Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero World Tour

Featured Replies

Opublikowano

Czy mi się wydawało, czy miał być osobny zestaw gra + perka ? :/

Nie zamierzam wydawać >700 zł, żeby kurzyła mi się druga gitara i trzeci mikrofon...

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 55,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szybkie pytanie.   W quickplay nie mam wszystkich utworów. Jak je odblokować? Wyczytałem że podobno są od początku a nie ma np. 30 second to mars - The Kill.... Wie ktoś coś???   Pozdrawiam,

Opublikowano

Może Ci się pomyliło z europejską wersją rock banda 1

Opublikowano
Czy mi się wydawało, czy miał być osobny zestaw gra + perka ? :/

Nie zamierzam wydawać >700 zł, żeby kurzyła mi się druga gitara i trzeci mikrofon...

Mam dokładnie ten sam problem. Zastanawiam się teraz czy nie kupić samej perki od RB albo najwyżej trochę później checknąć allegro czy aby ktoś oddzielnie perki z GH nie sprzedaje. Moim zdaniem trochę lipa, że nie ma takiego zestawu. W końcu to zupełnie nowy instrument w serii, strasznie się nim chwalą, itd. Z drugiej strony flagowym instrumentem serii jest, jak sama nazwa wskazuje, gitara, więc oddzielny, jedno-instrumentowy zestaw właśnie z gitarą może być uzasadniony :P.

Opublikowano

Oby był osobny zestaw gra+gitara i gra+perkusje+(najwyzej)mikrofon. Bo nie bedzie mnie stac by odrazu wydac 700zl po czym i tak pewnie bede cioral na jednym z instrumentow przez dluzszy okres.

Opublikowano

Imo bez sensu jest kupowanie perki od RB1, jak na rynek wchodzi GHWT z całkiem nowym rozwiązaniem, rozbudowanym, czułym na nacisk, kompatybilnym ze wszystkimi grami i - co dla mnie najważniejsze - wyciszonym w stosunku do RB. Skoro tyle wytrzymałem, poczekam jeszcze kilka tygodni. I znowu zachodni eBay się wzbogaci, trzeba będzie polować na aukcje z GHWT na części...

Opublikowano
Imo bez sensu jest kupowanie perki od RB1, jak na rynek wchodzi GHWT z całkiem nowym rozwiązaniem, rozbudowanym, czułym na nacisk, kompatybilnym ze wszystkimi grami i - co dla mnie najważniejsze - wyciszonym w stosunku do RB. Skoro tyle wytrzymałem, poczekam jeszcze kilka tygodni. I znowu zachodni eBay się wzbogaci, trzeba będzie polować na aukcje z GHWT na części...

Ty masz ten komfort, że już sobie ponapierd!alałeś. Ja to mam jeszcze przed sobą :D. A trafiła mi się całkiem korzystna oferta kupna perki z RB, grę mam, najwyżej kupię na początku samą grę GH:WT. Oblookam na tej "słabszej" perce i jak stwierdzę, że naprawdę potrzebuję tej z GH to sprzedam perkaszyn namber łan i kupię perkaszyn hyper proł.

Opublikowano

Na play.com sa juz dostepne pre ordery.Cenowo wyglada to tak :

Guitar Hero: World Tour - Band Bundle (with FREE Wired Bass Guitar Controller) | Xbox 360

£149.99 Free Delivery

Guitar Hero: World Tour (Guitar Bundle) | Xbox 360

£69.99 Free Delivery

Guitar Hero: World Tour (Game Only) | Xbox 360

£39.99 Free Delivery | You Save £10.00 (20%)

Dostepne od 07/11/08 z wyjatkiem pierwszego zestawu ktory ma sie pojawic 14/11/08

Dziwne ze nie ma zestawu z sama perka ;/

Ogolnie cenowo drozej niz za RB mowiac o calym zestawie.

Ogladajac filmiki jakies na ju tjubie srednio te wyciszenie wyszlo imo.Tak czy owak drugiej perki juz nie kupie a i gitary tez nie bo mialbym juz czwarta a magazynu w domu nie mam.

