Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Gry za darmo na PC

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 351,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jaka narracja - gta v weszło do xgp na ograniczony czas to spustom nie było końca, na pc za darmo przypisanie na stałe do biblioteki? meh XD

• Dark Souls:Prepare to Die Edition za darmo na Steam: http://store.goldenjoystick.com/free-dark-souls

• Darmowe gry na Steam Deiland – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 24 marca) Drawful 2 – za darmo (grę możecie dopisać do konta do 11 kwietnia) Goat of Duty – za darmo (grę m

Opublikowano

powyzsze zawiera tez kod do wasteland 1

z biblioteki wejsc w w2:directors cut i more ---> serial keys i tam macie link do wykorzystania

Opublikowano

Gierka tak dobra, ze kupiłem 4 numery komiksu... 

—-

co do epica - ostatnio jak w czwartek dali gierkę, nie ogłosili co będzie za tydzień, a dziś dają wolfa? Całkiem spoko, myślałem ze kończą z rozdawnictwem.

Opublikowano

Od 19. grudnia będą dawać jedną gierkę codziennie przez 12 dni :lapka:

Opublikowano

Jak wejdę w bibliotekę to mam same ich darmowe gry. Ktoś coś tam kupił? 

Opublikowano

nic

ale rozumiem ze robia ta nie tyle dla dobrej prasy co zeby ludzie mieli jakies biblioteki u nich wiec kiedys juz nie beda myslec "nie kupie tam bo nic tam nie mam"

gog ze swoim gog connect chce zrobic to samo

Opublikowano

Nie tylko nic nie kupilem w epicu ale nie kupilem nic nigdy w zadnym pc serwisie. Jade na darmowkach od gog, steam (dzieki cdaction) i epicu. No i oczywiscie nigdy zadnej tez nie odpalilem.

Opublikowano

I tak do konca miesiaca.

Opublikowano

moim zdaniem tez nie bylo tej gry, od początku dodaje ich gry do biblioteki, moze Tobie myli sie z innym seriwsem Origin/Game Pass?

Opublikowano

Wydaje mi sie ze było jak sprawdzałem jakiś czas temu co mnie ominęło i byl tam ITB w Epicu za darmo i było na początku rozdawania przez nich gier za free, teraz widzę info tylko o tym ze jest za darmo dzisiaj. Jak nie mam racji to nie będzie żadnych powtarzających sie gier :)

Opublikowano

Nie było, mam każdą cebulacką gierkę od nich począwszy od Subnautici. Nie jaraj jointów z babcią w pracy, bo Ci nie służy.

Opublikowano

Ja w sumie tez zbieram wszystko od epica i powiem wam, ze nawet mam konto od dawien dawna, jak pare lat temu rozdawali unreal tournament :)

nie wydałem ani złotówki, teraz ten kupon dali -40zl... a i tak ludzie nie mogą się przekonać. 

Opublikowano

Ja mam konto i tego całego launchera ze względu na Unreal Engine. Wkurza mnie, że tak wolno działa i muli mi kompa. Nawet nie chce mi się przeglądać jakie gierki mają w sklepie.

Opublikowano

Dobrze na święta siedzę w domu, to i żadna gra mnie nie ominie. Co prawda można dodać do konta z telefonu, ale nie pamietam hasła.

Ej, wczoraj zobaczyłem Vampyr za bodajże 30 zł i już pomyślałem żeby w końcu dodać kartę do konta, ale... na Xbox game pass, mam zainstalowane 8 gier i muszę je pierw ograć. Już było blisko i bym w końcu się przekonał. A i jeszcze ten kupon -40zl... polecam na lowcygier.pl obczaić promki Epica.

Edytowane przez grzybiarz