Opublikowano 18 listopada 201311 l Ta, rozwiazalem po napisaniu tego posta. Pies widziany z góry Gra ma syndrom jeszcze jednej zagadki, kupiłem trzy części w ciemno, ale gra jest idealna na przenośne konsole.
Opublikowano 19 listopada 201311 l nom sam skończyłem lost future i jak ogram co mam do ogrania to zamierzam poszukać na aukcjach pozostałych części Jak masz lost future w swoim zestawie to uprzedzam przygotuj chusteczki
Opublikowano 7 grudnia 201311 l Gry są ze sobą powiązane? Skonczylem curious village i chetnie bym sie wzial teraz za lost future.
Opublikowano 30 marca30 mar Curious Village - moja pierwsza styczność z Laytonem, zagadki świetne, ale finał i rozwiązanie intrygi to kek straszny
Opublikowano 31 marca31 mar Przyzwyczaj się, to nie jest Ace Attorney, to jest typowo gra dla dzieci.
Opublikowano 6 kwietnia6 kwi 17 minut temu, jimmy napisał(a):@Paolo de Vesir a Tobie jak idzie?Oj byczQ, daleko daleko za tobą, bo natchnęło mnie na tego sztosa.Jednakże nie omieszkam pochwalić się wynikiem gdy już Laytona skończę.