Skocz do zawartości

Wody, napoje, soki itp.

Featured Replies

Opublikowano

Cthod0MW8AAlG1o.jpg\

Matko bosko jakie to dobre :banderas:

Słodkie, gorzkie? 

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 158,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W Żabce pojawiły się Lucozade, energetyki z glukozą, które dotąd widziałem tylko w UK w milionach smaków. Nie wiem, jakie są u nas, ale sprawdzę, bo w smaku całkiem ciekawe są.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś wrzucił dzisiaj na wykopie i sobie przypomniałem o tym napoju, pamiętacie?

1_12060200045.jpg

kawał mojego dzieciństwa, ale się piło jak się z boiska zgrzanym wracało :banderas: Brzoskwiniowy był goty, choć trochę za słodki.

Opublikowano

Pamiętam. Był taki nagazowany, że przez nos gaz leciał.

Opublikowano

Potem taki chemiczny posmak jabolowy zostawał w ryju, dziwne uczucie.

Opublikowano

To była tak średnia półka, dużo niżej niż pepsi, ale wyżej niż pozostałe tanie oranżady. Też w dzieciństwie piłem. Była bezsensowna moda, aby zawsze kupić największy napój i nosić w plecaku cały dzień, bo raczej się go nigdy nie wypijało.

Opublikowano

Pamiętam jak do Polski weszła niemiecka sieć Edeka, potem Royal Market. Mieli takie szczynowe oranżady po 40 gr za 1,5l. U mnie na osiedlu właśnie to królowało.

Opublikowano

Faktycznie Lift-a sie pilo lata temu , a mi z 15 lat temu moze troche wiecej smakowal w puszce ,,Toma,, tez juz pewnie dawno ich nie ma. Na puszce było napisane Tylko Toma To Ma . 

Lift dokladnie smakował ja krupek pisze. Ja pamietam jak w wakacje na boisku cale popołudnie z kumplami i zrzutka na napoje byla - najszczesciej woda aqua cytrynowa ale nie zapomnie ,,Volcano,, jak sobie przypomne ta oranzade - jedna chemia, inne smaki dało sie wypic jeszcze.

Edytowane przez obrazus

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś wrzucił dzisiaj na wykopie i sobie przypomniałem o tym napoju, pamiętacie?

1_12060200045.jpg

kawał mojego dzieciństwa, ale się piło jak się z boiska zgrzanym wracało :banderas: Brzoskwiniowy był goty, choć trochę za słodki.

Pilo sie bo bylo tanie. No i moze nie kazdy wie, ze to produkt coca coli. 

Opublikowano

Polecam sok warzywny Tymbark Vega Słoneczny Meksyk. Jak ktoś lubi soki pomidorowe to mega sprawa, można jeszcze dodać kilka kropel Tabasco.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

nowa coca cola limonkowa nadaje sie do usuniecia rdzy z metalowego kibla.

Opublikowano

Kupiłem dziś w Żabce nowy izotonik od Oshee, w składzie sok z cytryn grejfrutów, cukier trzcinowy i sól. W smaku jak lemoniada, całkiem spoko.

Opublikowano

Coca-Cola limonkowa jest spoczko.

Opublikowano

Właśnie się nad nią zastanawiałem czy nie smakuje przypadkiem jak płyn do mycia naczyń i wziąłem pepsi w puszce.

Opublikowano

Gdzie dostac? Zwykle sklepy czy Smaki swiata i podobne z importowana zywnoscia?

Opublikowano

W normalnych sklepach powinna być. Ja kupowałem w dworcowych kioskach - Hubiz i Inmedio.

Opublikowano

Gdzie dostac? Zwykle sklepy czy Smaki swiata i podobne z importowana zywnoscia?

W polomarket mają, ale nie w alejce z napojami tylko na regałach z boku