Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
No farmazony, bo ja chce grac a nie bawic sie w teorytyka - jak bedzie taki killzone 2* na Xboxa to wtedy pogadamy ;).

przeciez wiesz ze nie wyjdzie wiec jaki sens ma to zdanie? :)

a nawet jakby wyszedl i byl taki sam to i tak by wojenki nie zakonczyl :)

znaleźlibyście sobie inne tematy do spierania sie :)

To dopiero jest bezcelowe - multiplatformy z założenia mają być identyczne

maja, a nie sa :)

widac ze z gory wiesz ze na PS3 bedzie gorzej bo próbujesz je usrpawdieliwiac :)?

taka dyskusja jest bez sensu, to tak samo mozna usprawiedliwiac wszystko... ale o tym to jzu dawno wiadome a dyskusja trwa i trwa...

zamiast skupic sie na graniu na obu konsolach to kazdy oboz na wzajem usprawiedliwia sobie brak drugiej platformy....

PS.

zakladajac Twoje tlumaczenia za prawde, ze na PS3 trudniej sie robi gry, czyli by tak samo gra chodzila potrzebuja wiecej czasu

to teraz jesli wiemy ze jakosc gry tez glownie zalezy ile czasu sie jej poswieci by ja przygotowac to wniosek oczywisty

na X0 mozna produkowac gry, szybciej taniej i lepiej....wiec ktory sprzet jest lepszy? :)

Edytowane przez Juchy

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 185,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano
kolejny przykład na to że w większości Japończycy to tragiczni programiści.Tak czy siak, nie służy to batalii która konsola może więcej. Bo architektura PS3 to obusieczne ostrze - dla jednych wada, dla innych atut.

Od siebie dodam ze nasi rodacy nie maja wiekszych problemow z ta platforma :P.

vide Beyonetta, która podobno na PS3 wygląda okropnie

Przyznam ze nie wczytywalem sie w tamten temat, ale to nie jest przypadkiem tak, jak z DMC4 tyle ze na odwrot (Xbox ma lepszy framrate, a PS3 oprawe) ?

przeciez wiesz ze nie wyjdzie wiec jaki sens ma to zdanie?

Zauwaz gwiazdke nad tekstem "killzone2" ;), mam na mysli "taki killzone 2", nie doslownie TA gre na konsoli M$ tylko cokolwiek na porownywalnym poziomie technologicznym !

I zdanie ma sens, jezeli taka gra wyszlaby na xboxa wszyscy myslacy zyliby spokojni (ja bylbym usatysfakcjonowany), a debile zawsze sie kloca wiec - who cares about them ?

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

Ludzie weźcie dajcie na luz, napijcie się zimnej wody, wyjdźcie gdzieś z dupą, bo ciągle się kłócicie jeden bóg wie o co. Dobra. To teraz i ja się dołączę, a co mi tam ;P Jakiś pajac z NG powiedział, że Uncharted 2 jest nie do uciągnięcia przez X360 a Wy już wierzycie ślepo. Nie zrobił ani jednej gry na X'a, jest z obozu SONY. A co miał powiedzieć ? Woda na młyn i tyle. Forza 3 vs GT5. Zobaczymy jak wyjdą obie. Narazie FM3 > Gt5. Tyle ode mnie, Trochę obiektywizmu. Nie ma gry ładnej równie jak KZ2 ? Hmm jest. RE5, który jest ładniejszy na Xbox'ie tak ku gwoli ścisłości. Można się kłócić i kłócić. Jednak chyba lepiej wypić po piwie.. w końcu wszyscy jesteśmy graczami

Opublikowano
I zdanie ma sens, jezeli taka gra wyszlaby na xboxa wszyscy myslacy zyliby spokojni (ja bylbym usatysfakcjonowany), a debile zawsze sie kloca wiec - who cares about them ?

tylko pomysl, po co nam taka sama gra kolejna? :)

zeby zadowoleni byli Ci ktorych nie stac na druga platforme?

ja tam wole im wieksza roznorodnosc i wiecej gier tym lepiej, a nie dublowanie i wydawanie "podrobek"

Edytowane przez Juchy

Opublikowano
Nie ma gry ładnej równie jak KZ2 ? Hmm jest. RE5, który jest ładniejszy na Xbox'ie tak ku gwoli ścisłości.

Ojj nie, nie jest wierz mi (w sensie ladniejsza od KZ2) ;).

Zreszta mi chodzi bardziej (a raczej przede wszystkim) na tle technicznym gry rownej KZ2, to ze modele postaci w RE5 sa bardzo bardzo dobre to nie to :/.

Opublikowano
Czyli co grafika w GT5 jest/będzie gówniana chcesz powiedzieć? Szkoda.

Tak wygląd tras w GT5p/FM3 jest gówniany,a w GT5 nie grałem to się nie wypowiadam o niej ;)

Opublikowano
Tak wygląd tras w GT5p/FM3 jest gówniany

chyba sobie jaja robisz -,-

1042471-mttk76_super.jpg

a nie, masz racje - (pipi) straszne :/

Opublikowano

LUCEK: jak zagrasz to sie wypowiesz, po co sie wypowiadac sugerujac sie zdjeciami skoro sie nie gralo

to co na zdjeciach nijak sie ma do rzeczywistosci, mzoe bedzie inaczej, ale to zobaczymy juz niedługo....

