Opublikowano 5 sierpnia 200816 l Maly edit : Licencja burnout =] Czy mi sie wydaje czy nie ma zadnych chetnych do poszarpania w B:P ?
Opublikowano 8 października 200816 l ja tez chętnie mogę dołączyć moje ID z boku, mam licencje burnout i kamerke ale nie mam headseta. No i od razu mówię że mimo iż mam licencje Burnout to jestem taki średniawy w te grę. Ale zawsze mogę pograć
Opublikowano 8 października 200816 l Mnie też możecie dopisywać, grywam wieczorami (kamerki i headseta brak).
Opublikowano 9 października 200816 l Witam, czy Burnout paradise ściągnięty z psstore ma wszystkie dodatki, jeśli tak to jak odpalić tryb Road Rage, Marked Man lub Stunt Run w online? Dodam jeszcze że mam dodatek Bikes.
Opublikowano 19 października 200816 l Sa chetni na jakas ustawke w tygodniu co by challenge porobic ?
Opublikowano 20 października 200816 l Pogadam jeszcze z Kotenem i Wykrecnym ale najprawdopodobniej bedzie to sobota godzina wieczorna do rana . Fajnie by bylo zebrac 8 osob i zrobic wszystkie dla 8p a pozniej moze i 7 jak ktos sie znudzi albo zasnie . Proponuje aby osoby ktore sie na to pisza wyslali mi na PW albo maila ewentualnie umiescily tutaj to co potrzebuja na 8p i moze rowniez na 7 bo pewnie okaze sie ze wiekszosc polowe juz ma i nie bedzie potrzeby powtarzac. A teraz lece spac. Wkoncu przebilem 400 challengy. Pozdro!
Opublikowano 20 października 200816 l Challenge na motory czy samochody? Dla samochodów moge porobic ,ale na motorki juz nie ><
Opublikowano 20 października 200816 l ja też się piszę na ustwką pod warunkiem,że poświęcicie mi 1minutę i w ośmiu zjawimy się na wildcat stadium bo tylko tego zadania brakuje mi do platynki
Opublikowano 20 października 200816 l rowniez sie pisze obojetnie czy motory czy auta, i ja tam minute moge stracic
Opublikowano 21 października 200816 l Jak coś to proszę dać mi znać - chętnie wszystkim pomogę czy samochody czy motory (między 16 a 23:00) Edytowane 21 października 200816 l przez Kyo
Opublikowano 25 października 200816 l Szukam chętnych na zrobienie trophy "8 players meet in the Wildcats Baseball Stadium"
Opublikowano 25 października 200816 l ja bede przed 21, potem bede musial zejsc ale jeszcze w nocy wbije.
Opublikowano 18 listopada 200816 l Gra ktoś jeszcze? Jakby co to jestem chętny do gry. Headset na pokładzie .
Opublikowano 18 stycznia 200916 l ja kupilem wersje pudelkowa jak jest ktos chetny na granie dodawac mnie Tomci__PL
Opublikowano 18 stycznia 200916 l szukam kamieniolomow w white mountain wie ktos gdzie to jest bo nie umie tego znalezc
Opublikowano 18 stycznia 200916 l Również jestem chętny na trofea online , niestety nie mam headsetu.. PSN id: majkrou