Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead or Alive 5

Featured Replies

Opublikowano

Microsoft prawdopodobnie zapowię nowe DoA na zbliżających się targach.

Proponują wypowiadać się na temat nowego dziecka Tecmo.

Temat uważam za otwarty:)

Edytowane przez raVen20

• Odpowiedzi 265
  • Wyświetleń 90,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Legendary jest od ciuchów specjalnych tzn dla postaci Lisa , Christie , Tina , tzn Tiną trzeba ukończyć arcade bez kontynuacji na Legend , Christie tak samo a lisą w Survival , a jeśli chodzi o te no

• Pojawil sie patch oznaczony numerkiem 1.02. Z nowosci jakie do tej pory wylapali gracze       Nic nie wiadomo jeszcze o zmianach w Survival

• Jaka postać dla noobka będzie w miarę ok? Póki co zupełnie nie ogarniam reversali, bo każdy ma inaczej. Niektórzy przechwyty na nogi robią z przodem, niektórzy z tyłem. Strasznie to skomplikowane.  

Opublikowano

Ja proponuje autorowi tematu, który nie umiescił ani jednego screena, czy oficjalnej zapowiedzi 20% warna

Opublikowano

Dobra autor tego tematu 20% a ty , że jesteś kapusiem to 60% :)

Opublikowano
Dobra autor tego tematu 20% a ty , że jesteś kapusiem to 60% :)

Wypraszam sobie.

Jestem zwykłym szarym userem forum i wchodzac na temat o DoA5 spodziewałem sie jakiegos info o grze.

Poza tym na nikogo nigdzie nie donosiłem, wyraziłem jedynie swoją opinię o tym temacie.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem o co tak konkretnie chodzi z tym nowym Image-m. Styl Anime może być, postawił bym tylko na nowy silnik Animacji Postaci i jakąś

sensowną Historie. Jeżeli chodzi o Image zawodników DOA (dżinsy, flanelowe koszule itp.) to faktycznie, przydało by się trochę orginalności. I jeszcze

niech Designerzy się zastanowią czy niektóre postacie mają naturalne proporcje ciała :/ .

Edytowane przez shinobi

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Światełko w tunelu? 23 marca Tecmo ogłosi nową grę, być może będzie nią DOA? :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

- DOA5 ma trafić pod skrzydła niejakiego Hitoshi Hasegawy, więc ma szanse na odświeżenie image'u. Ja postawił bym przede wszystkim na poprawę ANIMACJI i na oryginalniejszy DESIGN postaci. Te DWIE rzeczy są najbardziej irytujące w tej grze ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ta grą jest Ninja Gaiden Sigma 2..... temat można zamknąć.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
O możliwości wydania piątej odsłony tytułowej bijatyki na Playstation 3 napisała redakcja Official Playstation Magazine. Twierdzi ona, że po odejściu (wyrzuceniu) Tomonobu Itagakiego z Tecmo, firma nareszcie przestała być mocno związana z konsolą Microsoftu. Brak Itagakiego sprawić ma, że Dead or Alive 5 zostanie wydane na japońskim superkomputerze. Zdaniem OPM prace nad piątą odsłoną gry w wersji na PS3 już się rozpoczęły.

Być może to samo spotka zresztą DoA Xtreme, którego kolejną część zapowiedziano kilka tygodni temu na PSP. Właśnie to posunięcie utwierdza nas w przekonaniu, że redakcja OPM wie o czym pisze. Osoby bawiące się przy konsoli Sony mogą więc powoli szykować się na to, że zagrają w całkiem niezłą bijatykę. Wielbiciele Xboxa nie powinni tymczasem narzekać. Oni dostali przecież szóstą odsłonę Tekkena. W meczu Sony-Microsoft mamy więc remis 1:1. Przynajmniej jeśli chodzi o bijatyki.

http://valhalla.pl/

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Gdzieś Ty takiego GREJTOWEGO NJUSA ZŁAPAŁ?

Opublikowano

Co z tym DoA? było/będzie/nie będzie?

• 2 miesiące temu...
  • 1 rok później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dłuższa wersja powyższego zwiastuna:

http://www.gametrailers.com/video/exclusive-tgs-dead-or/721700

Bardzo mi się to podoba. Ciekawe tylko jak będzie ze sterowaniem podczas tych efekciarskich wstawek w powietrzu itp.

Edytowane przez Suavek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie jestem fanem bijatyk. Jakoś mnie one nie pociągają. Lecz seria DOA, jest jedną z moich ulubionych serii. Bohaterzy, nawet ta fabuła, ciosy, lokacje bardzo mi to wszystko pasuje :)

• 2 tygodnie później...