Matt90 0 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jak na PS3 jest z multi w GTA IV? Są jakieś problemy (lagi itp.), czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
lukke 1 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 u mnie lagów praktycznie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Jak na PS3 jest z multi w GTA IV? Są jakieś problemy (lagi itp.), czy nie? Zdarzaja sie, ale nie czesto. U mnie na jakies 20 razy lagi mialem tylko raz ( i chyba napewno zalezy to od tego, jakie host ma lacze ). Ogolnie imo multi grane ze znajomymi jest bardzo satysfakcjonujace ( team mafia work rlz ), ale z przypadkowymi ludzmi nie gra sie juz tak fajnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza
BiBeR 8 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 I ja chetnie sie przylacze do multi (PS3) Moj login to : PITFALL-PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Sqtr78 1 038 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 I ja tez sie chetnie wkrecam: MOj login - rafstash Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Stolec777 (psn) Cytuj Odnośnik do komentarza
szeni 114 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Dzisiaj troszkę pograłem, chyba z Polakami nawet (dostałem invite od WiszaPL), i niestety na 3 rozegrane gry tylko z jednej byłem zadowolony. W pozostałych dwóch składy były nierówne. W tej jednej było zaje.biście, lotnisko jest zdecydowanie najlepszą mapą, jeszcze do tego z kałachami. Denerwuje najbardziej to, że lepsza drużyna potrafi poruszać się po mapie w zwartej grupie i wybijać pojedynczych pamprów z innych drużyn, powodując ich respawn i powstrzymując od utworzenia takiej grupy pozostałych grających. Jakiś autobalance też by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 jedyny tryb jaki do tej pory naprawde mnie wciągnął to turf talk, inne wariacje deathmatcha są raczej miałkie. szczególnie jak cię rzuci do gry z jakimiś po.(pipi)ańcami na całym liberty city. mała dzielnica + respawn medium i można się fajnie bawić. za to tryby co-op typu bomb da base czy hangman noose dają radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Mnie się tam deathmatch najzwyklejszy najbardziej podoba. Środkowa wyspa, wszystkie bronie, każdy sam. Jest zabawa i to najważniejsze. Ja tam sobie mykam najczęściej autobusem Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes_1981 0 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 UWAGA: To jest dla mnie bardzo ważne. Może ktos mi powiedzieć czemu za każdym razem jak chce pograć online i biore deatmatch i juz jestem w laderboard czy jakos tak to sie zwie to wywala mnie i pisze :THE CONNECTION TO ONE OR MORE PLAYERS HAS BEEN LOST. RETURN TO SINGLE PLAYER. Gram na polskim koncie. Ktoś umie wytłumaczyć ten problem? Bardzo was prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kac_r 2 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 tez tak dzisiaj mam, spoko, pewnie sie cos z serwerami zrabalo ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Ja mialem cos dziwniejszego: WLaczylem tryb Multiplayer i pokazalo mi Loading, nie bylo nawet lobby, pozniej od razu Starting Game i tak czekalem czekalem i czekalem az wyszedlem do menu konsoli. Mialem tak dwa razy, pewie problemy z serwerami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Adamus7856 3 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jeśli chcecie zostać wyownowani w multi to zapraszajcie na serwery jednego z nas: Adamus7856, Quatezcoatl, XM16E1 - Elita graczy w GTA IV z klanu PS3 Polish Elite - Multi RZĄDZI Cytuj Odnośnik do komentarza
Kibot 10 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Może jakiś forumowy meczyk np. w Team Mafiya Work? Cytuj Odnośnik do komentarza
uhr 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jeśli chcecie zostać wyownowani w multi to zapraszajcie na serwery jednego z nas: Adamus7856, Quatezcoatl, XM16E1 - Elita graczy w GTA IV z klanu PS3 Polish Elite - Multi RZĄDZI 12, 13 ? "żal", "lool" i te sprawy? Wczoraj w nocy, włączyłem na chwilę konsolę.. multi na farta.. połączyło się, zeszło do 5 rano. Jakim cudem jakiś chłop biegał w samych majtasach? Czy można jakoś obejść to, że przy rozłączaniu wywala mnie do single mode? "Prison".. team deatchmatch.. bajka Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) Znowu nie mozna sie polaczyc na Multi na PS3. Ciekawe kiedy w koncu zrobia te serwery. Edytowane 5 Maja 2008 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
stabik 3 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Multi lezy kompletnie ;/ W ogole nie mozna sie zgadac z przypadkowymi osobami a jesli juz ktos ma headset to sapie do niego i tyle. Proponuje w 1 poscie robic oficjalne ustawki i niech bedzie caly czas edytowany i dodawani ludzie ktorzy sie stawia Cytuj Odnośnik do komentarza
mord00k 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jak ktoś chce o 20:30 na ustawkę na Free Play lub inne tryby to zapraszam po zaproszenia Cytuj Odnośnik do komentarza
slonik 1 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) moj GT- rozpierdalacz ( jak widać na dole ) - dawać zaproszenia bo ciut mało polaków gra w multi.. Edytowane 5 Maja 2008 przez slonik Cytuj Odnośnik do komentarza
wiiboxstation 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Jakim cudem jakiś chłop biegał w samych majtasach? Miał strój zombie , ty też możesz go mieć, na ekranie tworzenia postaci do multi naciśnij L1 lub R1 (powinno być napisane w legendzie) Cytuj Odnośnik do komentarza
kold 8 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 bede za pol godziny jako roomcajs. i tak czesto pewnie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
ramzes_1981 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 No i jak tam działa ten online na ps3 czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Raz tak raz nie, ja na razie gram, ale czasami wywala podczas laczenia. Mialem juz tak, ze mnie wywalilo i sie zawiesilo i musialem ponownie wlaczyc gre z menu konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Baqś 0 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 A gdzie w opcji gta szukac trybu online bo wogole go nie widze? ( konsole mam od wczoraj wiec jeszcze dobrze sie nie znam) Cytuj Odnośnik do komentarza
Tosh 1 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 W telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi