Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prison Break S4

Featured Replies

Opublikowano

Szykuje się tłusta porcja beki dziś/jutro.

• Odpowiedzi 592
  • Wyświetleń 57,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A ma ktos linka ale nie p2p?

• niezla bzdura z tym usunieciem dziar z polowy ciala w pare godzin, pewnie nawet malej blizny nie ma po tym zabiegu

• Jeżeli jeszcze nie ogladałeś tych dennych odcinków to daruj sobie czytanie posta, bo są tu spoilery, ale w sumie nie zakrywałem, bo te spoilery są tak oczywiste że ja pier...     Za(pipi)isty był

Opublikowano

Liczyłem na to, że generał wszczepił scofieldowi bombe do mózgu i będzie miał go w szachu:/

A tak poza tym to odzwyczaiłem się od tego serialu.

Opublikowano

No ja też. Boli bardziej niż zwykle oglądanie tego - chyba dłużej nie zniosę tego napięcia. :lol:

Majkel superman łamie kawał stali jedną ręką a automatu z napojami nie umie przesunąć. :wallbash:

Opublikowano

Pamiętajcie, serwetki mogą uratować wasze życie !

Opublikowano

Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow.

Opublikowano

Obejrzalem 20 min i przewinelem na ostatnie 3 - poczekam sobie spokonie na odcinek finalowy

Opublikowano

" - generał powinien wiedzieć, żeby z nami nie zadzierać.

- to nie generał mnie przysłał. <zgon>

- LOL WUT?"

PB jak zwykle w formie

Opublikowano
Generalnie nie korzystam z telewizora ale przypadkiem natrafilem na jakis typowy amerykanski serial na rtl7 w ktorym gra Don Self. Od tej pory chlop jest moim bogiem. Jest tak przykry, ze az smieszny, taki sam jak w prison breaku. Zal dla koneserow.

Pewnie War at home czyli po polsku Domowy front.

Opublikowano
  • Autor

Akcja z kurczakami przech.uj xD

Genialny odcinek, chyba do tej pory najśmieszniejszy.

Opublikowano

Najnowszy odcinek trzyma poziom.

Opublikowano

za(pipi)iste sa te intrygi, a general to juz w ogole jest debesciak, general i firma to jest to (czy oni maja jakies nazwy)

Opublikowano

W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu.

Opublikowano
W sumie to po dzisiejszym odcinku można liczyć na to, że te dwa oddzielne odcinki będą daleko posunięte w czasie. Wtedy pewnie Firma będzie walczyła o wyhodowanie pomidorów na Księżycu.

A dziecko Sary i Michaela będzie już na tyle duże, żeby okazało się, że jest takim samym geniuszem jak jego ojciec.

Opublikowano

Ostatni odcinek był wręcz niesmaczny. Najbardziej debilna akcja ? Schwytanie Barołsa, Selfa i Mahone'a w ambasadzie i zostawienie ich niestrzeżonych, żeby chłopcy mogli sobie spokojnie wyjść <sciana>

Nie wspominając o jednym z najgorszych klifhengerów z tajemniczo uśmiechającym się panem wykładowcą <_<

Opublikowano

Tak czytam Wasze posty i aż się boję oglądać najnowszy odcinek. Myślałem, że po akcji z "rurą" ( noż kurde, oni nawet jej nie zaspawali, nie wspominając jak Sucre od ręki wymierzył identyczną dziurę ) i matką gorzej być nie może. A chyba jednak jest gorzej. W sumie może obejrzę jednak, żeby sie posmiać :P .

Opublikowano

Cudownie odnaleziona matka Scofielda rzucająca teksty w stylu "Teraz już nikt mnie nie powstrzyma!" ostatecznie dowodzi, że PB zdołał stoczyć się na samo dno.

A zaczynał wysoko.

Opublikowano

Jestem po seansie odcinka 19 - mój ulubiony moment: zamiast samemu wyciagnac i tak juz sporo wystajaca ze sciany srubkę, owijamy pol lazienki nitką dentystyczną. Poza tym - początek calkiem calkiem, potem już gorzej - Lincoln znow sie wmieszal w klopoty, a pograzy go odcisk na lusce:P

Ktos wie ile jeszcze odcinkow?

Opublikowano

Własnie obejrzałem ep 18. Najlepszy dialog:

Mahone do przesłuchiwanego naukowca - Nigdy nie słyszaleś o Firmie?

Naukowiec - Nie.

No jak można nie słyszeć o Firmie? Zwłaszcza jeśli chodzi o Firme, a nie o jakąś tam firme .

Opublikowano

Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz

Opublikowano
Jak widze Linka, Mahona i tego dauna jak biegaja w kolko zawsze razem w tych garniturach szytych na miare to mam wrazenie jak bym ogladal produkcje rodzimego Z.F Skurcz

Powinieneś przeprosić ZF Skurcz:D:D:D

Wie ktoś ile jeszcze odcinków? 22 jest ostatni?

Opublikowano

Propsy dla sprzedawcy Bibli. Nie liczyłem, że jeszcze go zobaczę.