Opublikowano 16 kwietnia 200817 l ej nie do konca... bo np. fil gral z flaha, a tera juz nie graja razem... wiec niby BVG z pierwszych miejsc bedzie startowac? proste Fil dostal za 1 miejsce w delcie 12pkt i flaha 12 bieniu dostal 10 itd na pkt teamu skladaja sie pkty obu graczy czyli np. 12 pkt fila i 5 pkt bobka razem maja ich 17, 10pkt bienia i 3 pkt juana razem maja ich 13... proste prawda ? a ile ja mam?
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Ktos chetny do gry online 2v2 przed turniejem dzis lub jutro ?(oczywiscie zasady mlg...) Onyx 2v2 wyzywa wszystkich chetnych Pisac do mnie na gg: 7713914 albo do karczoha 4236743.
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l To http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...&Itemid=144 i to http://delta-halo.com/mc/index.php?option=...&Itemid=162
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Cena biletu na jeden dzień 10zł, a cena karnetu na 3 dni 20zł. Tronic dobrze mówię :?:
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Teamy wpisane w temacie o teamach beda wpisane od razu na liste grajacych ?
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Autor Tak. To znaczy maja zagwarantowane miejsce gdyby liczba chętnych przekroczyła granice 32 teamów. Edytowane 16 kwietnia 200817 l przez TroniC
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Ej a może przesuniemy turniej na następny tydzień co :?: Nie pasuje mi w tym tygodniu hehhehe
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Autor Update pierwszego posta w temacie - dodałem jak dojechać komunikacja miejska z Dworca Glownego na Targi , oraz do schroniska w dzień i w nocy (dla desperatów - polecam link do filmiku hehehe)....
Opublikowano 16 kwietnia 200817 l Autor Update pierwszego posta w temacie - dodałem jak dojechać komunikacja miejska z Dworca Glownego na Targi , oraz do schroniska w dzień i w nocy (dla desperatów - polecam link do filmiku hehehe).... Sorki za dubla - Rapti zrobi porządek.... Edytowane 16 kwietnia 200817 l przez TroniC
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Update pierwszego posta w temacie - dodałem jak dojechać komunikacja miejska z Dworca Glownego na Targi , oraz do schroniska w dzień i w nocy (dla desperatów - polecam link do filmiku hehehe).... Oj przesada prawie nigty tak nie ma Akurat pokazali przystanek z ktorego najwiecej osob w nocy jezdzi ... z imprez po nocach:) Nigdy takiego scisku nie widzialem Chociaz ja obok tego przystanku przechodze tylko o 5-6 rano w weekendy Hehehhe
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Jeszcze jedno pytanie. Ok fajnie są głośniki komputerowe ... a będą one miały wejście chinch lewy i prawy kanał :?: Bo innego rozwiązania żeby podpiąć konsole do głośników komputerowych (na turnieju) nie widzę
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l a jak jest w KRK z biletami ? Oddzielnie na autobusy i tramwaj? są jakieś całodzienne bilety albo cos w tym rodzaju? Jak to jest ogólnie i ile kosztuje ?
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Przeciez sa glosniki ktore mozna podpiac bezposrednio do monitora. No fajnie super, ale monitory nie maja wejscia na audio ... a jak jest w KRK z biletami ? Oddzielnie na autobusy i tramwaj? są jakieś całodzienne bilety albo cos w tym rodzaju? Jak to jest ogólnie i ile kosztuje ? Są nawet miesięczne 24h ulgowy kosztuje jakoś 5zł na wszystkie linie bo w Krk nie ma oddzielnych na autobusy i tramwaje
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Nie maja wejscia audio? To jak podepniemy sluchawki? No wlasnie sie usiluje dowiedziec jak. Bo monitory na 99% (BENQ) nie mają wejść audio (chinch). Głośniki komputerowe nie wszystkie mają wejścia chinch... Albo załatwią przejściówki z chinch na jack, albo jesteśmy w (pipi)e BTW? RODZAJ BILETU 24H CENA bilet normalny 12,60 zł. bilet ulgowy ustawowy 6,30 zł. bilet ulgowy gminny 7,60 zł. Edytowane 17 kwietnia 200817 l przez KarCzoH
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Ale maja przeciez na pewno zwykle wejscie audio, audio chinch nie jest potrzebne. Studentow ktora ulga obowiazuje?
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Ale maja przeciez na pewno zwykle wejscie audio, audio chinch nie jest potrzebne. Studentow ktora ulga obowiazuje? jest potrzebne bo kabel od xa ma takie
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l A juz kumam, sorry za zamieszanie, jakby co to mam jedna przejsciowke z audio chinch na zwykle audio.
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l A juz kumam, sorry za zamieszanie, jakby co to mam jedna przejsciowke z audio chinch na zwykle audio. To ja se rezerwuje ja Chyba ze to tylko dla ciebie. Edytowane 17 kwietnia 200817 l przez miniu
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l pchela przeciez wysoki chlop jestes to bedziesz sie w jakies tam bilety bawil ? ;]
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Wlasnie rozmawialem z tC przez tel. i o czym wy piszecie!!? Jakie przejsciowki? Beda glosniki podlaczone do monitorow, a jak ktos uzywa sluchawek to moze je podlaczyc bezposrednio przez wejscie jack. Plus jak ktos jeszcze nie ma sluchawek to TroniC zalatwil kilka sztuk do uzytku dla wszystkich. tC > all
Opublikowano 17 kwietnia 200817 l Wlasnie rozmawialem z tC przez tel. i o czym wy piszecie!!? Jakie przejsciowki? Beda glosniki podlaczone do monitorow, a jak ktos uzywa sluchawek to moze je podlaczyc bezposrednio przez wejscie jack. Plus jak ktos jeszcze nie ma sluchawek to TroniC zalatwil kilka sztuk do uzytku dla wszystkich. tC > all To milo