Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Z kinectem chodzi oto, obiadek niedzielny i zamiast twistera odpalamy x'a. tyle w temacie, z PS Move tu jest problem, za duze koszta, nie pograsz na jednym zestawie w 4ke.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 205,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

I wydać 600zł, żeby sobie tylko dla relaksu po obiedzie pograć? :potter:

Opublikowano

ja dalej nie rozumiem tego o czym piszecie. Rozumiem ze wyscigi z auto gazem to problem. Ale jaki jest problem w harrego pograc, czy inne gry na kinekcie?

Nie rozumiem przewagi PS Dildo na Kinect.

Rownie dobrze do reki mozesz wziasc banana i grac w tenisa na kinekcie.

Opublikowano

Na polskie realia owszem, tylko jestesmy mniejszoscia.

Opublikowano

W Stanach (przede wszystkim) i UK będzie szał na punkcie Kinecta. Chociaż nie wiem czy nawet na ich warunki z czasem okaże się za drogą zabawką. Zresztą pierwszy tydzień sprzedaży wszystko pokaże.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

w usa nie bedzie szalu bo tam grubasy nie beda sie chcieli pocic, to iluzja hehe =D

Opublikowano

Wsumie tam to trzeba 2 zabawki... więc koszty rosną. Jedna na jedną osobę, więcej kinect nie obejmie.

Opublikowano

w usa nie bedzie szalu bo tam grubasy nie beda sie chcieli pocic, to iluzja hehe =D

Wii Fita kupili.

Opublikowano

nie wierze,że im się kinect kiedykolwiek zwróci - koszty developingu, produkcji a teraz gigantyczna kwota na reklamy...to są bajońskie sumy. No chyba,że kinect będzie montowany na stałe w każdej nowej konsoli M$.

Jak to dobrze, że mamy te forum, i już przed oficjalną premierą wiemy, że Kinect dla M$ będzie komercyjnym niewypałem. Gdyby nie wy - fani PS3, och, dobrze że was mamy :good:

Takie cyferki pokazują, że M$ może wyłożyć wiele pieniędzy (chodzi o inwestycje) i gdy odczują potrzebę wydania jakiegoś exa na Xa (bo będzie posucha) to mogą kupić właściwie każdy projekt, więc jeśli martwicie się o Exy w 2011r, to robicie to niepotrzebnie. Na pewno nie będzie sytuacji w której na Xie nie będzie w co grać, pomijając multiplatformy.

Opublikowano

Wypraszam sobie. Ja jestem przekonany, że Kinect okaże się sukcesem przynajmniej w USA i UK. :turned:

Opublikowano

w sumie 200mln $ zarobionych pierwszego dnia przez Halo Reach to i kinect, bundle packi oraz 20 startowych gier powinno zarobić na siebie.

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

temat juz był poruszany, FAKE.

Opublikowano

Cholera, zapomniałem swojej recki GT5 napisać, a przecież leży u mnie moja kopia od miesiąca :teehee:

Opublikowano

Ping czemu pytasz, laga masz?:)

Opublikowano

Pytam, bo dla mnie dziwne, że rozkminiacie czy to fake, czy nie, zważywszy na fakt iż jest to oczywiste ;).

Mnie najbardziej rozbroiły tam komentarze typu 'tak powinna wyglądać każda recenzja gry na PS3', niby ironia, jednak na polygamii panuje kult playstation i fanbojów jest cała masa.

Opublikowano

eeee wejdź na PS3Site.pl :P napisz coś o lepszej grafice jak jest porównanie gier XBOX360/PS3 ( graficzne ) mimo iz tak jest, to cala SZITHOLNIA Cie zje:)

Wiec poligamia jeszcze da looz

Opublikowano

eeee wejdź na PS3Site.pl :P napisz coś o lepszej grafice jak jest porównanie gier XBOX360/PS3 ( graficzne ) mimo iz tak jest, to cala SZITHOLNIA Cie zje:)

z tym że PS3 site to typowo fanowska stronka poświęcona Playsttion i tego nawet nie ukrywają, a poly z założenia ma być rzetelnym i obiektywnym serwisem multiplatformowym :thumbsup:

Opublikowano

Dlatego często cieszę się, że portale o grach omijam szerokim łukiem. Bo w większości dyskusji nawet jeśli człowiek ma racje, to motłoch będzie wiedział lepiej. :)

Co do Poly myślę, że bierze się to ze średniej wieku użytkowników. Lwia część to ludzie po kawałek po trzydziestce, do których przemawia owa platforma ze względu na to, że ładnie wygląda w salonie i łyka płytki z blu-rayem, ot modny gadżet. Jestem w stanie to zrozumieć. Najśmieszniejsi są i tak nastoletni fanboye, którym rodzice kupili jedną konsolkę i muszą bronić marki, w sumie przypuszczam, że większość fanboyów z którymi dyskusja kończy się stekiem wyzwisk z ich strony to taki typ człowieka. Ostatnio czytałem posty chłopaczka który beształ z błotem Xboksa 360 i wychwalał ku niebiosom PS3, oczywiście X'a widział tylko na zdjęciach. Szkoda słów, no i szkoda że jest w sieci coraz mniej obiektywnych ludzi, którzy jeszcze mają dystans do swojego hobby :).

Opublikowano

To jest problem... ja zaczynalem od Pegasusa przez zabawki Nintendo PSX... mimo iz PSX OK. nigdy nie sadzilem ze MARKA SONY to guru, poniewaz mam wszystkie platformy i dostep do wszystkiego na oryginale, to czesto obstaje ku X360, nie z fanbojstwa, bo multiplatformy sa poprostu tej marki. I sam moge porownac dana gre, na 2 badz 3 platformach, czy nawet na pc.

Kazda konsola ma perelki, ale te portale to tragedia, wole wypowiadac sie z perspektywy technicznej/sprzetowej, niz obrazkowej, bo to nie ma sensu. Nikogo nie przedyskutuje

Opublikowano

ping - ci świeżo po 30 to prawdziwi wojownicy Sony, szkoleni przez 2 dominujące generacje psx i ps2 (pozdro jaca) :)

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

Mam 22 i dopiero powinienem być ZSONOWANY!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.