Gość donsterydo Opublikowano 7 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2010 (edytowane) PS2: 1. Persona 3 FES; 2. Persona 4; 3. Naruto Ultimate Ninja 3; 4. Dragon Ball Z Infinite World; 5. God of War; 6. God of War 2. X360: 1. Gears of War; 2. Gears of War 2; 3. Call of Duty: Modern Warfare; 4. Call of Duty: World at War; 5. Mass Effect; 6. Bioshock; 7. Dead Space; 8. Resident Evil 5; 9. Street Fighter IV; 10. Halo 3; 11. Too Human; 12. Call of Juarez; 13. Rise of the Argonauts; 14. Burnout Paradise; 15. Eternal Sonata; 16. NBA Street: Homecourt. Pewne zmiany zaszły ostatnio. Do PS2 dołączyło: Godzilla: Unleashed :-) A jeżeli idzie o X360: doszły - Forza 3, Left 4 Dead, Wolfenstein, Halo 3: ODST, Bayonetta, Batman: Arkham Asylum, Dragon Age: Początek, Borderlands a wypadło z gry Call of Juarezz Edytowane 8 stycznia 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 7 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2010 kilka gier przybylo, kilka poszlo w świat... taki maly update ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 7 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 stycznia 2010 no masz tam parę ładnych rzeczy na widok których mi 'drygnął' Labtec też dał czadu i to bardzo. zaktualizuje swoje fotki i stronę jak tylko znajdę więcej czasu i zmienie w końcu miejsce zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza
struzikPL 0 Opublikowano 12 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2010 (edytowane) Doszło mi z gier: Tony Howk Projekt 8 Fifa 2009 Pro evolution soccer 2009 Mój mały zestawik który w wolnym czasie daje mi usmiech za wiele tego nie ma ale jestem szczesliwym ojcem dwuch moich dzieci wiec mało co z pieniędzy przeznaczam na swoje przyjemnosci pozdrawiam Edytowane 12 stycznia 2010 przez struzikPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Sakame 1 Opublikowano 18 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2010 Jako że current gena posiadam stosunkowo od niedawna - to niestety moja kolekcja jest dość skromna i liczy jedyne 13 tytutów: [XBOX360] FABLE II DAMNATION CALL OF DUTY: MODERN WARFARE 2 BORDERLANDS BAYONETTA TEKKEN 6 DRAGON AGE: ORIGINS ASSASIN'S CREED II GEARS OF WAR 2 GTA IV GTA IV: THE LOST AND DAMNED / GTA IV: THE BALLAD OF GAY TONY BRUTAL LEGEND LEFT 4 DEAD 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 040 Opublikowano 18 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2010 Skromna czy nie, masz praktycznie same hiciory (oprócz nieszczęsnego damnation) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sakame 1 Opublikowano 18 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 stycznia 2010 Taaak Damnation ewidentnie obniża średnią Ale, że dostałem go w prezencie z konsolą to.. zostawiłem. Chociaż nie będe się okłamywał - nie skończyłem tej gry, jakoś nie mogąc się przekonać po kilku pierwszych poziomach. Wracając do tematu prócz niewielkiej kolekcji gier na X360, moim oczkiem w głowie jest pełna seria Heroes of Might and Magic na PC of course, z pierwszymi wydaniami każdej z tych gier - bez ekstraklasyki czy 'złotej edycji'. Jeśli dorwe się do jakiejś cyfrówki, postaram się wrzucić fotke bo to dla mnie pewnego rodzaju ołtarzyk. Do listy gier zaliczają się: HoM&M: A Strategic Quest HoM&M II: The Succession Wars HoM&M II: The Price of Loyalty HoM&M III: Restoration of Erathia HoM&M III: The Shadow of Death HoM&M III: Armageddon's Blade Seria Heroes Chronicles HoM&M IV + The Gathering Storm & Winds of War HoM&M V + Hammers of Fate & Tribes of the East Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 19 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2010 (edytowane) Moja Prawie 3 letnia kolekcja gier na PS3 Pozyczone: Shift, Tekken6, Fifa 10, BatmanAA (dzieki balon) Gow Collection... To te wazniejsze nowe , reszte zobacze jak spladruje półeczkę sistrzenca (maly pozycza i ciezko oddaje ) PSN FF7 FF8 Rog doll Kung-u Tekken5 magic ball Gunstar Heroes Worms Lemmoingds PoP classic Zen Pinball BF1943 Crash 1 Crash 3 Out Run SF alpha Warrior's dreams Penny arcade 1 Penny arcade2 Team Hospital Kilka jeszcze sie przewinelo ale juz nie pamietam wszystkich, Swoja droga to chyba trzeba sie pozbyc czegos bo kasy brak na tegoroczny poczatek Edytowane 19 stycznia 2010 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 19 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 stycznia 2010 Ziomeczki, może jakieś zdjęcia? Zawsze się milej przegląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 20 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2010 Ziomeczki, może jakieś zdjęcia? Zawsze się milej przegląda. Proszę bardzo, mówisz i masz. Moja kolekcja gier na PS3. Na zdjęcie nie załapał się tylko Tekken 6. I poniżej reszta na PC. Z tyłu są zamaskowane gry i filmy z gazet, które będą poddane selekcji i część z nich wyleci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2010 Ziomeczki, może jakieś zdjęcia? Zawsze się milej przegląda. Mówisz masz. Też bardzo lubię oglądać zdjęcia z kolekcjami gier (radzę przejrzeć temat od początku). Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 20 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 stycznia 2010 to byla moja kolekcja- na foto brakuje ninja gaiden black i shenmue 2. z zalem sprzedalem wszystko na rzecz x360. shenmue sobie zostawilem - sam nie wiem po co (ta gra to tragedia) http://img258.imageshack.us/img258/9729/kom533.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gromi 10 Opublikowano 21 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2010 Ziomeczki, może jakieś zdjęcia? Zawsze się milej przegląda. Proszę bardzo, mówisz i masz. Moja kolekcja gier na PS3. Na zdjęcie nie załapał się tylko Tekken 6. I poniżej reszta na PC. Z tyłu są zamaskowane gry i filmy z gazet, które będą poddane selekcji i część z nich wyleci. Ale szpetnie wygląda ten PES z innym pudełkiem na tle innych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 21 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 stycznia 2010 (edytowane) Ale szpetnie wygląda ten PES z innym pudełkiem na tle innych gier. Teraz dopiero to zauważyłem, chyba będę go musiał sprzedać bo nie pasuje z pozostałymi. PS. Wczoraj doszła jeszcze jedna gra Dragon Age: Początek i już PES sam tam nie stoi . Edytowane 21 stycznia 2010 przez art100 Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 25 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2010 nowa gra, ktora nie opuści kolekcjii ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 28 stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 stycznia 2010 Dobra zarzucę swój zbiorek z fotkami Moja kolekcja na PS3, opiera się eksklusivach. Praktycznie wszystkie multiplatformy puszczam w obieg (zostawiając największe klasyki). PS3: - Buzz Świat Quizów - Uncharted 1 - Uncharted 2 - Resistance 1 - Resistance 2 - Killzone 2 - Infamous - GoW Collection - Heavenly Sword - Ratchet & Clank ToD - Ratchet & Clank QfB - Ratchet & Clank CiT - LBP - GTA 4 - Silent Hill Homecoming (do wymiany) - Burnout Paradise UB (do wymiany) - Mirrors Edge (do wymiany) - Darkness (do wymiany) - Rag Doll Kung Fu (PSN) - Trine (PSN) - Flowr (PSN) - Resident Evil 1(PSN) - Abe Odyssey (PSN) - Abe Exodus (PSN) Xbox 360 (tu jedynie wymieniam i tak bardzo rzadko, kupiłem go dla kilku eksów) - Bioshock steel box (do wymiany) - CoD 3 (do wymiany) PC - wypełnienie chwilowej dziury growej w oczekiwaniu na PS3: - Gears of War edycja - BioShock, - Mass Efect , - Assasin Cread, - Lost the game, - Alone in the dark, - Kane and Lynch, - Hitman: Krwawa forsa, - Farenhite, - King Kong, - Beyond good and evil, - Aghata Christie: i nie było już nikogo - Far Cry, Ratchet ToD na chwilowym wypożyczeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
dameron 1 Opublikowano 1 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 1 lutego 2010 (edytowane) PS2: Bez pudełek: Micro Machines, Gladiator: Sword of Vengance, Burnout 3, Red Dead Revolver W pudełkach: Gran Tourismo 3, Final Fantasy X, Final Fantasy XII, Sonic Super Collection +, Def Jam: Fight for NY, Fight Night 2004, Mortal Kombat: Deadly Alliance, Cold Winter, Secret Service, Driv3r, Salt Lake 2002 i Athens 2004 , Lord of the Ring: the Two Towers, Medal of Honour: Frontline, Soul Calibur 3, Zone of the Enders: 2nd Runner no i na zakończenie ICO i Shadow of the Colossus obie w kolekcjonerskiej edycji Miałem jeszcze GTA: San Andreas ale pożyczyłem jednemu pacanowi i zgubił ją. Pegazus: 98in1, 78in1, 43in1 PC: Normalne pudełkowe: Warhammer: Mark of Chaos Złota Edycja, James Cameron Avatar, Kroniki Might & Magic Antologia, Might and Magic: Dark Messiah, The Guild 2, Saga Fallout (1, 2, Tactics), Fallout 3 kolekcjonerski, Dragon Age kolekcjonerski Teraz z czasopism ale tylko ciekawsze: CDA: Call of Juarez, Sacred Złota Edycja, Ceville, TES