Fenikz 89 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) Najnowsza część C&C Red Alert ukaże sie także na PS3! Gra ma ukazać się równocześnie na PS3, PC i X360 jeszcze w tym roku. źródło: http://www.psu.com/Command-and-Conquer--Re...a0002746-p0.php OFICJALNA STRONA: http://www.ea.com/redalert/main.jsp art z gry: Edytowane 14 Lutego 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 sa jakies informacje odnosnie tej pozycji? W jakim czasie zostanie umiejscowiona? Cokolwiek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Jezeli gra zachowa, lub bedzi eprzypominac klimacik z c&c red alerta 2-ki ( z psx'a ) to jak dla mnie, bedzie to pozycja do kupienia w scislej czolowce Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Dwojka z dodatkiem byly (sa) to NAJLEPSZE RTS'y. Cytuj Odnośnik do komentarza
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czy to Król RTS to bym sie kłucił.. dla mnie nie nic ze strtegi w kierowaniu postacia lub kilkoma od punktu a do b a tak przewaznie to .. dla mnie król rts to Warzone 2100. Ale z braku laku (czyt. braku RTS na PS3) mozna zakupic Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 (edytowane) Warzone na PSX było spoko, ale Red Alert 2 było napewno dużo lepsze od tego ;p Kurde, tyle czasu nie grałem, ale nie które teksty jednostek do dziś pamiętam Edytowane 15 Lutego 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Skirmish spedzal sny z powiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Memory 0 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czekałem na jakieś RTSy na PS3. Super! Cytuj Odnośnik do komentarza
xylaz 4 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Czy to Król RTS to bym sie kłucił.. dla mnie nie nic ze strtegi w kierowaniu postacia lub kilkoma od punktu a do b a tak przewaznie to .. dla mnie król rts to Warzone 2100. dokładnie, po warzone 2100 żaden rts już mi nie pasi ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 (edytowane) Trochę infa o grze: Każda jednostka ma dodatkową funkcję. Czołg Aliancki na przykład może koncentrować wiązki radarowe, dzięki czemu może być użyta jako jednostka zwiadowcza. Mimo że nie widać tego na screenach, Red Alert 3 będzie bardzo destrukcyjny, choćby ciężkie bronie które stworzą ogromne kratery w ziemi. Większość struktur można zbudować na wodzie za dodatkową opłatą Statki mogą przybić do brzegu, jako obrona. Grający w grę redaktor zaświadcza IŻ SCREENY NIE POKAZUJĄ PRAWDZIWEJ MOCY GRAFICZNEJ gry. W jego opinii, grafika jest bardziej dopracowana niż ta z C&C3. Był zdumiony szczególnie animacjami. Rosjanie posiadają Łódź podwodną o nazwie Akula, które może nie jest śmiertelna przeciwko statkom, lecz może trenować nurków. Transportowy Bullfrog nie musi przybijać do brzegu, więc może "wystrzelić" transportowane jednostki na brzeg. Japoński bombowiec "Seawing" może zmienić się w łódź podwodną poprzez spadanie do wody. Bitwy morskie będą roztrzygującą częścią rozgrywki. Japonia posiada czołg wodny o nazwie "Tsunami", który jest zarówno ciężko opancerzony i bardzo mocny i jest wolniejszy na lądzie niż na wodzie Kampania może zostać rozegrana w trybie co-op z przyjacielem od początku do końca. Jeśli nikt nie znajdzie się do gry będziesz mógł wybrać AI jako sojusznika do gry. Główny designer Starcraft'a 2 pracował nad Red Alert 3, zanim doszedł do Blizzard Gameplay będzie znacznie wolniejszy niż ten z C&C3: Tiberium Wars Wrodzy żołnierze są unieruchomieni pod wpływem szczekania alianckiego psa Mobilna wyrzutnia rakiet V4 będzie także mogła pływać, ale jej głównymi cechami są precyzyjność i efektywność. Rosyjska łódź podwodna - Stingray Nasad posiada wyrzutnie Tesla i jest dość małą, ale szybką jednostką Redaktor chwali gładkie animacje, efekty zniszczenia i wodę raz, za razem - jak szalony. Cut scenki FMV powrócą zmiksowane z Green Boxem oraz z prawdziwym otoczeniem Autor pisze że Red Alert 3 na pewno nie prześcignie Starcraft 2, ale będzie bardzo blisko i na pewno lepszy od Red Alert 2 Nie będzie Yuri'ego Klimat gry jest jednym z głównych atutów Dodatek już jest planowany (!!!) źródło (thx siqnap): http://cc-series.pl/news/id,2367/Red-Alert...informacji.html Edytowane 17 Lutego 2008 przez alexx-1 Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mimo że nie widać tego na screenach, Red Alert 3 będzie bardzo destrukcyjny, choćby ciężkie bronie które stworzą ogromne kratery w ziemi. grubo!!! o to chodzi - tak długo na takie coś czekałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
Silver 167 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Bitwy morskie będą roztrzygującą częścią rozgrywki Ja rozumiem ze w poprzednich "częściach" (Generals, TW) nie dało się popływać, no ale bez przesady, że teraz to będzie głównym motywem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vamp 0 Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 jak dla mnie bomba tylko zeby wszystko plynnie chodzilo bez zadnych dropow animacji Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cos tematl ucichl. A z nowego extrima wyplywa troche info Ja jestem ciekawy jak to Imperium Wschodzacego Slonca bedzie sie prezentowalo Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 jak dla mnie bomba tylko zeby wszystko plynnie chodzilo bez zadnych dropow animacji To będzie pierwsza strategia na PS3... jakoś wątpię, żeby była płynna nawet przy wielkich armiach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 EA cancels Red Alert 3 for PS3 http://www.psu.com/EA-cancels-Red-Alert-3-...a0003872-p0.php Cieszycie się, prawda? ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 niespodziewanie dostałem Bioshocka na PS3,a parę dni później skasowali mi RA3 .Wielka, wielka szkoda,bardzo wyczekiwałem na ten tytuł i przymierzałem się do zakupu w premierę.Już marzeniami byłem przy setach godzin jakie pewnie spędziłbym w multi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mr. Blue Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 (edytowane) Tutaj musimy się jeszcze trochę powstrzymać z rozpaczą. Red Alert PS3 nie ma na obecnej liście przyszłych wydań EA. Zapewne to się później zmieni. Nie wierzę, żeby zaprzepaścić prawie gotowy kod gry... Edytowane 4 Czerwca 2008 przez Mr. Blue Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Nie,nie,nie,tylko nie to!!!!!!! Jak mogli zrobić coś takiego....żal.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Co to się porobiło. Ja bym skasował tych co skasowali Eight Days. Red Alerta na szczęście nie lubię. No ale szkoda gierki rzecz jasna. Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 kurde a mialem juz taka radoche ze w koncu zagram sobie w red alerta3 na ps3 a tu .......moze jednak firma zmieni zdanie i giera ukaze sie na ps3. Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 EA C&C team still 'very interested' in PS3 http://www.videogamer.com/news/18-06-2008-8574.html 8) Cytuj Odnośnik do komentarza
CELL7777 1 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ......Jak się okazuje Electronic Arts najwięcej pieniędzy zarabia na grach wydawanych na PlayStation 3. Od kwietnia do czerwca sprzedaż ich gier na tą platformę wzrosła o 969%! Na PS 3 w tym okresie EA zarobiło już 139 mln. dolarów. Na drugim miejscu jest PC (86 mln.), dalej Xbox 360 (81 mln.). PlayStation 2 zarobiło 79 mln. zaś Wii i PlayStation portable po 57 milionów. Gry na telefony komórkowe przyniosły dochód w wysokości 44 mln. a na szarym końcu znalazł się DS (21 mln.). Stąd zapewne decyzja o produkcji 40 tytułów na DS i Wii. John Riccitiello, szef EA, przyznał otwarcie, że firma pomyliła się zakładając, że liderami tej generacji konsol będą PlayStation 3 i Xbox 360... na podstawie http://www.gameonly.pl/ to zwieksza szanse ze red alert 3 jednak wyjdzie na ps3. pozatym mozemy sie spodziewac ze EA zacznie skupiac sie na ps3 czyli .....wiecej gier na ps3 od EA Cytuj Odnośnik do komentarza
Darnok 0 Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Problem taki, że RA jest zawieszone w czasie, a nie anulowane to kwestia czasu, nie ma co liczyć na wznowienie prac krótko po premierze, ale w końcu się doczekamy (może z dodatkiem od razu). Cytuj Odnośnik do komentarza
Arkady 1 008 Opublikowano 22 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2008 http://www.gametrailers.com/player/40181.html Fajnie zmontowany filmik, umili oczekiwanie na grę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi