Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Podejrzewam, że Sonyslave raczej nie wiedzą kto za SDF stoi :whistling:

TooHuman jest całkiem całkiem :P

Edytowane przez MakaPL

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Dla jednej gry wydasz tyle siana ? to nawet przez moje ISO by nie przeszło. Wii np kupiłem do 5-7, ale nie dla jednej.

Spokojnie. Zanim to wyjdzie to Kinect już stanieje, a ja gier i tak zazwyczaj nie kupuję na premierę. Myślę, że za 200 zł uda mi się wyrwać komplet kamerka+gra ;)

Ale ten Steel Battalion jest brzydki, klimat ok, ale nie wyobrazam sobie grania w to machajac lapami do kamerki.

A czego się spodziewasz? Ponoć Kinect zabiera za dużo mocy, więc raczej gry wykorzystujące kamerkę nie będą wybijać się graficznie.

Edytowane przez estel

Opublikowano

SDF nie wszystko muszą modyfikować na własny użytek. Wiele materiałów podrzuca im konkurencja, czy tego chce czy nie.

4olqw.gif

Uwielbiam Kintecta, wprowadza w moje życie więcej śmiechu niż wszystkie skecze Moralnego Niepokoju razem wzięte.

Opublikowano

Merson: Jak nie masz pojęcia to nie zabieraj głosu bo to już śmieszne nie jest. Były preparowane materiały i to non stop, ostatni jaki pamiętam to HUD z Forza 3 nalozony na screena z Forza 2 i tego było pełno.

A osobniki takie jak Major czy nieobecny już Feisar bombardowały każdego posta w temacie o Forza 3 przed premierą.

Nie wiesz to nie pieprz z łaski swojej.

estel: O tym że Kinect pożera moc konsoli to jest mit. Wejdź do tematu o Forza 4 i tam gdzieś było stosowne sprostowanie.

Arkady: Too Human to jedyna gra na konsolach obecnej generacji, którą przeszedłem dwa razy :P Mało tego, mam dwie kopie gry z czego jedna w folii :D Szkoda, że seria skończyła jak skończyła bo potencjał był ogromny.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

pokazujcie te spreparowane screeny:D

Opublikowano

Niestety nie mam ich w kolekcji na HDD w folderze "Ludzka głupota", ale jak się dokopiesz w temacie Forza 3 do postów z okresu 3 miesięcy przed premierą to powinieneś znaleźć ciekawe rzeczy :)

Opublikowano

A osobniki takie jak Major czy nieobecny już Feisar bombardowały każdego posta w temacie o Forza 3 przed premierą.

Odpierdol się ode mnie. Cyrk przed FM3 był niezły. Niektórzy wyobrażali sobie takie cuda, że głowa boli. Sorry, ale musiałem to napisać. No co prawda nie miałem pisać, ale jak ktoś odnosi się do mojej osoby to z chęcią odpiszę.

Spreparowane obrazki... tego jeszcze nie było.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

No ciekawe co sobie wyobrażali ? 400 aut i 100 tras które w grze były i że będzie bezkonkurecyjna na rynku w momencie kiedy wyjdzie ? No przecież tak było :)

Opublikowano

Wyścigi w nocy, 1 milion ploygonów, brak różnic pomiędzy samochodem z wyścigu, a tym z garażu, wszystko naprawią w DLC, samochody ładniejsze niż w GT5P i więcej głupot, dobre rollovery które zasyłały, super zniszczenia itd. Tak było, a na takie głupoty nie było można patrzyć bez komentarza. No, ale to było wszystko spreparowane i manipulacja. Jak Jarek i jego retoryka. Szare sieci i komuna.

FM3 to jedna z najlepszych ścigałek tej generacji, ale robienie z niej boga było kiepskie.

Psyko rozumiem, że teraz będzie Tobie się lepiej grało wiedząc, że tyle zarobili? :sick:

Opublikowano

Reach 200 milionow zielonych w 24h, idzcie grac LBP.

Opublikowano

Mówienie, że w Forzy 3 jest 100 tras to MOCNE nadużycie. Jeden N-ring podzielony na chyba 4 czy 5 fragmentow jest liczony jako 6 tras.. tak samo reversy są licozne jako oddzielne trasy. Unikalnych lokacji w FM3 jest 21 albo 23 (nie pamiętam dokładnie). Jeśli nawet liczyć sensowne wariacje (czyli bez reversów i odcinków) wyjdzie może ze 30-35 tras.

Wracajac do afery przed premierą FM3 to pamiętam ją dokładnie. Były cyrki ale głownie na temat uprozczonego względem FM2 modelu jazdy oraz grafiki, która nijak miała się do tego co zapewniali twórcy.

A te screeny "spreparowane" to śmiech na sali. Gamersyde czyli rzetelne źródło multimediów i nie tylko na temat gier spreparowało screeny :lol: (bo to były screeny z dema zrobione przez Gamersyde właśnie).

