Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Maly edit :

Licencja burnout =] Czy mi sie wydaje czy nie ma zadnych chetnych do poszarpania w B:P ?

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jak najbardziej chętny na wizytę w PC

• Oooo bardzo chetnie! Ale jestem bez headseta;/

• Właśnie odpaliłem  - 60 klatek w takiej grafice (jak to cały czas pięknie wygląda!) i to z początku 2008 roku z najlepszym online na tej generacji. Jeszcze muszę kogoś zachęcać do ponownego odwiedzeni

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja tez chętnie mogę dołączyć moje ID z boku, mam licencje burnout i kamerke ale nie mam headseta. No i od razu mówię że mimo iż mam licencje Burnout to jestem taki średniawy w te grę. Ale zawsze mogę pograć ;)

Opublikowano

Mnie też możecie dopisywać, grywam wieczorami (kamerki i headseta brak).

Opublikowano

Witam, czy Burnout paradise ściągnięty z psstore ma wszystkie dodatki, jeśli tak to jak odpalić tryb Road Rage, Marked Man lub Stunt Run w online? Dodam jeszcze że mam dodatek Bikes.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pogadam jeszcze z Kotenem i Wykrecnym ale najprawdopodobniej bedzie to sobota godzina wieczorna do rana :D. Fajnie by bylo zebrac 8 osob i zrobic wszystkie dla 8p a pozniej moze i 7 jak ktos sie znudzi albo zasnie ;). Proponuje aby osoby ktore sie na to pisza wyslali mi na PW albo maila ewentualnie umiescily tutaj to co potrzebuja na 8p i moze rowniez na 7 bo pewnie okaze sie ze wiekszosc polowe juz ma i nie bedzie potrzeby powtarzac. A teraz lece spac. Wkoncu przebilem 400 challengy. Pozdro!

Opublikowano

Challenge na motory czy samochody? Dla samochodów moge porobic ,ale na motorki juz nie ><

Opublikowano

ja też się piszę na ustwką pod warunkiem,że poświęcicie mi 1minutę i w ośmiu zjawimy się na wildcat stadium bo tylko tego zadania brakuje mi do platynki :)

Opublikowano

Jak coś to proszę dać mi znać - chętnie wszystkim pomogę czy samochody czy motory :D (między 16 a 23:00)

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Szukam chętnych na zrobienie trophy "8 players meet in the Wildcats Baseball Stadium"

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze? Jakby co to jestem chętny do gry. Headset na pokładzie ;).

Opublikowano

Ja gram zawsze i wszedzie :)

ID : XM16E1__PL (2 x "_")

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja kupilem wersje pudelkowa jak jest ktos chetny na granie dodawac mnie Tomci__PL

Opublikowano

szukam kamieniolomow w white mountain wie ktos gdzie to jest bo nie umie tego znalezc

Opublikowano

Również jestem chętny na trofea online :), niestety nie mam headsetu..

PSN id: majkrou