Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Beyond Good & Evil 2

Featured Replies

Opublikowano

Nie podoba mi się. Nie mam zamiaru o niczym wyrokować, to w końcu tylko trailer, ale wszystko wydaje mi się zbyt realistyczne. Czekam aż pokażą dziką przyrodę i Jade polującą z aparatem (E3 :whistling: ).

• Odpowiedzi 47
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Wstrzymano prace nad BG&E2? Ubisoft to chuje!   http://www.gram.pl/news_8grkGO,7_Beyond_Good_and_Evil_2_wstrzymane.html

Opublikowano

Może to jest rander... dobra, na pewno jest (może nie koniecznie jeśli idzie o grafę, ale o koncept gameplayu). Ale właśnie taki kierunek to co mi się marzy jeśli chodzi o nową generacje gier - ten typ pracy kamery, ta akcja. To jest do odtworzenia w warunkach gry, włącznie z oddaniem żywego miast i biegania wszędzie (kibel rox). Wymaga tylko nowego spojrzenia, zerwania ze starymi standardami, które wydawały się prawdami absolutnymi - mówię o sterowaniu.

Pierwsze jaskółki to Heavy Rain i po tym trailerze mam też wrażenie że właśnie tak gra. Bo ona z pewnością nie ma typowego sterowania.

Mam nadzieje zobaczyć niebawem więcej.

Opublikowano

Nigdy niegralem w jedynke ale 2 napewno sprawdze a co do trailer'u to grafe na bank uciagnie bo uncharted 2 wyglada duzo lepiej jedynie co to ta plynnosc i praca kamery ale kto tam wie :)

Opublikowano
Może to jest rander... dobra, na pewno jest (może nie koniecznie jeśli idzie o grafę, ale o koncept gameplayu). Ale właśnie taki kierunek to co mi się marzy jeśli chodzi o nową generacje gier - ten typ pracy kamery, ta akcja. To jest do odtworzenia w warunkach gry, włącznie z oddaniem żywego miast i biegania wszędzie (kibel rox). Wymaga tylko nowego spojrzenia, zerwania ze starymi standardami, które wydawały się prawdami absolutnymi - mówię o sterowaniu.

Pierwsze jaskółki to Heavy Rain i po tym trailerze mam też wrażenie że właśnie tak gra. Bo ona z pewnością nie ma typowego sterowania.

Mam nadzieje zobaczyć niebawem więcej.

Widze ze mamy podobne oczekiwania co do gier w przyszlosci :) Mimo wszystko mam wrazenie ze przez ostatnie lata nasza branza stoi w miejscu jesli chodzi o innowacje, ruch uliczny w grach, sposob poruszania sie i eksploracji itd. Popatrz ile lat temu wyszlo takie Shenmue z ogromnym swiatem, gameplayem "wrzuconym" w tłum uliczny. Od czasu tej gry praktycznie nie widze zadnego postepu. Ten rok moze przyniesc wkoncu nowy wymar grania..Wlasnie tego co widzialem w trailerze BG&E 2 bym oczekiwal od next genowych gier. Duzej filmowosci nie tylko w przerywnikach, ale takze w samym gameplayu...

Gram sobie wlasnie w KZ 2 i ta gra dotyka "niemozliwego". Tzn gram i rownoczesnie czuje sie jak w filmie :) (mam nadzieje ze rozumiecie o co mi chodzi).

Opublikowano
Ewentualnie to może być filmik na silniku gry, ale za nic nie dostaniemy takich animacji postaci ;)

A mi się wydaje, że możemy dostać :) Już AC pokazał ile można na dzisiejszych sprzetó wyciągnąć, nie mówiąc już o tym co pokaże AC2 w tym temacie.

Edytowane przez Incognitos

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Getaway,Eight Days,teraz ta gra- kurcze fajne pozycje nam przechodzę koło nosa :/

Opublikowano

Nie powiem, żebym jakoś ubolewał. Jedynka nie wciągnęła ani mnie, ani moich koleżanek. A przecież przygodówki to dobry materiał dla laików.

• 2 lata później...
Opublikowano

Jest nowy "filmik"

"Na targach Montpellier In Game Michel Ancel (twórca Raymana oraz głównego bohatera wpisu), razem z kolegą po fachu, Jordenem Mechnerem (odpowiedzialny za pierwsze przygody Księcia Persji, a ostatnio From Dust) przeprowadzili prezentację na temat tworzenia gier. Co najważniejsze: w jej trakcie Michel pokazał obrazki koncepcyjne oraz nagranie z Beyond Good & Evil 2."

http://niezgrani.pl/...nd-good-evil-2/

Edytowane przez the_m

Opublikowano

Niewiele ale dobrze wiedzieć że coś się dzieje w tym temacie :) A gra to jakiś strasznie ambitny projekt nic dziwnego, że Ubi boi się wyłożyć, zapewne, górę kapuchy na niszową markę i zbiera kasę wydając BGE HD i uzależniając kontynuacje od sprzedaży nowego Raymana (harkorowe dziadostwo :P). Oby się Ancelowi udało dopiąć swego.

Opublikowano

A ten filmik to nie wyszło, że fake ?

Ja czekam na ten sequel jak na nic innego, nawet bardziej niż na GTA V czy nowego Superfroga : )

Jedynka to dla mnie top 3 gier w życiu.

Rada dla wszystkich co też czekają na BG&E 2, kupujcie Raymana Origins i to najlepiej w premierę :)

Opublikowano

A ten filmik to nie wyszło, że fake ?

Ja czekam na ten sequel jak na nic innego, nawet bardziej niż na GTA V czy nowego Superfroga : )

Jedynka to dla mnie top 3 gier w życiu.

Rada dla wszystkich co też czekają na BG&E 2, kupujcie Raymana Origins i to najlepiej w premierę :)

Prędzej "target render".

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Environment tech video:

Szczerze mówiąc nic szczególnego z czym nie mogłyby sobie poradzić obecne konsole. Ale jeśli faktycznie będą czekać na next geny to mam nadzieję, że jeszcze popracują nad tym silnikiem. No i samo otoczenie mogłoby być bardziej "żywsze".

Opublikowano

Przy takiej oprawie spokojnie mogłoby to wyjść na obecne konsole, miejscówki momentami bardzo przypominają Kijuju z RE5.

W komentarzach pisze, że to demo z 2009 roku odpalone na PS3/Xboxie. Czyli wiadomo, że gra będzie wyglądać dużo lepiej.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jedynka to jedna z moich ulubionych gier ever. Wszystko mi podpasowało i fabuła, zagadki, klimat, robienie zdjęć, bohaterowie, świat - no walki mogłyby być trudniejsze. Ciekawe czy się doczekam.