Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 375,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Może Enslaved ? Chociaż wyjaśnienia na poziomie, że Dante i LS to odpowiedniki z jakiejś gry do mnie nie przemawia.

Opublikowano

No teraz to poleciales, to nie U2 :D. Dobra ostatnia podpowiedz, tym razem duza(tak mi sie wydaje) Chodzi o wlosy dantego a dokladnie o kolor.

Opublikowano

To daj jeszcze jakąś podpowiedź, bo narazie to tylko strzelamy i nic z tego nie wychodzi.

Opublikowano

To moze cos o samej grze, a mianowicie: jest to japonska produkcja z 2010. Wiecej wam nie powiem :P

Opublikowano

Nier

Wyjaśnienie dlaczego napisz sam, bo ja nie potrafię :P

Opublikowano

Tak chodzi o nier, a mianowicie: Dante na zdj. ma taki sam kolor wlosow jak nier, gra byla czesto porownywana do DMC4, a Little Sister miala oznaczac dziecko (corke nier'a) oraz opieke przeciez nier szukal lekarstwa dla corki. Mysle ze jest to w jakis sposob logiczne.

Opublikowano

Nie grałem więc nie wiedziałem o co chodzi z LS :)

Ode nie coś łatwiejszego.

0_0_0_2005100477_middle.jpg2.jpg

Opublikowano

Źle.

Edytowane przez Square