Skocz do zawartości

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 331,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czy darmowe mass effect 2 na originie wystarczy dodac do biblioteki czy trzeba sciagac?

@Homer, dzieki

Edytowane przez wozek

Opublikowano

Polecam pogrzebać w plikach by zmienić język na angielski gdyż już dawno nie słyszałem tak fatalnie odgrywanej roli jak sheparda :(

Opublikowano

Ogólnie to straszna ch.jnia i cyrk z tym polskim originem, że wymuszany jest polski język w niektórych tytułach. Jak pisałem do supportu o BF4 i wspomniałem, że może podłubie w plikach to mi powiedzieli, że złapie bana.

? ? ?

Opublikowano

hehe nie ma to jak kod dostać w cebulce dirta i przy próbie wklepania na steam odkrywasz że już tą grę posiadasz :)

2MJCB-2RX4L-L5N7B

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem gdzie to dać. Kody do Bety Sniper Ghost Warrior. Na Steam.

F36IE-FV8FB-7I44X

02XMX-J2H36-DBRF5

G9GPR-HIIP5-5TVNL

Edytowane przez mushabelly

Opublikowano

Obczaję co tam w trawie piszczy, drugą część przeszedłem i nawet nie było tak tragicznie, biere 2 kod, dzięki!

Edytowane przez Bielik

Opublikowano

A ja wpisałem tak dla hecy, pierwszy kod i o dziwo zadziałał :/

Dz-dz-dzięki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W zeszlym roku mozna bylo wyrwac takie gierki:

Prize 1: Golden Axe, Hell Yeah! Wrath of the Dead Rabbit (with two DLCs), Jet Set Radio

Prize 2: Streets of Rage 2, Binary Domain, Condemned: Criminal Origins

Prize 3: Gunstar Heroes, Renegade Ops, Viking: Battle for Asgard

Opublikowano

Faktycznie, pomyliło mi się z inna promocją. Całkiem mocarne tytuły to były, Binary Domain to zaskakująco miodny szpil ala Vanquish, w który raczej bym nie zagrał jakby nie to promo.

Jest hajp na tą edycje.

Opublikowano

Ja mam DiRT 3 Complete Edition na steam. wzialem kiedys klucz z bundla, ale przeciez mam juz gierke, wiec mam na oddanie, jakby ktos chcial.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ktos bral udzial w giveaway'ach Grab The Games i zaznaczyl, ze chce dostawac newsletter, to niech sprawdzi maila.  Powinien znalezc wiadomosc od GTG z kluczem dajacym Cyborg Detonator (ma karty ;)).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Syberia 2 która jest jedną z lepszych przygodówek w historii za darmo . Grajcie nawet na starym pc pójdzie bo gra sprzed 10 lat. Za to do tej pory grafika daje radę. Kto nie grał w syberie powinien nadrobić szczególnie że za chwilę część 3 wychodzi. 

https://www.origin.com/pol/pl-pl/store/syberia/syberia-2/standard-edition

Opublikowano

https://www.chrono.gg/ startuje z nowym programem lojalnościowym, w którym za codzienne logowanie się na stronce dostaje się pewną liczbę coinsów, które później wymienia się na darmowe gierki.

Za samą rejestrację dostaje się 750 coinsów ze starter chesta (skrzynki to takie jakby milestone'y tego programu, jeśli się loguje 3/7/14/30 dni z rzędu to się takową dostaje) + 35 monet za każde zalogowanie się. Próg gier zaczyna się od 1000 coinsów. Na razie dostępne są 4 tytuły:

• Hammerwatch (1000)
  • Reigns (1500)
  • Dustforce DX (2000)
  • Brigador (5000)

gry ofc w formie klucza steam

Edytowane przez Ruther