Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

Featured Replies

Opublikowano

najlepiej niech tronic odesle te smycze i plakaty z karteczka... ONI JUZ TAKIE MAJA!<lol>

barth masz jakas kase? robimy sponsoring od delty?

• Odpowiedzi 515
  • Wyświetleń 22,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

To co napisałem Pchelka... Ja nie jestem z natury człowiekiem co se jaja robi z poważnych rzeczy...

Daj spokój Zeratul - będzie dobrze! Najważniejsze że sie wszyscy spotkają i zagrają... Ty będziesz nagrody dawał? W imię czego? Barth i tak ledwie zipie z kasa - kombinuje jak najtaniej na turniej dojechać - nie będę nic brał od niego... Ciesze sie ze przyjedzie i to sie dla mnie liczy... Mam nadzieje ze inni tez przedkładają fun nad nagrody...

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

Żałosne, nie umiem inaczej tego nazwać.

Nawet na PGA rzucili konsole i 2gry (po ciężkich negocjacjach O_o)

A teraz szykuje sie 10x większa impreza a oni zarzucają smyczkami xD Niektórzy ludzie to wstydu nie maja.

BTW: Zeratul ma dobry pomysł, zapakuj fanty i im to odeślij.

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

Przysłano jeszcze 10 kopii Halo 3 (nówek), które są do zwrotu niestety... być może jakaś paczka się zawieruszyła - tego naprawdę jest sporo (paczek znaczy - np. 320 kubeczków od BenQ)... choć przyznam, że sądzę, że wątpię.

Opublikowano
Ej Ej TroniC to czekaj, ja mam parę smyczy z logiem X360, reszta ekipy tez coś na pewno znajdzie w swoich zbiorach, Leon załatwia plakaty. To znaczy ze możemy już robić konkurencje microShitowi ! xD

No dobra - niezłe, pośmialiśmy sie wszyscy a teraz na poważnie TroniC - co będzie od MS$ ?

Ja mam w domu gdzieś lizaki Xbox360 które dostałem od faaajnej dziewczyny z M$ :D

ROTFL xD

Opublikowano

E tam narzekacie, dobrze ze są puchary, bo to chyba najlepsza pamiątka IMO, jak przeczytalem co MS ma dac to troche zasmiala mi sie morda, no ŻENAD no ;P. Jezeli chodzi o mnie, to przede wszystkim jade na LANa, ktorego od dawien dawna chcialem w H3 zagrac. Poza tym fajnie bedzie zobaczyc wreszcie te wasze mordy ;]

peace

Edytowane przez _Bobek_

Opublikowano
Przysłano jeszcze 10 kopii Halo 3 (nówek), które są do zwrotu niestety... być może jakaś paczka się zawieruszyła - tego naprawdę jest sporo (paczek znaczy - np. 320 kubeczków od BenQ)... choć przyznam, że sądzę, że wątpię.

pewnie gry po zwrocie poleca na ebay lub do znajomych, a wpisane zostana do ksiegi jako podarunek na cele promocyjne :D

Tronic... nie ode mnie ode mnie, tylko od delty. Teraz i tak jest za pozno... ale jakbym wiedzial, ze taka zenada ze strony M wyjdzie, to na bank cos bym zasponsorowal.

Chlopie Targi sponsoruja, ty od dluzszego czasu nie spisz po nocach pocisz sie by wszystko zapiac na ostatni guzik. A firma ktory na kazdym kroku oglasza jak wazne dla niej jest budowanie spolecznosci graczy w Polsce, wspieranie inicjatyw i inne hujo mujo olewa cala sprawe no to sorry.

Jasne rozumiem, turniej organizuje Paweu Uzny w Kjeczu w spelunie "zdarta podeszwa"... ale tu mamy do czynienia z oficjalnymi targami.

Bylem na jednym turnieju w US, a raczej turniejku... na uniwerku hofstra... organizowal go maly club fanow gamingu. Wzielo udzial 8 teamow 4vs4... jednodniowy fun. Nie bylo zadnych targow, po prostu wszystko odbylo sie w duzej sali konferencyjnej... zadnych widzow, wielbicieli master czifa... 32 gracze, organizatorzy plus ciekawscy studenci kierujacy sie do biblioteki....

nagrody:

1. konsole elite plus halo 3 legendary edition

2. konsole premium plus halo limited

3. halo 3 legendary edition + pady z master czifem

wpisowe $5.. nagrody sponsorowal Microsoft

jasne to US a nie Polska, ale porownaj sobie skale imprezy...

kto mi teraz wcisnie kit, ze Microsoft Poland nie ma budzetu na cele promocyjne??

