Skocz do zawartości

Soul Calibur na XBLA

Featured Replies

Opublikowano
sc z dc to ,,dzieło geniuszu" kropka!!

Jak w mordeczkę strzelił :) zleciało już tyle lat, a dla mnie jest to cały czas najlepsza gra ever.

• Odpowiedzi 32
  • Wyświetleń 12,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Potwierdzam wszystko to, co napisali w recce :). Dzisiaj sciagnalem, zagralem... toz to stary, dobry a nawet genialny SC, ktorego kazdy lubil (nie to, co kolejne czesci), gra legenda, kawal solidnego mordobicia. Przeszkadza troche brak trybu panoramicznego i przede wszystkim brak on-line :(.

Tak czy siak polecam zagrać wylacznie w wersjie trialowa z sentymentu, na fulla szkoda kasy. To jedna z tych gier, o ktorych zawsze bedzie sie pamietac, zawsze :).

Edytowane przez Meanthord

Opublikowano

Ja zassałem fulla. Dla mnie to najlepsza bijatyka ever i nie mogłem tego nie mieć. Dla tej gry kupiłem DC.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak to nie można zmienić? Ja jakoś zmieniłem bez problemu. Jedynym mankamentem jest to, że nie można obłożyć wszystkich "elów" i "erów", lecz tylko 1 klawisz na stronę.

• 3 tygodnie później...