Opublikowano 11 grudnia 20195 l Do 15 Grudnia Wasteland 2 na GOG.com za friko. Edytowane 11 grudnia 20195 l przez Kornolio
Opublikowano 11 grudnia 20195 l powyzsze zawiera tez kod do wasteland 1 z biblioteki wejsc w w2:directors cut i more ---> serial keys i tam macie link do wykorzystania
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Gierka tak dobra, ze kupiłem 4 numery komiksu... —- co do epica - ostatnio jak w czwartek dali gierkę, nie ogłosili co będzie za tydzień, a dziś dają wolfa? Całkiem spoko, myślałem ze kończą z rozdawnictwem.
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Mi sie wydaje ze nie skoncza dawac gier za darmo tydzien przed swietami Chyba jakas niespodzianka
Opublikowano 13 grudnia 20195 l Jak wejdę w bibliotekę to mam same ich darmowe gry. Ktoś coś tam kupił?
Opublikowano 14 grudnia 20195 l nic ale rozumiem ze robia ta nie tyle dla dobrej prasy co zeby ludzie mieli jakies biblioteki u nich wiec kiedys juz nie beda myslec "nie kupie tam bo nic tam nie mam" gog ze swoim gog connect chce zrobic to samo
Opublikowano 14 grudnia 20195 l Nie tylko nic nie kupilem w epicu ale nie kupilem nic nigdy w zadnym pc serwisie. Jade na darmowkach od gog, steam (dzieki cdaction) i epicu. No i oczywiscie nigdy zadnej tez nie odpalilem.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Into the Breach za darmo na Epicu. Tylko do jutra, do 17:00, potem następna gierka https://www.epicgames.com/store/pl/product/into-the-breach/home
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Into The Breach byl juz za darmo w Epic Store. Ja sie ciesze bo nie zgarnelem ale moga sie zdarzac te gry ktore juz byly
Opublikowano 19 grudnia 20195 l moim zdaniem tez nie bylo tej gry, od początku dodaje ich gry do biblioteki, moze Tobie myli sie z innym seriwsem Origin/Game Pass?
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Wydaje mi sie ze było jak sprawdzałem jakiś czas temu co mnie ominęło i byl tam ITB w Epicu za darmo i było na początku rozdawania przez nich gier za free, teraz widzę info tylko o tym ze jest za darmo dzisiaj. Jak nie mam racji to nie będzie żadnych powtarzających sie gier
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Nie było, mam każdą cebulacką gierkę od nich począwszy od Subnautici. Nie jaraj jointów z babcią w pracy, bo Ci nie służy.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Zgadza sie nie było, pomyliło mi sie z Axiom Verge jakimś cudem a dawno juz sprawdzałem xD
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Ja w sumie tez zbieram wszystko od epica i powiem wam, ze nawet mam konto od dawien dawna, jak pare lat temu rozdawali unreal tournament nie wydałem ani złotówki, teraz ten kupon dali -40zl... a i tak ludzie nie mogą się przekonać.
Opublikowano 19 grudnia 20195 l Ja mam konto i tego całego launchera ze względu na Unreal Engine. Wkurza mnie, że tak wolno działa i muli mi kompa. Nawet nie chce mi się przeglądać jakie gierki mają w sklepie.
Opublikowano 22 grudnia 20195 l Dobrze na święta siedzę w domu, to i żadna gra mnie nie ominie. Co prawda można dodać do konta z telefonu, ale nie pamietam hasła. Ej, wczoraj zobaczyłem Vampyr za bodajże 30 zł i już pomyślałem żeby w końcu dodać kartę do konta, ale... na Xbox game pass, mam zainstalowane 8 gier i muszę je pierw ograć. Już było blisko i bym w końcu się przekonał. A i jeszcze ten kupon -40zl... polecam na lowcygier.pl obczaić promki Epica. Edytowane 22 grudnia 20195 l przez grzybiarz