Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lamb Of God

Featured Replies

• Odpowiedzi 66
  • Wyświetleń 16,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tracklist: 01. Straight from the Sun (2:10) 02. Desolation (3:55) 03. Ghost Walking (4:27) 04. Guilty (3:25) 05. The Undertow (4:47) 06. The Number Six (5:23) 07. Barbarosa (1:37) 08. Invictus

• To ten z(pipi)any mix, czekam na lepszą jakość. Pozdrawiam Panów którzy na poprzedniej stronie się nią zachwycają :]]]

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Z nowego albumu http://www.lambofgodvii.com/#

Opublikowano

Powiem krótko. Dawno nie słyszałem tak sycącego materiału. Wokal wspierający na "Torches", agresywne "Anthropoid" czy końcowa perkusja w "Footprints". Przy wypłacie biegnę po oryginał. Taka muzyka musi wyjść poza słuchawki :obama:

Opublikowano

musiałem "dojrzeć" do tego materiału, bo po pierwszym odsłuchu nie byłem zachwycony. Teraz stawiam tego szpila tuż za Sacrament. Nie spodziewałem się że polubię kawałki z czystym wokalem Randy'ego.

• 9 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

W ten piątek wypuszczają nową epkę specjalnie dedykowaną jednemu ze zmarłych fanów (nie tego zabitego w Czechach xd).

Część drugiego kawałka

http://www.metalinjection.net/av/lamb-of-god-teases-a-new-song-culling-which-sounds-like-its-from-the-2000s 

Edytowane przez Dr.Czekolada

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Pięć lat minęło i Owieczki Boże wydały wreszcie nowy album.

Single były bardzo dobre, szczególnie 'New Colossal Hate, a reszta płyty jest... równie świetna!

Tym razem mamy mnie eksperymentów a więcej straight forward grania jak dawniej. Randy to jest skórwysyn nie do zdarcia po prostu a reszta kolegów z zespołu na podobnej piździe. Co ciekawe, Chris Adler zrezygnował z funkcji perkusisty, ponieważ miał 3 lata temu dość poważny wypadek na motocyklu. Sam zarekomendował Arta Cruza i efekt jest taki, że facet gra rewelacyjnie i praktycznie identycznie jak Adler.

Co w tym przypadku jest zaletą.

Jury is still out, ale chyba to najlepsza płyta od 'Sacrament' z 2006 roku.

Nie będę się już dalej podniecał, łapcie imho najlepszy numer (ale absolutnie wszystkie są tak samo smaczne):

:banana-santa::twisted: :headbanger: