Jump to content

Poradnik Extreme 12

Recommended Posts

Może umieścilibyście jakieś info, newsa na temat nowego poradnika czy wogóle taki się poajwi bo nigdzie nie mogę znaleźć na ten temat info. Kiedy wyjdzie co mniej wiecej będzie prezentował itp. POZDR

PS: PROSZĘ O ODPOWIEDŹ..... czuję się zawiedziony ^^

• Replies 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Kur.wa a na gamefaqs.com to nie łaska?

No bez jaj, nie mów, że to takie ważne i przełomowe, że musisz wiedzieć, czy sie w tym miesiącu pojawi. Pewnie twój HC Room tam ma być czy coś i sikasz w gacie. Proszę jakiegoś moda o zamknięcie tego tematu... Na stosowny temat przyjdzie pewnie jeszcze czas.

• 3 weeks later...

Ciekawe czy opis do GTA 4 pojawi się w Poradniku czy w PE? Ja osobiście wolałbym aby pojawił się w miesięczniku bo zanim wyjdzie Poradnik to wszyscy GTA już ukończą. A swoją drogą; czy jest jakiś temat, w którym można zamieszczać swoje propozycje gier, których opisy chcielibyśmy zobaczyć?

Ciekawe czy opis do GTA 4 pojawi się w Poradniku czy w PE? Ja osobiście wolałbym aby pojawił się w miesięczniku bo zanim wyjdzie Poradnik to wszyscy GTA już ukończą. A swoją drogą; czy jest jakiś temat, w którym można zamieszczać swoje propozycje gier, których opisy chcielibyśmy zobaczyć?

Byl kiedys taki temat, ale chyba umarl smiercia naturalna. Propozycje mozna skladac chocby i tutaj.

Byl kiedys taki temat, ale chyba umarl smiercia naturalna. Propozycje mozna skladac chocby i tutaj.

Fajnie by było gdyby się pojawił jakiś obszerny opis z wszystkimi pobocznymi bajerami do Lost Odyssey.

WG mnie szybciej niż Ci się wydaje a to z tego względu że już dzisiaj jest premiera GTA4 więc pewnie będą chcieli jak najszybciej obczaić produkcje żeb było czym zapchać strony w poradniku. Pozatym już tyle gier się nazbierało co czekają na opis że nie sądze iż czekają na nawał nowych produkcji.

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Guest Albert Wesker

no ale tak czy owak troche gier do poradnika sie zebralo: MGS4, Metroid Prime 3, Super Mario Galaxy, Ninja Gaiden 2, Lost Odyssey, DMC4...