Opublikowano
Dostepne od 07/11/08

Huh, Gears of War 2, Call of Duty 5 i Guitar Hero World Tour w jeden dzień. Nieźle :nonie:

Opublikowano
  • Autor

Zamawia ktoś z dvdcrave? Z tego co widze kosztuje tam jakieś 250zł(zestaw z gitarką) :)

Opublikowano

hehe a widziales ile wychodzi wysylka ?? :> bo takie rzeczy wysylaja tylko UPS Express i pewnie wyjdzie drozej niz sam zestaw

Opublikowano
  • Autor

No, myslalem ze wysylka bedzie tansza a wychodzi 400zl o_____O

(pipi)ać, zamawiam na gram.pl

Opublikowano

Nie widzę preordera na gram.pl

Opublikowano

no gierka naprawdę fajna możemy wybierać style w jakich będzie poruszał się nasz spiewak ja narazie gram piosenke LOS LOBOS LA BAMBA bardzo fajna ogólnie gierka bije na głowę rock band 2 graficznie a resztę się zobaczy ;]

Opublikowano

Można grać na padzie, czy only instrumenty jak w RB?

Kur.wa, GHWT, GoW2, FC2 i F3 już krążą a ja akurat ROD'a dostałem ;/

Opublikowano

W sumie nie wiedziałem, gdzie to napisać, więc pisze tutaj.

Mam w planie, no w sumie to na razie tylko myślę o tym, aby stworzyć jakąś polską stronę o grach muzycznych, w szczególności GH&RB&RR.

Możnaby też się pokusić o polską wersję SH, choć to takie raczej marzenie, no ale do rzeczy.

Oczywiście sama strona nie jest problemem, bo mam w tym doświadczenie, tylko raczej chodzi mi tutaj, czy wg was takie coś by się przydało? I czy pomoglibyście w tworzeniu takiego serwisu?

(Prosze o nie usuwanie tego posta :))

Opublikowano

Jestem za. DLC warte ściągnięcia, newsy, rankingi, turnieje. Ja osobiście widzę w tym miejscu w Polszy sporą niszę i nie chodzi tylko o stronę (chociaż to bardzo dobry pomysł, w razie sukcesu można iść dalej), ale o stworzenie jakby społeczności graczy "muzycznych". Czekam na wielkie otwarcie Twojej strony/serwisu.

Opublikowano

Spokojnie, na razie potrzebuję grupę zgranych osób, co ty na to? ;)

Opublikowano

Mysle ze to dobry pomysl, ale zeby nie okazalo sie to slomianym zapalem.Ogolnie w temacie ze tak powiem siedze bo te gry najwiecej mi daja fanu wiec i taka stronke z checia bym odwiedzal :)

Opublikowano

Nie da sie grac na padzie. Well, grajac na instrumentach z RB stwierdze tyle - perka jest latwa w wiekszosci utworow, (w RB gralem na hardzie, w GHWT hard/expert) gitara w przeciwienstwie do RB wreszcie sie zrobila interesujaca, mikrofon lepiej wyczuwa skale glosu. Tutaj jest ciezko grac kombinacja gitara + mikrofon naraz. Rock Band zdaje mi sie mial wiecej takich przyjemniejszych kawalkow, a mniej nakur.wiania. Kwestia gustu.

Opublikowano

Hmm gre juz zamowilem, ale martwi mnie z leksza co mowisz.Tez nie lubie jak jedyne co trzeba na perce to naparzac jak opetany doprowadzajac zreszta otoczenie do szewskiej pasji hehe.Przynajmniej mozna pograc lepiej na gitarce ktora w RB zupelnie mi sie nie podoba i zagralem kariere tylko zeby zagrac i wiecej juz nie siegnalem po nia.

Opublikowano

Gdzie mozna najtaniej zamowic bundle z gitara?

Opublikowano

czy sciagniete piosenki z gh 3 działają w gh iv ? bo ja tam takiej opcji nie moge znalesc