Skocz do zawartości

Aliens Colonial Marines

Featured Replies

• Odpowiedzi 142
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Omijajcie szerokim łukiem. Szkoda pieniędzy - dbam o Wasze portfele.

• Tak mi przyszło na myśl, że jakiś prawniczyna z USA mógbły podać SEGĘ do sądu. Przecież od x czasu gra była reklamowana pod szyldem Gearbox Software, a dopiero w dniu premiery okazało się że odpowiada

Opublikowano

Widzieliscie roznice miedzy demem a pelna wersja ?

WTF ?

Opublikowano

W demo nie grałem ale wygląda to jak porównywanie wersji PC do x360. Wiadomo, że konsole trochę odstają od osiągów PC. Mimo wszystko gra jesz kiepska czy to na PC czy konsole.

Opublikowano

Przecież oni porównują Demo do finalnej wersji z PC XD

To ja nie wiem jak ta gra musi wyglądać na konsolach :P

Szczerze mówiąc, to mam nadzieję, że Gearbox na swojej kolejnej produkcji wtopi kasę bo niezły wałek odwalili.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Panowie ile jest misji w tym czymś? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

PS. Ci obcy lewitują nad ziemią? :D

Opublikowano

Ile by nie było to i tak będzie za mało za takie pieniądze ;) Jestem chyba w 5.

Opublikowano

Oni nie porównują do wersji PC, bo w wersji PC w drugiej scenie są migające światła alarmowe jak w scenie z dema, natomiast na filmiku jest zwyczajne światło od lampy. 

To jest z PC, nawet mówią na końcu że na X360 wygląda jeszcze gorzej.

Opublikowano

Ten wybuch statku mnie rozyebał. xD

Opublikowano

tylko na Borderlands 2.

Pieniądze nie poszły na marne bo powstała zarabista gra xD

Opublikowano

Misji jest 10, ta lokacja z previev/dema w grze jest, ale całkiem przebudowana.

Grałem na PC na Max detalach itd. 60 FPS, ale przy takiej grafice to nie wyczyn.

Teraz obejrzałem ten filmik, demo wyglądało lepiej niż wersja finalna, do tego było bardziej "klimatyczne", ja (pipi)e :/

Edytowane przez dydel

Opublikowano

Gearbox didnt care about the game, they spent the money from acm on the borderlands games. Look at the release dates of borderlands and when aliens was anounced, they had the other companies like timegate do the work. When they got the game back timegate had done a terrible job. When it came into sega it was shit basicaly. Gearbox only cared about fixing 'progression blockers' (things that stop a player from getting through a level) or crashes.

0414_8esq1.gif

co za s(pipi)ysyństwo. Aż mi się odechciało Borderlandsy 2 kupować.
Opublikowano

Sega powinna szykować prawników i niech puszczą cały ten bajzel zwany Gearbox Software z torbami.

Opublikowano

Od dawna wiedziałem, że Gearbox to leszcze, teraz tylko dostałem potwierdzenie. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Alien vs Predator było wizualnie i "feelingowo" o niebo lepsze