Skocz do zawartości

Neo Plus HALO 3 MASteRS 2v2 - 19 kwietnia

Featured Replies

Opublikowano
ej nie do konca... bo np. fil gral z flaha, a tera juz nie graja razem... wiec niby BVG z pierwszych miejsc bedzie startowac?

proste

Fil dostal za 1 miejsce w delcie 12pkt i flaha 12

bieniu dostal 10 itd

na pkt teamu skladaja sie pkty obu graczy czyli np. 12 pkt fila i 5 pkt bobka razem maja ich 17, 10pkt bienia i 3 pkt juana razem maja ich 13... proste prawda ?

a ile ja mam?

• Odpowiedzi 515
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ktos chetny do gry online 2v2 przed turniejem dzis lub jutro ?(oczywiscie zasady mlg...)

Onyx 2v2 wyzywa wszystkich chetnych :P

Pisac do mnie na gg: 7713914 albo do karczoha 4236743.

Opublikowano

Cena biletu na jeden dzień 10zł, a cena karnetu na 3 dni 20zł. Tronic dobrze mówię :?:

Opublikowano

Teamy wpisane w temacie o teamach beda wpisane od razu na liste grajacych ?

Opublikowano
  • Autor

Tak.

To znaczy maja zagwarantowane miejsce gdyby liczba chętnych przekroczyła granice 32 teamów.

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

Ej a może przesuniemy turniej na następny tydzień co :?: Nie pasuje mi w tym tygodniu hehhehe :D

Opublikowano
  • Autor

Update pierwszego posta w temacie - dodałem jak dojechać komunikacja miejska z Dworca Glownego na Targi , oraz do schroniska w dzień i w nocy (dla desperatów - polecam link do filmiku hehehe)....

Opublikowano
  • Autor

Update pierwszego posta w temacie - dodałem jak dojechać komunikacja miejska z Dworca Glownego na Targi , oraz do schroniska w dzień i w nocy (dla desperatów - polecam link do filmiku hehehe)....

Sorki za dubla - Rapti zrobi porządek.... :D

Edytowane przez TroniC

Opublikowano

Oj przesada prawie nigty tak nie ma :D Akurat pokazali przystanek z ktorego najwiecej osob w nocy jezdzi ... z imprez po nocach:) Nigdy takiego scisku nie widzialem :P Chociaz ja obok tego przystanku przechodze tylko o 5-6 rano w weekendy :) Hehehhe

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. Ok fajnie są głośniki komputerowe ... a będą one miały wejście chinch lewy i prawy kanał :?: Bo innego rozwiązania żeby podpiąć konsole do głośników komputerowych (na turnieju) nie widzę :D

Opublikowano

Przeciez sa glosniki ktore mozna podpiac bezposrednio do monitora.

Opublikowano

a jak jest w KRK z biletami ? Oddzielnie na autobusy i tramwaj? są jakieś całodzienne bilety albo cos w tym rodzaju? Jak to jest ogólnie i ile kosztuje ?

Opublikowano
Przeciez sa glosniki ktore mozna podpiac bezposrednio do monitora.

No fajnie super, ale monitory nie maja wejscia na audio ... :P

a jak jest w KRK z biletami ? Oddzielnie na autobusy i tramwaj? są jakieś całodzienne bilety albo cos w tym rodzaju? Jak to jest ogólnie i ile kosztuje ?

Są nawet miesięczne :D

24h ulgowy kosztuje jakoś 5zł na wszystkie linie bo w Krk nie ma oddzielnych na autobusy i tramwaje

Opublikowano

Nie maja wejscia audio? To jak podepniemy sluchawki?

Opublikowano
Nie maja wejscia audio? To jak podepniemy sluchawki?

No wlasnie sie usiluje dowiedziec jak. Bo monitory na 99% (BENQ) nie mają wejść audio (chinch). Głośniki komputerowe nie wszystkie mają wejścia chinch... Albo załatwią przejściówki z chinch na jack, albo jesteśmy w (pipi)e :)

BTW?

RODZAJ BILETU 24H

CENA

bilet normalny

12,60 zł.

bilet ulgowy ustawowy

6,30 zł.

bilet ulgowy gminny

7,60 zł.

Edytowane przez KarCzoH

Opublikowano

Ale maja przeciez na pewno zwykle wejscie audio, audio chinch nie jest potrzebne.

Studentow ktora ulga obowiazuje?

Opublikowano
Ale maja przeciez na pewno zwykle wejscie audio, audio chinch nie jest potrzebne.

Studentow ktora ulga obowiazuje?

jest potrzebne bo kabel od xa ma takie

Opublikowano

A juz kumam, sorry za zamieszanie, jakby co to mam jedna przejsciowke z audio chinch na zwykle audio.

Opublikowano
A juz kumam, sorry za zamieszanie, jakby co to mam jedna przejsciowke z audio chinch na zwykle audio.

To ja se rezerwuje ja :P

Chyba ze to tylko dla ciebie.

Edytowane przez miniu

Opublikowano

Jak sie okaze, ze kupa z tymi glosnikami to tylko dla mnie :D

Opublikowano

Wlasnie rozmawialem z tC przez tel. i o czym wy piszecie!!? Jakie przejsciowki? Beda glosniki podlaczone do monitorow, a jak ktos uzywa sluchawek to moze je podlaczyc bezposrednio przez wejscie jack. Plus jak ktos jeszcze nie ma sluchawek to TroniC zalatwil kilka sztuk do uzytku dla wszystkich. tC > all

Opublikowano
Wlasnie rozmawialem z tC przez tel. i o czym wy piszecie!!? Jakie przejsciowki? Beda glosniki podlaczone do monitorow, a jak ktos uzywa sluchawek to moze je podlaczyc bezposrednio przez wejscie jack. Plus jak ktos jeszcze nie ma sluchawek to TroniC zalatwil kilka sztuk do uzytku dla wszystkich. tC > all

To milo