Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: World at War

Featured Replies

Opublikowano

Dodam, że "prestiży" jest 10, czyli 650 leveli i 65 na "prestiżu zerowym", razem 715. Czyli ktoś o niby tym samym levelu, może być tak naprawdę kilkaset leveli do przodu w stosunku do ciebie.

call_of_duty_5_prestige.jpg

• Odpowiedzi 653
  • Wyświetleń 68,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

To widze, ze daleko w tyle jestem hehehe:D A Czelendżesy tez sie skasuja ?? Sluchajcie, a za zrobienie maksa czelendżesów coś jest ??

Opublikowano

Tak, challenge też się skasują, ale i tak za zrobienie wszystkich nic nie ma.

Opublikowano

muszę przyznać ze dość przyjemnie się gra w tego COD'a :). przechodzę kompanie pierwszy raz i odrazu na Veteranie . W prawdzie początek nieco trudnawy ,ale po pierwszych 3 misjach idzie nieco sprawniej i łatwiej .

CO nie zmienia faktu ze COD :WaW to totalna kalka COD4 .Gdyby nie te misje ruskimi ... cos mi się przejadł temat 2 wojny ŚW i granie ruskimi . Ale walka z japońcami bardzo fajna . swoja droga mogli by zrobić jakiegoś COD w całości poświęconego wojnie na pacyfiku lub w Vietnamie :)

Opublikowano

Chodzą ploty, że po Modern Warfare 2 kolejny COD będzie właśnie w Vietnamie, a przynajmniej nie w realiach drugiej wojny światowej bo sami twórcy mówili, że ten wątek jest już raczej wyczerpany i zamknięty. Vietnam to bardzo dobry pomysł, cholernie ożywiłoby serię.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wyszedł Map Pack 2 za 800MSP. Ktos ma info o blokadzie regionalnej ?

Opublikowano

blokada jest, ale ze zmiana ip nie ma problemu i można ją łatwo obejść. A mapki są świetne jak na mój gust...Sub Pens- rozwałka i zadyma wieksza jak na Dome, a Banzai miażdży klimatem.

Edytowane przez Nitro619

Opublikowano

Możesz sprawdzić czy da się w te nowe mapki grać na split screenie???

Opublikowano

Jeśli nie ma wykupionego MP 1 to mogę kupić MP2 i bede miał wszystkie nowe acziki czy muszę mieć oba MapPack'i ?

Opublikowano

Czy map pack 1 ma blokade regionalna?

No i pytanie o MP 2,da sie to jakos obejsc i sciagnac?Mam na mysli jakis inny sposob niz ten opisany na xbox online com ktory wymaga 2 kart sieciowych.

Opublikowano

Właśnie przed chwilą chciałem ściągnąć dodatek, bo dowiedziałem się że, ma nowe acziwy. I niestety jest pierd.. blokada...

Opublikowano

Kazdy DLC do 5 jest z blokada jak rowniez demo ;). Ominac to mozna bedac np. w UK i sobie pobrac czy cos w tym stylu

Opublikowano

nawet demko COD WAW ma blokadę : /

wk'wia mnie niemiłosiernie ta blokada. dla mnie to jest niepojęte, jak można świadomie rezygnować z kasy, blokując tak świetne dodatki. podobnie sprawa się ma z GOW2. rozumiem jakby blokowali jakieś crapy pokroju Lost Planet, ale takie tłuste tytuły ?!

Opublikowano

Single na Weteranie rozwalony :)

Co do multi: poczatkowy bylem sceptyczny, ale teraz stwierdzam, ze jak dla mnie jest ono naprawde nie gorsze niz w Modern Warfare (choc akurat WaW trzeba przyrownywac do COD3 ze wzgledu na devlopera i charakter multi, epoke). Wnosi duzo swiezosci, a i w przeciwienstwie do COD3 czolgi nie przeszkadzaja w rozrywce i mozna je latwo unieszkodliwic.