Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Maly edit :

Licencja burnout =] Czy mi sie wydaje czy nie ma zadnych chetnych do poszarpania w B:P ?

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 12,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jak najbardziej chętny na wizytę w PC

• Oooo bardzo chetnie! Ale jestem bez headseta;/

• Właśnie odpaliłem  - 60 klatek w takiej grafice (jak to cały czas pięknie wygląda!) i to z początku 2008 roku z najlepszym online na tej generacji. Jeszcze muszę kogoś zachęcać do ponownego odwiedzeni

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez chętnie mogę dołączyć moje ID z boku, mam licencje burnout i kamerke ale nie mam headseta. No i od razu mówię że mimo iż mam licencje Burnout to jestem taki średniawy w te grę. Ale zawsze mogę pograć ;)

Opublikowano

Mnie też możecie dopisywać, grywam wieczorami (kamerki i headseta brak).

Opublikowano

Witam, czy Burnout paradise ściągnięty z psstore ma wszystkie dodatki, jeśli tak to jak odpalić tryb Road Rage, Marked Man lub Stunt Run w online? Dodam jeszcze że mam dodatek Bikes.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pogadam jeszcze z Kotenem i Wykrecnym ale najprawdopodobniej bedzie to sobota godzina wieczorna do rana :D. Fajnie by bylo zebrac 8 osob i zrobic wszystkie dla 8p a pozniej moze i 7 jak ktos sie znudzi albo zasnie ;). Proponuje aby osoby ktore sie na to pisza wyslali mi na PW albo maila ewentualnie umiescily tutaj to co potrzebuja na 8p i moze rowniez na 7 bo pewnie okaze sie ze wiekszosc polowe juz ma i nie bedzie potrzeby powtarzac. A teraz lece spac. Wkoncu przebilem 400 challengy. Pozdro!

Opublikowano

Challenge na motory czy samochody? Dla samochodów moge porobic ,ale na motorki juz nie ><

Opublikowano

ja też się piszę na ustwką pod warunkiem,że poświęcicie mi 1minutę i w ośmiu zjawimy się na wildcat stadium bo tylko tego zadania brakuje mi do platynki :)

Opublikowano

Jak coś to proszę dać mi znać - chętnie wszystkim pomogę czy samochody czy motory :D (między 16 a 23:00)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Szukam chętnych na zrobienie trophy "8 players meet in the Wildcats Baseball Stadium"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze? Jakby co to jestem chętny do gry. Headset na pokładzie ;).

Opublikowano

Ja gram zawsze i wszedzie :)

ID : XM16E1__PL (2 x "_")

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja kupilem wersje pudelkowa jak jest ktos chetny na granie dodawac mnie Tomci__PL

Opublikowano

szukam kamieniolomow w white mountain wie ktos gdzie to jest bo nie umie tego znalezc

Opublikowano

Również jestem chętny na trofea online :), niestety nie mam headsetu..

PSN id: majkrou