Skocz do zawartości

PS2 News - komentarze

Featured Replies

Opublikowano

holoł :P w MM mam zamiar kupic wersje Scph-77003 i tutaj pytanie , jak awaryjność w tej konsolce , dużo tutaj piszecie o róznych wersjach obeznani jesteście moze pomozecie :D w zestawie z konsolką znajduje sie gra the simpshons i zamierzam jeszcze kupić God of war i czy to bedzie dobry zakup na początek

Z góry dzięki :P

• Odpowiedzi 41
  • Wyświetleń 75,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jeśli ktoś ma wielkie łapska i nie lubi DualShock 1/2 a ma DualShock 4 to polecam adapter firmy Brook        

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie będę spamował w pomocy więc spytam tu. Model grubej PS2 SCPH 50001 to ten ze starszych czy nowszych?

Opublikowano

nowszy

Opublikowano

Wie ktoś jak sprawa się ma z Metal Gear Solid: The Essential Collection, głównie chodzi mi tu o rynek europejski?

Opublikowano

ja mam tylko nadzieje na ukazanie sie tego w zrozumialej wersji jezykowej... sprowadzenie z usa to nie jest taki duzy problem jakby moglo sie wydawac :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co z tym R&C: Size Matters ? Będzie na PS2 czy nie ?

A Pursuit Force: Extreme Justice ? Też miało być, a jak narazie nigdzie tego nie widziałem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W najnowszym PE jest napisanę , że Atari tworzy .......Hogs of War 2 (kojazycie tytuł z PSX-a ?).

Wiecie coś więcej na ten temat?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wipeout pulse na ps2 ^_^

nareszcie jakis konkretny news

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

A jak z tą konwersją GOW z psp ?

Opublikowano

też jestem ciekaw. Ja ostrze sobie zęby na Lego Batmana i Daxtera :D Sasasa

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

O plask. Ja cały czas zaznaczam, że produkt ten został dodany do oferty sklepu jeszcze w 2007. Sam widziałem go jakiś miesiąc temu już. A teraz ktoś odkopał zdechlaka i w połączeniu z oficjalnymi zapowiedziami nowych gier od Sony wszyscy sobie robią nadzieje ;>.

Opublikowano

Edytowane przez coopa

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja myślę że jednak możemy się spodziewać nowego GTA na PSP i być może na PS2. Zapowiedziano dopiero 40 % gier, które ukażą się na PSP. Reszta zostanie przedstawiona na targach E3, i być może kilka tytułów nawet przed targami. Tak twierdzi John Koller.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak patrzę, patrzę na te newsy i wniosek jest taki, że dopóki żyje PSP, PS2 będzie się trzymać jako tako:)

Edytowane przez Re

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

elo

kiedys byly pogloski, o nowym wipeoucie na ps2

wyjdzie to to ?

jakeis info?

nadzieja>

Opublikowano

Wipeout Pulse

- Publisher : SCEE

- Developer : Studio Liverpool

- Genre : Futuristic Racing

- Release: Jun 19, 2009 (EU)

ostatnio tylko ten port ;]

Opublikowano

LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues

To to wyjdzie na PS2 czy nie? Bo zgłupiałam :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy słyszeliście jakieś info odnośnie FIFA 2010 na PS2 ? Będzie to coś godnego uwagi czy twórcy przyłożyli się tylko do nex genów ?