Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Kogokolwiek obchodzi Kinect? Póki co nie pokazali na niego zupełnie nic.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 201,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Greg przy koncernach typu MS i Sony, to Nintendo jest nic nieznaczaca mala firemka ;]

Opublikowano

W moim poście zwrot: WYDAJE MU SIĘ jest kluczowy ^_^

Opublikowano

Jezeli myslisz, ze ekonomicznie i wplywowo Ntendo w jakis dziwny spokoj przewyzsza Sony, czy tez ROTFL M$, to pora Greg pojsc po rozum do glowy :teehee:

Opublikowano

Kogokolwiek obchodzi Kinect? Póki co nie pokazali na niego zupełnie nic.

Ej no, Dance Central wydaje się spoczko. Wiem, że śmiesznie wygląda, widziałem te wszystkie gify, ale ludzie, którzy w to grali mówią, że to bez ironii bardzo fajne jest. Tak że coś tam jest... Czekam, aż będzie stoisko w Empiku do obadania.

Opublikowano

Sniper - mocarny ex?

:lol:

Opublikowano

Każdy ex na x360 jest mocarny, a dlatego że jest mocarny i na x360.

Opublikowano

A już myślałem, że chodzi o pierwszego Dead Rising, albo Mass Effect 2, a tu jakiś polski gniot.

Opublikowano

Jezeli myslisz, ze ekonomicznie i wplywowo Ntendo w jakis dziwny spokoj przewyzsza Sony, czy tez ROTFL M$, to pora Greg pojsc po rozum do glowy :teehee:

Faktycznie, ekonomicznie Nintendo ssie ;] W końcu nie sprzedają ani tyle softu, ani tyle konsol co konkurencja. A wpływowo też są do niczego. Dobrze, że Sony tak samodzielnie wpadło na Move, a MS na Kinecta :lol:

Opublikowano

Helo..to była ironia, czasami bym chciał piraty na PS3, właśnie dla takich rodzynów :)

Jak zejdzie kiedyś do 29,99 w biedronie to wciągnę

Opublikowano

Geez, komunikuje tylko ze Sony i MS to duzow wieksze (w przypadku MS nieporownywalnie) koncerny.

Opublikowano

Jezeli mowimy o konsolach to tak, ja napisalem majac na uwage calosciowa dzialalnosc.

Opublikowano

A co mnie obchodzą Windowsy, czy telewizory? Mówimy o rynku konsol zdaje się

Opublikowano

Wiadomo, że Microsoft i Sony to większe koncerny, ale na samym poletku konsolowym Nintendo jest liderem.

Opublikowano

Ninny nigdy nie było na minusie. W przeciwieństwie od tych gigantów. (mowa o konsolach)

Sorry ale w 1999r od bankructwa firme uratowała gra o tytule "Pokemon". Gdyby nie przygody Asha to dziś mogłoby już nie być Ninty.

Opublikowano

Niby na jakiej licencji? Nintendo to wymyśliło, w sensie, pracownik Nintendo taką grę wymyślił i później z własnym studiem zrobił taką grę, a Nintendo ją wydało.

Opublikowano

Wymysl Nintendo.

Opublikowano

?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.