Opublikowano 15 stycznia 200817 l holoł w MM mam zamiar kupic wersje Scph-77003 i tutaj pytanie , jak awaryjność w tej konsolce , dużo tutaj piszecie o róznych wersjach obeznani jesteście moze pomozecie w zestawie z konsolką znajduje sie gra the simpshons i zamierzam jeszcze kupić God of war i czy to bedzie dobry zakup na początek Z góry dzięki
Opublikowano 16 stycznia 200817 l Pierdzielisz!!! Zarąbiście! A tak w ogóle to nie temat do takich pytań, załóż temat w pomocy, tam Ci ktoś odpowie.
Opublikowano 13 lutego 200817 l Nie będę spamował w pomocy więc spytam tu. Model grubej PS2 SCPH 50001 to ten ze starszych czy nowszych?
Opublikowano 18 lutego 200817 l Wie ktoś jak sprawa się ma z Metal Gear Solid: The Essential Collection, głównie chodzi mi tu o rynek europejski?
Opublikowano 18 lutego 200817 l Tak jak z 20th Anniversary Collection. Szanse są, ale na 90 % nie będzie u nas .
Opublikowano 19 lutego 200817 l ja mam tylko nadzieje na ukazanie sie tego w zrozumialej wersji jezykowej... sprowadzenie z usa to nie jest taki duzy problem jakby moglo sie wydawac
Opublikowano 3 marca 200817 l Co z tym R&C: Size Matters ? Będzie na PS2 czy nie ? A Pursuit Force: Extreme Justice ? Też miało być, a jak narazie nigdzie tego nie widziałem.
Opublikowano 9 marca 200817 l hmm, czy to tylko moje odczucia, ale wydaje mi sie szokujące, że w momencie kiedy na rynek wychodzi Yakuza3 na ps3 Yakuza 2 dopiero ma zostac wydana w... US. Jedynka to była zajefajna gierka, co oni odwalają? http://uk.ps2.ign.com/objects/851/851109.html Edytowane 9 marca 200817 l przez skyblue
Opublikowano 21 kwietnia 200817 l W najnowszym PE jest napisanę , że Atari tworzy .......Hogs of War 2 (kojazycie tytuł z PSX-a ?). Wiecie coś więcej na ten temat?
Opublikowano 23 kwietnia 200817 l http://www.consolegaming.eu/newspost.php?id=581 tu masz ciut więcej o tym .
Opublikowano 5 sierpnia 200816 l też jestem ciekaw. Ja ostrze sobie zęby na Lego Batmana i Daxtera Sasasa
Opublikowano 24 lutego 200916 l GTA: San Andreas Stories na PS2? http://konsolowisko.pl/news.php?id=98 Trzymam kciuki, że to prawda. Dla mnie absolutny argument, że PS2 ma się jeszcze dobrze. Dodajmy sobie jeszcze nowego Motorstorma...
Opublikowano 25 lutego 200916 l O plask. Ja cały czas zaznaczam, że produkt ten został dodany do oferty sklepu jeszcze w 2007. Sam widziałem go jakiś miesiąc temu już. A teraz ktoś odkopał zdechlaka i w połączeniu z oficjalnymi zapowiedziami nowych gier od Sony wszyscy sobie robią nadzieje ;>.
Opublikowano 3 kwietnia 200916 l Ja myślę że jednak możemy się spodziewać nowego GTA na PSP i być może na PS2. Zapowiedziano dopiero 40 % gier, które ukażą się na PSP. Reszta zostanie przedstawiona na targach E3, i być może kilka tytułów nawet przed targami. Tak twierdzi John Koller.
Opublikowano 4 maja 200915 l Tak patrzę, patrzę na te newsy i wniosek jest taki, że dopóki żyje PSP, PS2 będzie się trzymać jako tako:) Edytowane 4 maja 200915 l przez Re
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l elo kiedys byly pogloski, o nowym wipeoucie na ps2 wyjdzie to to ? jakeis info? nadzieja>
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l Wipeout Pulse - Publisher : SCEE - Developer : Studio Liverpool - Genre : Futuristic Racing - Release: Jun 19, 2009 (EU) ostatnio tylko ten port ;]
Opublikowano 6 sierpnia 200915 l LEGO Indiana Jones 2: The Adventure Continues To to wyjdzie na PS2 czy nie? Bo zgłupiałam
Opublikowano 30 września 200915 l Czy słyszeliście jakieś info odnośnie FIFA 2010 na PS2 ? Będzie to coś godnego uwagi czy twórcy przyłożyli się tylko do nex genów ?