Opublikowano 29 grudnia 20168 l W Żabce pojawiły się Lucozade, energetyki z glukozą, które dotąd widziałem tylko w UK w milionach smaków. Nie wiem, jakie są u nas, ale sprawdzę, bo w smaku całkiem ciekawe są.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Ktoś wrzucił dzisiaj na wykopie i sobie przypomniałem o tym napoju, pamiętacie? kawał mojego dzieciństwa, ale się piło jak się z boiska zgrzanym wracało Brzoskwiniowy był goty, choć trochę za słodki.
Opublikowano 19 lutego 20178 l To była tak średnia półka, dużo niżej niż pepsi, ale wyżej niż pozostałe tanie oranżady. Też w dzieciństwie piłem. Była bezsensowna moda, aby zawsze kupić największy napój i nosić w plecaku cały dzień, bo raczej się go nigdy nie wypijało.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Pamiętam jak do Polski weszła niemiecka sieć Edeka, potem Royal Market. Mieli takie szczynowe oranżady po 40 gr za 1,5l. U mnie na osiedlu właśnie to królowało.
Opublikowano 19 lutego 20178 l Faktycznie Lift-a sie pilo lata temu , a mi z 15 lat temu moze troche wiecej smakowal w puszce ,,Toma,, tez juz pewnie dawno ich nie ma. Na puszce było napisane Tylko Toma To Ma . Lift dokladnie smakował ja krupek pisze. Ja pamietam jak w wakacje na boisku cale popołudnie z kumplami i zrzutka na napoje byla - najszczesciej woda aqua cytrynowa ale nie zapomnie ,,Volcano,, jak sobie przypomne ta oranzade - jedna chemia, inne smaki dało sie wypic jeszcze. Edytowane 19 lutego 20178 l przez obrazus
Opublikowano 6 marca 20178 l Ktoś wrzucił dzisiaj na wykopie i sobie przypomniałem o tym napoju, pamiętacie? kawał mojego dzieciństwa, ale się piło jak się z boiska zgrzanym wracało Brzoskwiniowy był goty, choć trochę za słodki. Pilo sie bo bylo tanie. No i moze nie kazdy wie, ze to produkt coca coli.
Opublikowano 7 marca 20178 l Polecam sok warzywny Tymbark Vega Słoneczny Meksyk. Jak ktoś lubi soki pomidorowe to mega sprawa, można jeszcze dodać kilka kropel Tabasco.
Opublikowano 24 marca 20178 l nowa coca cola limonkowa nadaje sie do usuniecia rdzy z metalowego kibla.
Opublikowano 30 marca 20178 l Kupiłem dziś w Żabce nowy izotonik od Oshee, w składzie sok z cytryn grejfrutów, cukier trzcinowy i sól. W smaku jak lemoniada, całkiem spoko.
Opublikowano 30 marca 20178 l Właśnie się nad nią zastanawiałem czy nie smakuje przypadkiem jak płyn do mycia naczyń i wziąłem pepsi w puszce.
Opublikowano 30 marca 20178 l Gdzie dostac? Zwykle sklepy czy Smaki swiata i podobne z importowana zywnoscia?
Opublikowano 30 marca 20178 l W normalnych sklepach powinna być. Ja kupowałem w dworcowych kioskach - Hubiz i Inmedio.
Opublikowano 31 marca 20178 l Gdzie dostac? Zwykle sklepy czy Smaki swiata i podobne z importowana zywnoscia? W polomarket mają, ale nie w alejce z napojami tylko na regałach z boku