Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Harden i Lin tak jakoś średnio do siebie pasują żeby budować wokół nich przyszłość klubu. dziwie się, że Dallas jakoś się w to nie wmieszało ale z drugiej strony, kogo niby mieli by oddać?

zobaczymy jak się Broda spisze w nowej roli. w OKC był mężem opatrznościowym i wkraczał gdy sytuacja tego wymagała. w Rakietach będzie musiał dźwigać brzemię odpowiedzialności od początku do końca, plus świadomość kasy jaką się dostaje, bo jak wiadomo im większa, tym większe wymagania. good luck James.

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 670,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

Już jutro start, powoli zaczyna mnie łapać mała gorączka.

Dzisiaj w ostatnim spotkaniu Heat grali z Hornets. Już dość spore minuty mieli LeBron (zszedł w trzeciej kwarcie, dostał kopa w twarz) i Anthony Davis. Davis wypadł bardzo dobrze, 11-18 z gry, 24 pkt., 11 zbiórek. Także tylko jeden faul. Hornets wygrali mimo braku Erica Gordona. Podobno jednak jego kontuzja jest niegroźna i ma zagrać w pierwszym spotkaniu sezonu. Zobaczymy...

Tim Duncan w swoim pierwszym sezonie znalazł się w pierwszej piątce All-NBA. Czy Davis może się zbliżyć do tego osiągnięcia?

Warto zwrócić uwagę, że na razie Rashard Lewis i Ray Allen nie działają tak, jak niektórzy przewidywali. Okazuje się, że nie każdy rywal jest Oklahomą i ta taktyka nie będzie chyba na każdego działać. Ten transfer może (nie musi) tylko wyjść na plus Bostonowi, który musiał sprowadzić Jasona Terry'ego i proszę, Terry trochę straszy.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

A to kto jest teraz pierwszym PG w Celtics ? Nadal Rondo, tak ?

Opublikowano

A któżby inny.

Na ten moment piątka: Rondo-Terry-Pierce-Bass-Garnett.

Główni zmiennicy: Avery Bradley i Courtney Lee (G), Jeff Green i może rookie Jared Sullinger (F), na centrze rookie Fab Melo i Jason Collins.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

W zeszłym sezonie grał już w Magic.

Edytowane przez krupek1

Opublikowano

A któżby inny.

Główni zmiennicy: Avery Bradley i Courtney Lee (G), Jeff Green i może rookie Jared Sullinger (F), na centrze rookie Fab Melo i Jason Collins.

W s5 do powrotu Bradley'a będzie wychodził Lee, a nie Terry. Tak przynajmniej powiedział Doc. Główny zmiennik na centrze, to będzie Darko Milicic i pewnie Wilcox jak już będzie zdrowy. Melo, to w tym sezonie raczej rzadko będzie grał, długa droga przed nim.

Edytowane przez agst

Opublikowano

Startowa piątka to niekoniecznie główna piątka. Terry już w Dallas był zmiennikiem, ale grającym więcej, niż gracz, którego zmienia, zawsze powyżej 30 minut. Ja zawsze wolę mówić po prostu o najmocniejszych, najwięcej grających piątkach. I wydaje mi się, że gdy liczyć się będzie wynik, będzie grać Terry. Ale zobaczymy. W sparingach Celtics grali bardzo różnie, Terry ma też swoje lata. A z Miliciciem to pewnie możliwe, w sparingach ostatnio nie grał, tak że zobaczymy jak to się rozwinie.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Startowa piątka to niekoniecznie główna piątka. Terry już w Dallas był zmiennikiem, ale grającym więcej, niż gracz, którego zmienia, zawsze powyżej 30 minut. Ja zawsze wolę mówić po prostu o najmocniejszych, najwięcej grających piątkach. I wydaje mi się, że gdy liczyć się będzie wynik, będzie grać Terry. Ale zobaczymy. W sparingach Celtics grali bardzo różnie, Terry ma też swoje lata.