III: Morrowind, Dark Sector, Gothic II + Noc Kruka, Thief 3, Devil May Cry 4, Watchmen: The End is Nigh part 1, Play, KŚ Gry: Call of Cthulhu: Mroczne Zakątki Świata, Civilization III, Jagged Alliance 2: Wildfire, Flatout 2, Baldur's Gate Gold, Alone in the Dark, Icewind Dale II, Loki, Experience 112, Spellforce Złota Edycja Niech was nie zwiedzie kolekcja gier na PC i trochę gier z CDA. Jestem nieugiętym konsolowcem i extrimowcem Na PC mam tylko co ciekawsze tytuły w które na pewno nigdy nie zagram na konsoli (no może poza DMC4). Na PS2 kolekcja nie jest imponująca bo zacząłem kolekcjonować gry na czarnulę jakoś w listopadzie ale stale się powiększa. Niedługo dojdzie mi też PS3. Najważniejsze dla mnie są gry pogrubione, podkreślone to te które są dla mnie świetne. Reszta IMO są po prostu dobre lub średnie. Edytowane 1 lutego 2010 przez dameron Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Siwy_ Opublikowano 2 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 2 lutego 2010 PC i PSP Kolekcja skomna, bo gry na PSP zbieram od niedawna, a na PC nigdy duzo nie gralem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Firol 0 Opublikowano 5 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) PS2 Persona 3 FES Kingdom Hearts 2 Final Fantasy X Final Fantasy X-2 Final Fantasy XII Xenosaga 2 Burnout Dominator DevilMayCry DevilMayCry 2 DevilMayCry 3 Onimusha 3 God of War 2 PS3 Heavenly Sword Bayonetta DevilMayCry 4 Soul Calibur 4 Lair Dante's Inferno Dragon Age: Początek Star Ocean 4 International Heavy Rain Final Fantasy XIII Edycja Kolekcjonerska God of War III: Edycja Ultimate Trilogy inFamous Edycja Specjalna Resistance: Fall of Man Resistance 2 Lost Planet: Extreme Condition Prince of Persia Uncharted: Drake's Fortune Motorstorm GTA IV Kane & Lynch: Dead Men Uncharted 2: Among Thievs Assasin's Creed 2 GotY Batman: Arkham Asylum Assassin's Creed Brotherhood Colector Codex PSP God of War:Chains of Olympus God of War:Ghost of Sparta Miałem też GBC z Pokemon Silver ale mój brat zgubił :confused: Edytowane 20 listopada 2010 przez Firol Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 647 Opublikowano 9 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2010 Update w związku z nowym nabytkiem ;>. Jakość wybaczcie, nie umiem robić zdjęć. Ktoś ma zamiar grać może? A tu całość: Dragon Quest Monsters: Joker, Jak and Daxter, Project Zero oraz parę gier na PC na sprzedaż, więc gdyby ktoś był zainteresowany odsyłam do linka w sygnaturce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2010 PSX Jedyna moja orginalna gra na poczciwego szaraka,reszta to były piraty PS2 Pozostałości po mojej niegdyś sporej kolekcji gier na czarnulkę Brakuje: GTA San Andreas ,który pożyczyłem koledze nie wiem czy w ogóle go kiedyś odzyskam PS3 Kolekcja tytułów na czarnulkę się z pewnością powiększy i to niedługo ....premiery BF BC2,GOW III czy Mafii II Xbox 360 Kolekcja raczej znacząco się już nie powiększy. Na pewno kupię jeszcze ME 3 jeśli wyjdzie na X-a i może kiedyś SP: Convcition PC Na PC gram rzadko,ale coś tam mam. Brakuje: COD 4, pożyczony koledze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
art100 30 Opublikowano 15 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 lutego 2010 Moja Prawie 3 letnia kolekcja gier na PS3 ... Kilka jeszcze sie przewinelo ale juz nie pamietam wszystkich, Swoja droga to chyba trzeba sie pozbyc czegos bo kasy brak na tegoroczny poczatek Proponuję pozbyć się jednej kopii "Uncharted 2" . Cytuj Odnośnik do komentarza
Firol 0 Opublikowano 16 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 16 lutego 2010 Do mojej kolekcji na dniach dołączy na PS3: Star Ocean 4 oraz Dragon Age: Origins Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 17 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 lutego 2010 Moja Prawie 3 letnia kolekcja gier na PS3 ... Kilka jeszcze sie przewinelo ale juz nie pamietam wszystkich, Swoja droga to chyba trzeba sie pozbyc czegos bo kasy brak na tegoroczny poczatek Proponuję pozbyć się jednej kopii "Uncharted 2" . Juz sprzedalem ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 18 lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 lutego 2010 Moja skromna, 2 letnia kolekcja gier. PS2: PSP: PS3: PSX: Na zdjęciach nie ma wersji promo Motorstorm: AE na PSP, King Konga na PS2 i Buzza na PS3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi