

ja tam szybko przeleciałem wątek główny, a potem piaskownica ;) na głównym szybko się kaskę trzepało, uzbierałem ulepszeń broni dla 2-3 broni, zupgradowałem helikoptery dwa i w ten sposób włączył się easy mode ;)

• 3 lata później...
Opublikowano

Po około 30 godzinach zaliczyłem wątek główny (przeplatany sporą ilością aktywności pobocznych) i na liczniku pokazało mi się 28% ukończenia całości. Teraz mam gdzieś 45 godzin i 41% - olbrzymia gra :)

Co prawda grając non stop można by się było obrzygać z nudów, ale przy odpowiednim dawkowaniu dziennym, gierka nadal świetnie bawi.

Ogólnie to taki "Symuator Kozy", tylko że bardziej rozbudowany - idealna gra na odprężenie i wtedy, kiedy okoliczności nie bardzo pozwalają zagrać w coś klimatycznego, czy z rozbudowanym wątkiem fabularnym - jako taki zlepek challenge'y, JC2 sprawdza się doskonale.