Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niespodzianki w jedzeniu

Featured Replies

Opublikowano

Co robicie gdy w waszym jedzeniu pojawi się coś obcego?

Np taki włos.Jecie dalej nie zważając na niego? Wyrzucacie do śmietnika?

Czy to że kupiliście jedzenie na mieście albo jecie w domu ma dla was znaczenie?

Ciekawy też jestem jakie dziwactwa znaleźliście w posiłku.

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 12,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• no spinke dostales za darmo

• smierdzi to zlodziejstwem

• no popatrz, jaka hipokryzja, tyle ze roznica jest taka ze ja tak jeszcze nie zrobilem, a w towarzystwie mlodych ludzi ktorzy musza zapierdalac godzinami zeby sobie oplacic miekszanie i WSZYSTKIE zwiaz

Opublikowano

Ja mam tak, że jak znajdę coś chu.jowego w żarciu to automatycznie odechciewa mi się jeść i zazwyczaj całość ląduje w śmietniku/zlewkach.

Opublikowano
ja jak znajde wlosa czy cos takiego, dalej jem

również

jak miałem ~6 lat, to wpieprzając szpinak, przywitałem się z biedronką na widelcu :)

wywaliłem i jadłem dalej.

Opublikowano

to zalezy xD. Jezeli wiem ze to moj wlos to nic sie nie dzieje. A jesli np to wlos rodzicielki ktora ugotowała obiad to tez raczej nic ;]. Ale jesli jest to cos innego niz wlos to mówie pa tej potrawie. Chociaz czasami omijam ta czesć w ktorej znalazlem syfa :D.

W restauracji jak tylko cos jest nie tak od razu dziękuję za potrawę i powiadamiam kelnera :).

Hmm chyba najbardziej abstrakcyjny był nieżywy pająk w zupie grzybowej. No ale zupa ze swierzych grzybów wiec mógł sie gdzies tam zaplątać ;]

Opublikowano

zamawialem pizze z kurczakem i jakims trafem trafila mi sie chrzasta czy jakas mala kosc, zadzownilem do nich powiedzialem co mialem i nastepnie zamownienie mialem za free (chyba takie samo co wczesniej)

Opublikowano
  • Autor
zamawialem pizze z kurczakem i jakims trafem trafila mi sie chrzasta czy jakas mala kosc, zadzownilem do nich powiedzialem co mialem i nastepnie zamownienie mialem za free (chyba takie samo co wczesniej)

Też z kością? :D

"Fajne" są te małe białe glizdy w kalafiorze :|

Opublikowano

Gdy byłem mały moja babcia zawsze robiła takie kompoty z truskawek w słoikach.

Raz ugryzłem taką truskaweczkę w połowie, a moim oczom ukazał się "piękny" ślimak bez skorupy. (już nie pamiętam czy go też przepołowiłem :) )

Do dzisiaj niechętnie jem truskawki. :/

ps. Fajnie, nie? :P

Edytowane przez peter.a

Opublikowano

A co jeśli ten włos w zupie będzie 'stamtąd'? No wiecie, ten taki pokręcony.

Opublikowano

Bez kosci :), pare late temu w wakacje lubilem jesc rzodkiewki. Najsmiesniejsze bylo to ze gdy ja ugryzlem to idealne przy dziurze z robakiem (masz farta ze nie oberwal) i to nie 1 raz mi sie to zdarzylo

Opublikowano

z dan dotowanych w domu to jak trafi sie wlos to raczej jem do konca...

ale kilka razy [3 okolo] mialem wlos w jogurcie... i zawsze to byl serek danio, ktory automatycznie ladowal w koszu na smieci :F

Opublikowano

Kiedyś zamówiłem w McDonalds tortillę, kiedy dopiero wchodziła w Polsce. Smak był lekko gorzkawy. Potem jadłem taką tortillę w McD wiele razy, ale już nigdy tego gorzkawego smaku nie było...

Opublikowano

wywalam do kosza jak kupię coś na mieście i znajdę ''przemiłą'' suprise. w postaci muchy, sierści kota, włosów łonowych or sth o.O

chyba, że robię coś sama i znajdę swojego włosa [nie. nie łonowego] , to wyjmuję włos. sprawdzam czy nie ma więcej. i jem dalej xD :potter:

Opublikowano

Jak byłem mały to bardzo się brzydziłem wszystkiego(włosy itp.). Teraz jem już nie zwracając uwagi na takie bzdety , oczywiście włosów i innych "rzeczy" się pozbywam ;) Wszytko ma granicę jak znajdę w żarciu robola jakiegoś to jedzonko idzie w odstawkę .

Opublikowano

Raczej oddzielam tą część która miała "skazę" i jem dalej. Ofkoz to w domu. Bo jak coś kupionego to momentalnie odechciewa mi się jeść i wywalam.

Opublikowano

raz mi w 'restauracji' dali hamburgera z wlosem - szybciej go na szczescie zauwazylem

taka zrobilem im afere, ze musial mnei uspokajac kolega z ktorym bylem w ow 'restauracji'

stop fastfood'om :/

Opublikowano

a historie zatrucia się szejkiem z mcdonalda słyszeliscie? Babka miala w zołądku podobno 6 rodzajów spermy :]. Smacznego.

Opublikowano
A jak siadze wam mucha (gownianka) na 1s na kanapce/itp to ja dokonczycie?

Jasne , przecież nie umrzesz od tego ;)

Opublikowano
Ja mam tak, że jak znajdę coś chu.jowego w żarciu to automatycznie odechciewa mi się jeść i zazwyczaj całość ląduje w śmietniku/zlewkach.

dokladnie tak samo :/ no chyba ze chodzi o mojego wlosa (nie, nie lonowgo ;))

Opublikowano

Myslałem że napiszesz - dokładnie tak samo , no chyba że chodzi o heinekena to bym dopił-

Mnie to pie.r.doli czy będzie włos oby smakowało, no chyba że to będzie rudy włos , a rude są wredne więc bym nie zjadł, na ch.u.j mi salmonella

Edytowane przez canabis

Opublikowano

Jak obcy włos, to jedzonko ląduje w koszu:/ Nie ruszę za ciu.la:)Kiedyś znalazłam w świeżutkim chlebie gumy do żucia, peta i pewnie jeszcze coś tylko nie pamiętam:P

Opublikowano
Kiedyś znalazłam w świeżutkim chlebie gumy do żucia

ale takie dobre, zapakowane? xD

ja kiedys gwozdzia w bulce znalazlem -,-

Opublikowano

Ta, takie przeżute i obślinione pewnie:/