Opublikowano
  • Autor
Jasne rozumiem, turniej organizuje Paweu Uzny w Kjeczu w spelunie "zdarta podeszwa"...

No kuwa! I ja nic nie wiem? Przeca to moja ulubiona mordownia w tej czesci polszy... Kedy? :)

Co do reszty... No takie nagrody to pro by byly... :D

Opublikowano
Jasne rozumiem, turniej organizuje Paweu Uzny w Kjeczu w spelunie "zdarta podeszwa"...

No kuwa! I ja nic nie wiem? Przeca to moja ulubiona mordownia w tej czesci polszy... Kedy? :)

Co do reszty... No takie nagrody to pro by byly... :D

jaka korwa "zdarta podeszwa"? "MIRAGE" :spox:

Opublikowano
Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów...

:rotfl: :neko: :rotfl:

No flagowa gra ms na konsole w koncu :nerd:

edit.

Czyli zakładając ze jeżeli kupie sześciopak warki organizatorom to wtedy bede ważniejszym sponsorem od ms i mogę liczyć na swoje logo na plakatach ? :D

Edytowane przez B0CZEK

Opublikowano
  • Autor
Ms przysłał parę sztuk smyczek i plakatów...

:rotfl: :neko: :rotfl:

No flagowa gra ms na konsole w koncu :nerd:

edit.

Czyli zakładając ze jeżeli kupie sześciopak warki organizatorom to wtedy bede ważniejszym sponsorem od ms i mogę liczyć na swoje logo na plakatach ? :D

Organizatorzy nie chcą nic - żeby być ważniejszy musisz ten sześciopak przeznaczyć na nagrody.

Uprzedzając fakty - wiem kto wygra i odrazu mowie : mój syn nie pije. Leon tez nie , bo ma pilnować Krzysia... :twisted2:

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

Dobra! Przeznaczam 6 puszek Warki na nagrody! chce logo na plakacie.. wieksze niz ma ms :D bo idziemy według wkladu w pule nie ?xD

Opublikowano

Tronic, szukam jak taniej dojechać bo:

1. taniej = lepiej

2. coby mi ludzie nie marudzili, że z nich ździeram

3. im mniej kasy wydam na podróż tym więcej będe miał na ewentualne wspomagacze

Zer, jakieś tam zaskórniaki na edukację moich ewentualnych pra-wnuków (bo dzieci raczej mieć nie będe :D ) mam, jakieś propozycje?

Opublikowano
Dobra! Przeznaczam 6 puszek Warki na nagrody! chce logo na plakacie.. wieksze niz ma ms :) bo idziemy według wkladu w pule nie ?xD

A moje logo jest na plakacie :D

Opublikowano

A Ty byś własnego syna rozpijał ? TroniC to porządny obywatel, dba o potomstwo.

BOBEK - mozliwe ze dodatkowo LAN wypali u nas na melinie ;] jeżeli go popełnimy - uwierzcie, będzie grubo.

Edytowane przez Pchela

Opublikowano

dobra bartosz, jeszcze tylko zamienisz warki na hemery i bedzie roskorwiszcz, prosze:

deboczek.png

Opublikowano

Dobra dla top3 po puszcze hammera i prosze mnie traktowac jako pelno parawnego sponsora turnieju. xD

A to logo idzie na plakaty i bilbordy w krakowie tak ?:D

Edytowane przez B0CZEK

Opublikowano
  • Autor

Hahahahaha!

Czemu ja wcześniej na to nie wpadłem? Moglem zrobić licytacje: kto da więcej za logo? :catfight:

Opublikowano
to ja stawiam skrzynke wodki!!

Jakie ma dostane logo?

co ja sie korwa nie namecze...

zera.jpg

Opublikowano
Dobra! Przeznaczam 6 puszek Warki na nagrody! chce logo na plakacie.. wieksze niz ma ms :) bo idziemy według wkladu w pule nie ?xD

dorzucam dla zwyciezcy 2,3 kg masowki z najwyzeszej polki :D (czytac gain fast)

Opublikowano

boczek dostaje za browary logo z fotoszopa a ja za wodke z painta...

w takim razie nie bedzie zadnej wodki...

jeszcze mnie obraza!

FOCH!