Opublikowano 6 sierpnia 20186 l Sprite ogórkowy prosto z lodówki jest bardzo ok. Zapach świeżo krojonego ogórka szklarniowego po otwarciu. W smaku przypomina ogórka, jest trochę cytryny i dawka mega słodziku. Zamiast słodzić to ksylitolem tylko to mamy cykloniany, aspartam, sacharyny. Niby najważniejsze, że bez kalorii itp ale ta "słodycz" aż boli.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l A to słodkie (pipi) o nie wiadomo jakim smaku było kiedyś dobre? Czym to smakuje w ogóle?
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Mam kumpla, dla którego codziennością w liceum były 2 Snickersy i puszka Mountain Dew. Jak na to patrzyłem to skręcało w środku.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, Rozi napisał: A to słodkie (pipi) o nie wiadomo jakim smaku było kiedyś dobre? Czym to smakuje w ogóle? w automacie nie było nic innego xd a smakuje jak sprite z dodatkowymi 273452754kg cukru, jak cukierek/landrynek. I TAK KURŁA KIEDŻDY TO BYŁO LEPSZE 1 godzinę temu, krupek napisał: Mam kumpla, dla którego codziennością w liceum były 2 Snickersy i puszka Mountain Dew. Jak na to patrzyłem to skręcało w środku. <3 moja dieta redbull i snickers
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Kupiłeh to czintto kiedys w rzymie i kurła myślałem, że pije coś z alkoholem.
Opublikowano 8 sierpnia 20186 l Gorzkie, cierpkie, wytrawne, najlepsze. Kinnie to najlepszy napój gazowany in the universe.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l W dniu 8.08.2018 o 16:02, Orzeszek napisał: redbull i snickers Bezkitu, tez lubie polaczenie tych smakow xD Tzn. nie musi byc rb, wystarczy energetyk.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 20 minut temu, Mejm napisał: Bezkitu, tez lubie polaczenie tych smakow xD Tzn. nie musi byc rb, wystarczy energetyk. Ja też. Jednakowoż po killunastu latach picia energoli i zagryzania łakociami dorobiłem się nadżerek na żołądku i w dwunastnicy. Nie polecam takiej diety na dłuższą metę.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Weganskie to wszystkie są, a cukier tuczy! Wystarczy, ze litr lodow dziennie wjezdza w te upaly.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Pewnie lada chwila będzie w Piotrze i Pawle, bo tam zawsze Chaikola jest.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Nic mi nie wiadomo, ktoś miał przejąć po prostu, a sklep miał dalej funkcjonować w takiej samej formie.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Godzinę temu, krupek napisał: Nic mi nie wiadomo, ktoś miał przejąć po prostu, a sklep miał dalej funkcjonować w takiej samej formie. Jeronimo Martins ma przejąć, raczej przerobią na biedronki te lokalizacje.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l No to kibel, znikają sklepy, w których można dostać jakieś ciekawsze produkty.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 10 godzin temu, _Be_ napisał: Jeronimo Martins ma przejąć, raczej przerobią na biedronki te lokalizacje. Nie wiem jak w innych miastach ale we wroclawskich pipach zmieszcza sie ze dwie biedry. A nawet 5 zakopianskich tesco. Niby w polsce dobrobyt a pada kolejna siec z cenami o 2-3zl wyzszymi niz w biedrze i nieporownywalnie lepsza jakoscia zarcia.
Opublikowano 11 sierpnia 20186 l W dniu 9.08.2018 o 18:37, Shen napisał: Widział ktoś gdzieś? @_Be_ W Kauflandach półki się od tego uginają.