Nikt natomiast raczej (chyba, że "fejlsar") nie negował faktu, że w tej generacji w momencie premiery FM3 miała najwięcej contentu.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Emet zrozum, że jestem zły i dążę do zniszczenia MS i wszystkiego co z tym związane.

Mówienie o manipulacji utwierdza mnie tylko w przekonaniu, że po prostu niektórzy żyją w świecie w którym istnieją anonimowe korporacje, rządy i grupy ludzi, które dążą do zniszczenia porządku ich świata. No cóż.

Nikt natomiast raczej (chyba, że "fejlsar") nie negował faktu, że w tej generacji w momencie premiery FM3 miała najwięcej contentu.

No dokładnie, ale każdy wybiera z postów to co chce.

Opublikowano

az sie pochwale ostatnio w carefour dorwalem demo Forzy 3 :D

Powiedzcie ta gra sie tak dlugo laduje do wyscigu ze zdarzylem przejsc na stoisko z pieczywem wziasc bagietke na zagryche i wrocic i jeszcze nie zaladowalo czy ten ichniejszy xbox to jakis rupiec byl?

:D

Opublikowano

Gralem tylko w demo FM3, ale ladowalo sie szybciutko.

Opublikowano

donsterydo cofnąłem posty do października 2009 by zobaczyć co pisałem. Baranek w porównaniu z tym co wypisuję w tym temacie. Sorry, ale to ja musiałem namawiać, że grafika nie jest ważna a content bo Twoi bracia spuszczali się przy ocenach za grafę. Pierdolę.

Opublikowano

@Don

Może było gdzieś sprostowanie, ale nie uważasz że gdyby tak było w rzeczywistości to na pewno można by było przeczytać takiego newsa np. na PPE? Ja tam o Kinectcie widziałem tylko tyle, że zabiera dużo mocy. Sprostowania nie widziałem, więc pozwolisz że na razie nie uwierzę jakiemuś kolesiowi z Turn10 od chujowej Forzy3 ;)

PS: F3 jest beznadziejna, bo nie umiem opanować auta z wyłączonymi wszystkimi asystami ;(

Opublikowano

Mówienie, że w Forzy 3 jest 100 tras to MOCNE nadużycie. Jeden N-ring podzielony na chyba 4 czy 5 fragmentow jest liczony jako 6 tras.. tak samo reversy są licozne jako oddzielne trasy. Unikalnych lokacji w FM3 jest 21 albo 23 (nie pamiętam dokładnie). Jeśli nawet liczyć sensowne wariacje (czyli bez reversów i odcinków) wyjdzie może ze 30-35 tras.

Wracajac do afery przed premierą FM3 to pamiętam ją dokładnie. Były cyrki ale głownie na temat uprozczonego względem FM2 modelu jazdy oraz grafiki, która nijak miała się do tego co zapewniali twórcy.

A te screeny "spreparowane" to śmiech na sali. Gamersyde czyli rzetelne źródło multimediów i nie tylko na temat gier spreparowało screeny :lol: (bo to były screeny z dema zrobione przez Gamersyde właśnie).

A co w gt5 więcej tras niż w forzie?? Powiedz mi czy są lepsze wyścigi na ta generacje konsol niz 2 części forza??

Opublikowano

Plusik za wspaniałe zdjęcie :)

Opublikowano

Masz racje...ale dokladnie tak samo jest z innymi grami...kiedy podaja liczbe tras i fur to zwykle licze rowne wariacje jako osobne...z seria GT jest dokladnie tak samo (1000 fur)

Nie chodzi o foty z Gamersyde tylko o fotki robione w photoshopie gdzie wklejali np bitmapy z kibicami...o ile pamietam to nawet Feisar niegdys zapodal jedna z takich fotek forum PE :sweat:

Opublikowano

Major, czepiasz się postów innych napaleńców FM3 przed premierą, a sam nie dawno napisałeś mega-brednie, że "GT5P to obecnie najładniejsze wyścigi, a GT5 może być tylko ładniejsze".

Opublikowano

chespace z Turn10 znów trolluje GT5 na neogafie. Chyba to o czymś świadczy. W ogóle agresywna polityka Trun10 i ich podejście do konkurencji nie są wysokich lotów. Yamauchi opuścił pałeczkę, nikt nie może z nami konkurować blablabla.

Opublikowano

A co w gt5 więcej tras niż w forzie?? Powiedz mi czy są lepsze wyścigi na ta generacje konsol niz 2 części forza??

Tak będzie nim GT5.

Jordan23Carolina@ a nie są najładniejsze? miał też racje że GT5 będzie też ładniejsze od Prologa więc nie wiem skąd te zdziwienie :potter:

Edytowane przez Merson

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.