Opublikowano 4 lipca 200816 l sc z dc to ,,dzieło geniuszu" kropka!! Jak w mordeczkę strzelił zleciało już tyle lat, a dla mnie jest to cały czas najlepsza gra ever.
Opublikowano 6 lipca 200816 l Potwierdzam wszystko to, co napisali w recce . Dzisiaj sciagnalem, zagralem... toz to stary, dobry a nawet genialny SC, ktorego kazdy lubil (nie to, co kolejne czesci), gra legenda, kawal solidnego mordobicia. Przeszkadza troche brak trybu panoramicznego i przede wszystkim brak on-line . Tak czy siak polecam zagrać wylacznie w wersjie trialowa z sentymentu, na fulla szkoda kasy. To jedna z tych gier, o ktorych zawsze bedzie sie pamietac, zawsze . Edytowane 6 lipca 200816 l przez Meanthord
Opublikowano 7 lipca 200816 l Ja zassałem fulla. Dla mnie to najlepsza bijatyka ever i nie mogłem tego nie mieć. Dla tej gry kupiłem DC.
Opublikowano 19 lipca 200816 l Nie można zmienić ustawienia klawiszy. Dla mnie to dyskwalifikuje grę w VS.
Opublikowano 20 lipca 200816 l Jak to nie można zmienić? Ja jakoś zmieniłem bez problemu. Jedynym mankamentem jest to, że nie można obłożyć wszystkich "elów" i "erów", lecz tylko 1 klawisz na stronę.