Opublikowano 4 marca 201510 l na kąsole też ten patch będzie,czy blizz wyłożył lache na konsolomaniaków ?
Opublikowano 4 marca 201510 l http://eu.battle.net/d3/pl/profile/orzeszek87-1295/hero/54644898 nie mam perfect gemów, ale już sieje chaos, juz samemu t6 robie.
Opublikowano 6 marca 201510 l Mam pytanko. Znalazłem jakiś legendarny przedmiot, który jest oznaczony jako prezent dla określonego gracza - czy to jest jeden z przedmiotów, które mam i ich używam, czy to tylko paczka dla określonego gracza z przedmiotem, którego nie mogę używać? Nie chcę żeby po wysłaniu wcięło mi jakiś przedmiot, którego używam
Opublikowano 14 marca 201510 l Daj znać to chętnie BTW w saturnie za 29.90 można wyrwać podkładki pod myche steelseries z motywem diablo 3, włąśnie kupiłem i jest goty, idealny ślizg Edytowane 14 marca 201510 l przez Orzeszek
Opublikowano 16 marca 201510 l jak by kogoś interesowało, ile teraz trwa levelowanie postaci od 1lvl do 70tego w sezonie, w jedną osobe taksującą to 40 minut XD
Opublikowano 16 marca 201510 l Dałbym plusa, ale sie wyczerpały na dzien dzisiejszy! Dam napewno jutro, no i dzieki za podlevelowanie
Opublikowano 21 marca 201510 l http://www.diablofans.com/news/48371-season-2-ending-and-season-3-starting-in-april Season 2 will be ending at the following dates and times for each region: North America: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. PDT Europe: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. CEST Asia: Sunday, April 5 @ 9:00 p.m. KST Season 3 will be starting shortly after at the following dates and times for each region: North America: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. PDT Europe: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. CEST Asia: Friday, April 10 @ 6:00 p.m. KST Słodko!
Opublikowano 22 marca 201510 l od 23 marca do 30 marca bonus +100% do gold find i magic find z okazji premiery dodatku.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l nowy pacz 2,20 juz do zassania, kupa nowości od kolejnych nowych gobasów po nowe sety i zmiany w starych setach. jedyne 10gb danych do zassania xd
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l jeden daje kupe złota, innych narazie nie spotkałem. krzyżakiem udało mi sie wbić kryta za ponad miliard obrażeń xd
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Mój barbik też boofa dostał. W moim bildzie potrzebuje mniej części seta, więc mogę sobie pozwolić na używanie broni, w której kryty pod miliard wypadają częściej Ogólnie fajnie że odświeżają tą gierkę. Będzie można pokombinować. Zastanawiam się nad czarownicą pod ten slow-build.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l No ja mogę w końcu wrócić do grania wizardem na wszystkich żywiołach. Co tęcza jest na ekranie od meteorów to głowa mała
Opublikowano 12 kwietnia 201510 l wszystkie nowe itemy z ostatniego patcha sa tylko dla postaci sezonowych na ten moment? bo little mans finger bym chcial
Opublikowano 9 maja 20159 l Odpalilem sobie Diablo po 4 miesiacach przerwy tylKo po to zeby sie dowiedziec ze moj WD jest (pipi)a warty... Love You Blizzard