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

TIP: obczaj playtest z nowego PE ;)

Opublikowano

pewnie artykul na zamowienie :P

Opublikowano

tak, dostalem 4 xboxy i audi r8 na wlasnosc za to ^_^

Opublikowano
chyba sobie jaja robisz -,-

http://media.giantbomb.com/uploads/0/5911/...ttk76_super.jpg

a nie, masz racje - (pipi) straszne :/

Może grałeś w inna wersje niż ja, ale tak to nie wyglądało ;) I nie wiem czemu ciągle zarzucacie screeny z Foto Mode, ta gra tak nie wygląda i nie będzie <_<

Ja porównuję wygląd tras z M:PR, Dirt2, Pure, Burnout a przy nich te z GT5p/FM3 wyglądają biednie ;)

Opublikowano

to na pewno nie jest zdjecie z pozycji samej gry-kierowcy , samochodu nie prowadzi sie z lotu ptaka :)

a jak ktos juz zauważył tryb FOTO MODE to co innego...

wstrzymajmy sie do czasu az wyjdzie i wtedy pooceniamy owoce pracy poszczegolnych produkcji...

Edytowane przez Juchy

Opublikowano

No ok, masz racje z foto mode, ale spedzilem przy F3 caly dzien i nadal bede sie upieral, ze gra wyglada tak jak na tych screenach.

Watpie tez, zeby finalna wersja miala wygladac gorzej od tego dema.

Opublikowano

nie ma to jak filmik porównujący grę która wyjdzie za 2 miesiące do gry która jest już na rynku 2 lata(gran turismo 5 prologue).

Prawdziwego GT5 prawie nikt jeszcze nie widział- dwa filmiki z GC i kilka zdjęć z wersji która zdaniem twórców jest daleka od fulla i tyle.

Zaczekajcie na porównania bo na razie kłócicie się czy F3 przegoniła graficznie dwuletnią grę na ps3.

Opublikowano

Nie ma to jak filmik o filmikach, heh.

Opublikowano
nie ma to jak filmik porównujący grę która wyjdzie za 2 miesiące do gry która jest już na rynku 2 lata(gran turismo 5 prologue).

Prawdziwego GT5 prawie nikt jeszcze nie widział- dwa filmiki z GC i kilka zdjęć z wersji która zdaniem twórców jest daleka od fulla i tyle.

Zaczekajcie na porównania bo na razie kłócicie się czy F3 przegoniła graficznie dwuletnią grę na ps3.

Aha czyli zakładasz, że pełne GT5 będzie znacznie ładniejsze i dopracowane niż Prologue? Moim zdaniem porównywanie Prologu do FM3 ma sens. W końcu trzeba sprawdzić czy flagowy racer Microsoftu (Już drugi w tej generacji) jest ładniejszy od GT5P.

No ok, masz racje z foto mode, ale spedzilem przy F3 caly dzien i nadal bede sie upieral, ze gra wyglada tak jak na tych screenach.

Watpie tez, zeby finalna wersja miala wygladac gorzej od tego dema.

Lucek grałeś może w GT5 Prologue? Jeśli tak to miałbyś bezpośrednie porównanie i mógłbyś o tym napisać.

Opublikowano
Lucek grałeś może w GT5 Prologue? Jeśli tak to miałbyś bezpośrednie porównanie i mógłbyś o tym napisać.

niestety GT5P widzialem tylko kilka sekund w zasadzie, wiec nie mam podstaw do porownania :/

Opublikowano

Kurczę masz teraz PS3 to załatw sobie GT5P i będziesz nam mógł tutaj dokładnie napisać jak wypada porównanie oprawy tych dwóch tytułów.

Opublikowano

wg mnie możliwe,że minimalnie wygra Forza3 ale dalej wracam do tego czy jest sens porównywać F3 do gry która ma już dwa lata i jest demem.Zaczekamy na fulla GT5,na pewno poprawią grafikę(jeśli nawet nie bardzo to na bank będą jakieś kosmetyczne różnice),będą zniszczenia,nowa fizyka itp.

Nic nie wiemy o GT5, swego czasu mówiło się ,że gran turismo hd (już nie dostepne) jest taka ładna bo jest tam tylko jeden samochód.Prologue miał ich jak się okazało potem 16 na trasie i dodali np 3d trawę.Kaz w wywiadzie wspominał kiedyś,że pracują też nad deszczem więc poczekajmy conajmniej na TGS by osądzać co to Polyphony wyciągnęło z PS3.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ja grałem w obie, w tej chwili ładniejsze jest GT5p: 1080p, 60fps + lepiej wykonane samochody robią swoje(te z Forzy są trochę plastikowe), ale do premiery FM3 może się to zmienić.

Opublikowano

Kolejny ignornat, ręce opadają. Weź idź stąd i się tutaj nie odzywaj bo jesteś naiwnym laikiem z klapkami na oczach.

Widzicie? Lata wciskania takich tekstów i wśród laickich umysłów utrwalają się bajki nie mające nic wspólnego z rzeczywistością.

Opublikowano

Ku.rwa Gooral to niezly hardkor, uliczny kaznodzieja, prowadzi krucjate na wszystkie fronty ;]

Edytowane przez Gość

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.