Yogi 61 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Potrzebujecie troche gotówki? Zapewne każdy pamięta z poprzednich części Gta taki pojazd jak Securicar (ten z napisem gruppe 6). Wystarczy go znaleźć, zaprowadzić w ustronne miejsce i naklepać mu tak żeby nastąpił wybuch. Miłego zbierania. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nie wiem czy to było: - kafejki internetowe noszą nazwę "Tw@" (twat), co oznacza 'c*pę' - w radiu lecą prześmieszne reklamy (zresztą i w telewizji) jak np. "America's Next Top Hooker" (reality show z zostaniem dzifką) albo "Flaming with the Stars" czy coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 telewizja to jedna wielka beka - reklama ubezpieczenia na nielegalne posiadanie broni czy reality show z dawno zapomnianymi celebrieties gdzie obserwujemy jak coraz bardziej staczają się ku kompletnej życiowej porażce. poje.bało typów z rockstara - teraz bede włączał telewizor, żeby oglądać wirtualne pierdoły w tv o_O. dobrze, że się jeszcze do neta nie dorwałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Nie mam co do tego pewności, to jest mój własny pomysł: Rockstar chyba kontynuuje "mruganie okiem" do fanów rapu - po Eazy-E w SA, mamy parę Little Jacob/Badman, którzy wydają mi się nawiązywać znanych raperów Lil Wayne'a i Birdmana (tego pierwszego można usłyszeć w radiu BEAT), po pierwsze pseudonimami, po drugie skłonnością do używek (Lil Wayne przyznaje się do spożywania tzw. "Purple drink", "Crank juice", "Sirup" - syropu na kaszel, który jest przyjmowany w dużych ilościach w celu wywołania ciekawych efektów) - vide wiecznie przejarany LJ, i po trzecie w końcu - Lil Wayne jest w pewnym sensie protegowanym znacznie starszego od siebie Birdmana, podobnie jak w grze. Tak wyglądają moje domysły, nic na necie o tym nie mogę znaleźć, jeśli okaże się, że to jest celowe, to będę z siebie dumny :>. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Dzisiaj mialem fajna akcje. Wyskoczylem z helikoptera na pelnym pulapie i Niko tak jakos "dziwnie" upadl, ze przezyl . Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Przed chwilą usłyszałem w radiu o... sobie, o tym, jak ścigałem faceta na motorze w poprzedniej misji i go zabiłem... "They must have been addicted to video games!" - wypowiedział się jeden ze świadków. "Police are now searching for a mysterious murderer with a foreign sounding name and addiction to video games". O_O Zauważyłem też dziś, że GPS nie dość, że działa bez zarzutu, to jeszcze uwzględnia ulice jednokierunkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Przed chwilą usłyszałem w radiu o... sobie, o tym, jak ścigałem faceta na motorze w poprzedniej misji i go zabiłem... "They must have been addicted to video games!" - wypowiedział się jeden ze świadków. "Police are now searching for a mysterious murderer with a foreign sounding name and addiction to video games". O_O Takie akcje już były w San Andreas. Po misji z napadem na bank (w sumie mały spoiler), wejdź do internetu, tam też będzie sporo o tym Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Pewnie większość juz zauważyła, ale GPS w niektórych autach (moze być we wszystkich, zależnie od ustawień w opcjach) "mówi" do nad kiedy mamy skręcać itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Pewnie większość juz zauważyła, ale GPS w niektórych autach (moze być we wszystkich, zależnie od ustawień w opcjach) "mówi" do nad kiedy mamy skręcać itp. To jest do ustawienia w opcjach, więc raczej żadna ciekawostka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 072 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Pewnie większość juz zauważyła, ale GPS w niektórych autach (moze być we wszystkich, zależnie od ustawień w opcjach) "mówi" do nad kiedy mamy skręcać itp. To jest do ustawienia w opcjach, więc raczej żadna ciekawostka. Tak, ale nie każdy mógł to zauważyć Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 To jest akurat SatNav, a nie GPS :] Niby to samo, ale nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blim 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Gdy jedzie się z Jacobem samochodem z wnętrza auta wydobywa się gęsty dym. ^_^ Dopiero dzisiaj to zauważyłem. I jeszcze jeden fajny bajer, mianowicie dźwięk syreny policyjnej po uszkodzeniu jest naprawdę genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes_1981 0 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 W stacji Vladivostok Fm jest wypowiedź Polki : "Najlepsza stacja jaką znam" naprawde perfekcyjnie powiedziane. Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 3 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) Fab3r po każdej misji jaką wykonamy, możemy na drugi dzień zobaczyć, w wiadomościach w kafejce na necie. Można podejść do bankomatu, wcisnąć LB i zobaczyć, ile posiadamy gotówki. Możemy, umawiać się z babkami z neta, jest strona, przeznaczona do randek, wysyłamy prośbę o randkę, i na drugi dzień, dostajemy odpowiedź. Mi się udało umówić z Carmen--(pipi)... materialistka. To raczej, oczywiste ale....gdy zakosimy, wóz policyjny, wchodzimy w komputer, możemy wykonywać 2 rodzaje misji. Pierwsze to aktualne, zgłoszone przestępstwa, a drugie to zabijanie, najbardziej poszukiwanych zbirów. Są za to achivy. W ogóle polecam, dzwonić, pod różne numery, te które zobaczymy na reklamach, budynkach itd. Czasem, można usłyszeć ciekawą, rozmowę, hasło itd. Edytowane 3 Maja 2008 przez Slupek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
IslandClaws 0 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Fusion FM - Aleksander Maliszewski-Pokusa. taki kolejny nasz narodowy akcent... Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 szkoda tylko, że to utwór "instrumentalny", bez wokalu =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Na liście panów na love-meet.net figuruje niejaki MALCOMseX :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jak macie malo hp to zadzwoncie pod 911, za niecaly 1000 dolcow mozna zregenerowac zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Sprawdzaliście, czy przemalowanie samochodu pomaga zrzucić pościg? Bo ja słyszałem, co było zresztą podkreślane w zapowiedziach, że Pay'n Spray w GTA IV nie pełni już takiej funkcji oO?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Afroman 81 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Nadal dziala ale policja nie moze widziec ze wjezdzasz do garazu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Wjechalem na zamkniety most furgonetka,po rusztowaniu na dole,jade jade myslac sobie ale fajnie,zaraz wjade na zamniety teren O_O i nagle dostalem 5 gwiazdek w dupe i policja zaczela mnie scigac,bug czy zamierzony dzialanie? Cytuj Odnośnik do komentarza
BiBeR 8 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Podejrzewam ze to juz znacie, ale nikt nie wspomnial o tym w tym watku, wiec pisze. Trzeba poleciec helikopterem nad Statue Wolnosci i wyskoczyc tak zeby wyladowac na tym tarasie u stop posagu. Przejsc przez jedno z 4ch drzwi i po drabinie w gore. A tam... moje pierwsze skojarzenie to bylo z GOW:Chains of Olympus A co do gwiazdek to wydaje mi sie ze jest latwiej niz w poprzednich czesciach - majac 4 gwiazdki ucieklem poza obszar poszukiwan i poscig ustapil. Nawet bez przemalowania auta. Szkoda ze np nie ma motywu, ze wystarczy zmienic auto i po sprawie, ale wtedy to juz by bylo zbyt banalne (tak bylo o ile sie nie myle w Driver :Parallel Lines) Velius : tak sie dzieje, jak nie masz jeszcze odblokowanej dzielnicy (co nie znaczy ze sie nie mozesz tam dostac, ale od razu masz na karku poscig) Mozna wplaw przekroczyc granice, mozna sie rozpedzic autem na blokade na moscie, przywalic i wylatujac przez przednia szybe przeleciec nad blokada Ale daleko nie uciekniesz. Mi sie udalo przebic motorem i autem (jedna blokada jest taka ze jest przerwa wieksza miedzy nia a mostem) ale szybko mnie zdjeli. Do wody tez nie ma co skakac z mostu bo zaraz motorowki przyplyna i klapa. Edytowane 4 Maja 2008 przez BiBeR Cytuj Odnośnik do komentarza
neopb20 0 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Hm...próbował ktoś dzwonić na numer "Taxi Drivers Needed" ??? Są zamazane 3 cyfry pierwsze i nie widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fab3r 4 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) A co do gwiazdek to wydaje mi sie ze jest latwiej niz w poprzednich czesciach - majac 4 gwiazdki ucieklem poza obszar poszukiwan i poscig ustapil. Nawet bez przemalowania auta. Szkoda ze np nie ma motywu, ze wystarczy zmienic auto i po sprawie, ale wtedy to juz by bylo zbyt banalne (tak bylo o ile sie nie myle w Driver :Parallel Lines) Jak znasz dobrze drogi i uliczki, to luzem można bokami uciec. Jeśli zmienisz auto w strefie, to nic nie daje, ale jeśli poza nią, to nie musisz czekać, tylko od razu gwiazdki znikają (tak mi się wydaje ) Po zabiciu Faustina zadzwoniłem na jego numer i na sekretarce był głos żony, że niedługo pogrzeb :] Do tego gdy dzwonimy do Francisa po zabiciu jego brata, żeby zlikwidował nam poziom wanted, to nigdy suka nie odbiera - po przejściu fabuły jego numeru nie ma nawet na liście Edytowane 4 Maja 2008 przez Fab3r Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Hm...próbował ktoś dzwonić na numer "Taxi Drivers Needed" ??? Są zamazane 3 cyfry pierwsze i nie widać ... tam jest IMO 555, niestety nie działa. Zresztą, jak wiele innych numerów podanych w grze. Mogli to trochę bardziej dopracować. Edytowane 4 Maja 2008 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi