Skocz do zawartości

Battlefield Heroes

Featured Replies

Opublikowano

stona, nie pal więcej tego świństwa.

On pyta, czy mu konto na jutjubie zbanują za to, a żal tracić swoje favorites i filmiki.

Szczerze mówiąc sam nie wiem, ja wrzucałem gejmplej z NFS kiedyś przedpremierowo i konto nadal mam, ale trudno mi powiedzieć, może lepiej nie ryzykuj.

Edytowane przez Linek

• Odpowiedzi 221
  • Wyświetleń 30 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wygląda szitowato na maksa. Na kij dają tytuł BF ?? Przecież to z tą serią nie ma nic wspólnego -_- Widok tpp ? Ehh, to sobie wolę odpalić warrocka. No ale jeśli będzie za free to pewnie spróbuję [ j

• skriny skriny I gadaj jak rozgrywka itp. Kurde, ja się nie załapałem na bete jeszcze :<

• <zazdrości>   daj pograć

Opublikowano

Aha :D Myślałem że konto na BF :D Mihihihi.

Opublikowano

To wrzuć na jakiegoś rapida, czy cuś i nam tu zapodaj, sobie chętnie pooglądamy.

Opublikowano
  • Autor
Czy jakbym umieścił filmik z gameplayem na youtube, grozi to zamknięciem konta ? bo słyszałem że nie można pokazywac gameplayów z closed beta.

problem zalozyc nowe i wrzucic? :D Mi dawno, dawno temu usuneli bez jakiego kolwiek warna konto tylko dlatego ze dalem na YT trailer filmu Hitman (dostepny z ich strony) o ktore upomnialo sie FOX. Przy drugim koncie cos usuneli i dali warna.

Opublikowano

A jaka będzie dystrybucja tej gry?

Opublikowano

Zostanie w obecnej formie, czyli jako darmowa i przeznaczona do cyfrowej dystrybucji (zasady jak w typowym MMO). Chyba, że EA wpadnie na kolejny pomysł wyciągnięcia kasy... :rolleyes:

Jest już cash shop, stworzone postacie pozostaną do finalnej wersji, więc pewnie niedługo dostaniemy OB.

Opublikowano

To gra typu, download/play 4free (pewnie dlatego tak długo nad nią pracowali, i te bety ... Robili ją w wolnych chwilach).

Najwyżej będziesz płacić za dodatki do kostiumów :P.

Opublikowano

No wątpie aby dodatki były szczytem marzeń EA w kwestii Cash Shopu, jakieś itemki typu nowe lepsze bronie, itepe to będzie na 100% w cash shopie, inaczej ch.uja a nie zarobili by.

Opublikowano
  • Autor

Kazda gra MMO ktora jest bez jakis abonamentow ma cos platengo - jakas wirtualna walute dzieki ktorej szybciej kupisz jakas tam bron czy cos takiego.

Opublikowano

Na filmiku wygląda sympatycznie. Grafa jest okejos, tylko przeraziło mnie to, że trawa dorysowuje się dość ostro i pewnie kitranki w niej być nie może :<

Sympatyczne bardzo :) Kcem beta keja :D

Opublikowano

Może w full wersji będzie lepiej z trawą. ogólnie to ciężko sie ukryć tutaj np. ze snajperą, i tak cie jakoś wyłapią.

mam nadzieje że dodadzą bomby zrzucane do samolotów, bo bardzo ciężko ustrzlić cokolwiek.

Opublikowano
  • Autor

Nie lubie jak w "normalnych" grach ludzie ciagle skacza... To nie UT/Q :/

Edytowane przez signap

Opublikowano

chyba nie doczekam sie tego klucza, kumpel farciarz wygral jeden w konkursie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czasem na forum daja, ale tami kampi 500 osob i ciezko trafic ;/ a na mejla to nie licze ze dostane

Opublikowano

Hmm mam problem, zrobiłem "wszystko" jak trzeba (cd key przypisany do "security" loginu i hasła, a ten przypisany do konta EA) jednak jak chce wejść na stronę wyskakuje okno bezpośrednio przez program przeglądarki z prośbą o login i hasło, co mam tu właściwie wpisać ? próbowałem wszystko - wszelakie maile, loginy i hasła, nic nie pomogło, wpisywałem zarówno te z security jak i prawdziwe od EA ale nic !

Jest sposób by cofnąć security hasło i login albo chociaż sprawdzić go ?, nie dostanę żadnego maila z tymi informacjami ?.

Opublikowano

Witaj w klubie, mam to samo. Teoretycznie trzeba tam wpisać Security Layer który sobie tworzysz jak łączysz betakey z kątem EA [przez stronę BFh] ale ni (pipi)a się nie da ;/

(pipi), a tak się cieszyłem na ten klucz :<

Opublikowano

W te okienka wpisuje się, dane które tworzyliśmy po kliknięciu w link od meila z kluczem(Step 2. Activate your Beta Key!), ani ja ani kumpel który też dostał ostatnio klucz nie mieliśmy z tym problemu. Może jakiś błąd zrobiliście wpisując? Chyba, że logowaliście się dzisiaj gdy strona miała "krótki" off <zobaczę na forum BH, może ktoś podobny błąd odnotował, jeśli tak to z edytuje zapewne posta>

Edit.

Pytanie, konta robiliście dzisiaj?, jeśli tak to możliwe, że jest to najzwyklejszy bug, na którego na razie nie ma rozwiązania <dotyczy to chyba patcha który dzisiaj wyszedł>

Edytowane przez Quaro

Opublikowano
Pytanie, konta robiliście dzisiaj?

Ja tak.

W te okienka wpisuje się, dane które tworzyliśmy po kliknięciu w link od meila z kluczem(Step 2. Activate your Beta Key!), ani ja ani kumpel który też dostał ostatnio klucz nie mieliśmy z tym problemu.

No i to byłby najsensowniejsze dane jakie trzeba by było wpisać imo !.

Opublikowano

Dziś aktywowałem cdkey i połączyłem konto EA z cdkeyem. Konto na stronie mam od b.dawna.

Wpisywałem tam ten security account layer.

Na forum tak samo nie mogę się zalogować. Nigdzie, gdzie konieczny jest właśnie ten SCL. Resetowałem już go i też nic ;/

Opublikowano

Na Forum dużo ludzi zgłosiło przypadki, że ich kumplom security layer nie działa, na razie 0 odzewu z "góry", więc nie zostaje wam nic jak poczekać aż się tym zajmą <a zapewne postarają się to szybko naprawić> W razie czego, jeśli zobaczę jak ten problem naprawić, poinformuje o tym.

Edit.

Niestety, gram już od weekendu, kolega zresztą też, ale zapewne i tak szybko to naprawia ; )

Edytowane przez Quaro