Jeśli masz to na myśli, to możesz mieć rację. Wydaje mi się jednak, że to kto będzie grał w końcówce będzie zależało od wyniku - jeśli będzie trzeba gonić wynik będzie grał Terry, jeśli bronić, to Bradley/Lee. Myślę też, że Rivers będzie kombinował dużo ze small ballem - czyli Green na 4. Jest masa możliwości i dość głęboki skład. Jestem ciekawy jak to wszystko się ułoży.

Już jutro będzie można zobaczyć przynajmniej mniej więcej rotacje Celtów, ale wiadomo, że poszukiwanie odpowiednich line-upów będzie trwało przez cały sezon, tak żeby być gotowym na PO.

btw. Krupek - skąd Ty się urwałeś, że nie wiedziałeś kto gra w C's na PG? ;)

Edytowane przez agst

Opublikowano

A któżby inny.

W s5 do powrotu Bradley'a będzie wychodził Lee, a nie Terry. Tak przynajmniej powiedział Doc. Główny zmiennik na centrze, to będzie Darko Milicic i pewnie Wilcox jak już będzie zdrowy. Melo, to w tym sezonie raczej rzadko będzie grał, długa droga przed nim.

Warto pamiętać od Greenie, który w preseason robił miazgę lekką. Boston bardzo się wzmocnił w tym sezonie.

Opublikowano

@agst

Wiedzialem, ze Rondo jest pierwszym PG, ale bylem ciekaw, co z Terry'm, bo to przeciez tez niezly PG :)

Opublikowano

@agst

Wiedzialem, ze Rondo jest pierwszym PG, ale bylem ciekaw, co z Terry'm, bo to przeciez tez niezly PG :)

Terry nigdy nie był PG, klepał jedynie jak PG mieli problemy z faulami albo były jakieś urazy.

Opublikowano

jaka taktyka na dzisiaj? czekamy do meczu czy idziemy szybciej spać i wstajemy o 1-szej?

Opublikowano

Czekamy do meczu, a potem jutro umieramy w szkole ;(

Celtics - Heat jest o 2, tak?

Opublikowano

Czekamy do meczu, a potem jutro umieramy w szkole ;(

Celtics - Heat jest o 2, tak?

O 1. Tylko ciekawe kiedy się zacznie sam mecz, bo przecież zawodnicy Heat będą zawieszać baner i otrzymają pierścienie.

Moja taktyka jest taka isć spać o 22, wstać o 1 i oglądać. :D

Edytowane przez agst

Opublikowano

Ja nastawiam dekoder HD + NBA LP + chorobowe ,to piękna mieszanka na start sezonu...

Opublikowano

Również jestem szczęśliwym posiadaczem NBA LP :) Sezon zapowiada się przynajmniej smakowicie!

Opublikowano

@balon1984

Terry przypadkiem nie był pierwszym PG w Atlanta Hawks m.in. w sezonie 99'/00' ?

Opublikowano

Odpowiem za Balona. Nie był. Częściej był rezerwowym ;)

Opublikowano

Warto wspomnieć, że do 7 listopada do nba league pass mają dostęp wszyscy bez opłat.

Opublikowano

No tak w stanach jeszcze czas letni, czyli tak naprawdę o 24 mamy mecz Wizards-Cavs na start sezonu :sorcerer:

Wygląda na to, że w tym roku nawet żeby dostać darmowy trial League Pass trzeba podać dane karty kredytowej, a jak się komuś zapomni skasować jest w plecy ponad 200 dolarów bo mu automatycznie ściągnie ;) Dzięuje postoje.

Edytowane przez Bartg

Opublikowano

No więc tak.

Teoretycznie mecz Miami jest o 1. Ceremonia jest zaplanowana na, obecnie, 0:15. Oczywiście pewnie obie rzeczy się opóźnią, ale jednak o 1 to już powinno być po ceremonii.

Co do Terry'ego, to może grać zamiast albo obok Rondo i na pewno będą takie momenty, ale bez wątpienia Rajon pozostanie liderem ekipy.

Opublikowano

Irving tak bardzo poza kontrolą.