Opublikowano 26 lipca 200915 l gametap.com - kiedyś darmowych gier było tam więcej i były ciekawsze (np. TR: Legend) ale wciąż można znaleźć coś ciekawego.
Opublikowano 19 września 200915 l http://www.telltalegames.com/playlikeapirate Tales of Monkey Island
Opublikowano 20 września 200915 l Beneath a Steel Sky, Lure of the Temptress, Teenagent... klasyka http://www.gog.com/
Opublikowano 28 września 200915 l link do piratów Co do tej strony to duzo gier to po prostu piraty, bo nie powiecie chyba ze romy z Pokemonami sa za free w necie, kilka innych przykladow tez by sie znalazlo (Flashback CD Version.Larry, Krol Lew i MK)
Opublikowano 30 września 200915 l http://www.trackmania.com/ Trackmania nations forever. genialne hardkorowe wyścigi formułkami, po zakręconych trasach, setki serwerów, setki map, setki graczy. i wszystko za darmo. sam gram, choc nie regularnie, to jestem całkiem dobry. mój baardzo stary gameplay
Opublikowano 21 października 200915 l http://www.remedygames.com/games/death_rally.html - Death Rally za darmo, przystosowane do funkcjonowania na nowszych systemach. Warto, oj warto.
Opublikowano 22 października 200915 l Łojacię! Death Rally! Przechodziłem to wieeeele razy w dawnych czasach - jedna z moich ulubionych gier, dobrze, że mi o tym przypomniałeś
Opublikowano 6 listopada 200915 l Strange Adventures in Infinite Space jest darmowe od niedawna. http://www.shrapnelgames.com/Our_Games/Free_Games.html Dobra popierdulka jak sie chce mile spedzic kilkanascie minut na graniu. Masz za zadanie w okreslonym czasie odkryc jak najwiecej galaktyki, zbierac artefakty obcych, apgrejdowac statek, handlowac albo walczyc z obcymi rasami etc. Niezla gierka.
Opublikowano 17 listopada 200915 l 9,99 to PRAWIE jak za darmo więc wrzucę tutaj takiego niusa: Pragniemy poinformować wszystkich graczy, że od 3 grudnia w sieci supermarketów Biedronka będzie można kupić poniższe gry po niezwykle okazyjnych cenach. LISTA GIER - Agatha Christie: Zło, które żyje pod słońcem - BlackSite: Area 51 - Colin McRae Rally 2005 - Dead Reefs - Freak Out: Extreme Freeride - Gears of War - Gore: Ultimate Soldier - Gothic II Złota Edycja - Juiced 2: Hot Import Nights - Lionheart: Legacy of the Crusader - Painkiller - Painkiller Overdose - Penumbra: Czarna Plaga - Puzzle Quest: Challenge of the Warlords - Saga Icewind Dale - Saga The Suffering - Sam & Max: Sezon 1 - Sega Rally - Stranglehold - Supreme Commander - Świątynia Pierwotnego Zła - Toca Race Driver 3 - Unreal Anthology Cena każdej z gier: 9,99 zł.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Kuzyn kupił kiedyś grę w biedronce, gdy ją zainstolował to wywaliło mu windows`a i jedyne do czego dało się wejść to bios
Opublikowano 17 listopada 200915 l Kuzyn kupił kiedyś grę w biedronce, gdy ją zainstolował to wywaliło mu windows`a i jedyne do czego dało się wejść to bios Bo wszyscy wiemy, że biedronka w magiczny sposób ingeruje w sprzedawane gry... <facepalm> stona, dzięki za info. Oferta chyba nie tak dobra jak w zeszłym roku, ale i tak się wybiorę. Szkoda, że większość tego to pewnie będzie eXtra Klasyka i temu podobne wydania.
Opublikowano 17 listopada 200915 l mate5 , troglodyta to nawet ołowianą kulkę potrafi zepsuć ;P Z tego co czytałem, to te wydania to przeważnie jakieś wersje bez instrukcji itp*. No ale ej, taki GoW za 10pln? Albo TOCA3. IMHO się opłaca *choć zdarzają się kwiatki i w pudełku jest kolor instrukcji itp itd
Opublikowano 17 listopada 200915 l Jeśli chodzi o wydania to jest to loteria. Ta sama gra nawet może występować w kilku różnych wariantach. Osobiście udało mi się w zeszłym roku dorwać Jade Empire z soundtrackiem i poradnikiem w tekturowej kieszonce, ale słyszałem także o wydaniach Platynowej Kolekcji oraz zwykłym w pudełku dvd. Fahrenheita czy Act of War miałem z TopSellera. Też słyszałem o grach bez instrukcji (Sega Rally) albo pudełka (Painkiller), ale trzeba po prostu brać to na wagę. Gears of War skłonny jestem w takiej cenie kupić nawet jeśli trafi się eXtra Klasyka czy coś w tym stylu.
Opublikowano 17 listopada 200915 l Ja biorę Sam & Max i Tocę na pewno. Z pozostałych wszystkie ciekawe mam już niestety. Najbardziej wkurzam się na Sranglehold, którego kupiłem dobre 2 miechy temu, ale nadal nie mam czasu, żeby go odpalić i stoi w folii na półce. Poczekałbym, to bym go miał teraz za grosze
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Przed chwila wrocilem z Biedronki. Wszystkie gry sa w duzych tekturowych pudelkach, ale nie sa to wydania premierowe, w pudelkach sa same plyty. Edytowane 3 grudnia 200915 l przez Siwy_
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Z Gears of War zrobili wszystkich w konia wrzucając do środka jedynie cienkie pudełko na płytę. Brak jakiejkolwiek instrukcji czy okładki - jedynie CD Key. A kurcze coś mi tu śmierdziało gdy w koszyku aż się roiło od kopii tej gry... Niemniej jednak Supreme Commander znalazłem w wydaniu Platynowej Kolekcji - pudełko było wyraźnie cięższe. Mam jeszcze puzzle quest, ale to dla brata więc nie odpakowywałem. Niemniej jednak tam chyba jest pudełko DVD.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l lol, ale w sumie nosnik i cdkey jest najwazniejszy - reszta do lookniecia na pudelko, instrukcje i tak sie zapomni. Potraktuj te wydanie jako edystrybucje
Opublikowano 3 grudnia 200915 l właśnie wróciłem z jednej bezdomki i było ze 20 gier, ale żadna mnie nie interesowała - wyruszam zaraz na łowy do większej ilości na "ważenie". ;D jak dorwę jakimś cudem GoW w lepszej edycji niż slim + biała kartka, to będzie nie lada satysfakcja - aż przerwałem grę w CODa
Opublikowano 6 grudnia 200915 l na www.3drealms.com mozna znalezc troche darmowych staroci ala commander keen. ale te gry sa wieczne:]
Opublikowano 19 grudnia 200915 l 9,99 to PRAWIE jak za darmo więc wrzucę tutaj takiego niusa: Pragniemy poinformować wszystkich graczy, że od 3 grudnia w sieci supermarketów Biedronka będzie można kupić poniższe gry po niezwykle okazyjnych cenach. LISTA GIER - Agatha Christie: Zło, które żyje pod słońcem - BlackSite: Area 51 - Colin McRae Rally 2005 - Dead Reefs - Freak Out: Extreme Freeride - Gears of War - Gore: Ultimate Soldier - Gothic II Złota Edycja - Juiced 2: Hot Import Nights - Lionheart: Legacy of the Crusader - Painkiller - Painkiller Overdose - Penumbra: Czarna Plaga - Puzzle Quest: Challenge of the Warlords - Saga Icewind Dale - Saga The Suffering - Sam & Max: Sezon 1 - Sega Rally - Stranglehold - Supreme Commander - Świątynia Pierwotnego Zła - Toca Race Driver 3 - Unreal Anthology Cena każdej z gier: 9,99 zł. Czy to jeszcze aktualne? Komp niedługo będzie nowy to jakieś gierce by się przydały by przetestować jego wydajność ;]. GoWa mam ale Gothic II bym przygarnął ojjj tak <3.
Opublikowano 22 grudnia 200915 l Kazdy kto ma (albo nie ma i zalozy) konto w "Games for Windows" moze sobie sciagnac za darmo gre logiczna Tinker. http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Tinker
Opublikowano 28 grudnia 200915 l Kazdy kto ma (albo nie ma i zalozy) konto w "Games for Windows" moze sobie sciagnac za darmo gre logiczna Tinker. http://en.wikipedia.org/wiki/Microsoft_Tinker Całkiem przyjemna Gierka, no i ma achievements .