Jump to content

british rock

epl

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Miałem powiedzieć już: "nienawidzę", ale w połowie słowa ugrzęzłem.

Są fajne zespoły z wysp. IMO wyróżnia się z nich Radiohead. W nich jest jakiś żywioł, emocje i mi się tego przyjemnie słucha.

Cała reszta brytyjskiego rocka to jakieś smęty w mojej opinii. Mają chyba zbyt dobrych polityków i nie mają przeciwko komu się buntować. Kiedyś było inaczej. Lata 60-70 to była dominacja anglosasów w muzyce rockowej.

obecnie brytyjski rock kojarzy mi sie z tym:

147512043_fc715fc22d.jpg *

rock kolnierzykowy

Powstalo zdecydowanie za duzo tego typu kapel. Wszystko na jedno kopyto, strasznie anemiczne i chu.jowe.

*wiadomo o co chodzi, c'nie, wiec nie czepiac sie szczegolow ;]

Edited by RoL

nie sa z brytanii.

ej ok, czyli jakbym chciał dzieki temu tematowi dowiedziec sie czym jest british rock, to byłaby to muzyka obejmujaca twóczosc wszystkich zespołów z uk, które wykorzystuja w swoich nagraniach gitare oraz taneczna muzyka z ameryki.

nie sa z brytanii.

ej ok, czyli jakbym chciał dzieki temu tematowi dowiedziec sie czym jest british rock, to byłaby to muzyka obejmujaca twóczosc wszystkich zespołów z uk, które wykorzystuja w swoich nagraniach gitare oraz taneczna muzyka z ameryki.

223978LRtq_w.jpg

Guest _Milan_

sluchaj, 15 postow, a juz dalem namiar na dobra plyte, obso 1 swietne zdjecie eltona johna u szczytu chwaly, troche szydery, spamu , nie ma co narzekac.

Edited by _Milan_